![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widzicie, znudziliście Slythię i temat zszedł już niżej niż na psy. ![]()
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Wracając do tematu dziewic... Prison Break na polsacie. Ostatnio edytowany przez Tomows - 10-07-2008 o 21:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2008
Lokacja: Tam, gdzie bez młota, to nie robota
Imię: Monter Elektryk
Gildia: Cumshot Team
Świat: Nekromehokomenc
Poziom: Dwa
Skille: 3bilion
|
![]() dziewic jush nie ma, wszystkie laski sie puszczajom na prawo i lewo, weście to zrozumcie whodze raz na dyskoteke u nas w miescie i podchodzi do mnie dupa i mowi ze chce sie ruhac. nie chcialem bo mogla miec jakiegos sufa plz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Fallen Angel
|
![]() Wnioskując po pisowni reprezentujecie podobny poziom. Jeśli tacy są obrońcą normalności na tej planecie, chce się załapać na akcje kolonizacji marsa.
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mogę lecieć z tobą???
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Dajcie sobie spokój, w ogóle ta rozmowa jest bez sensu. Jak to ktoś powiedział, dziewice są, ale co raz młodsze, i tak będzie i koniec. Zresztą, zawsze tak było, tylko że nie na taką skale ![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Przeczytałem cały temat... I wypowiem tylko jedno zdanie:
Edukacja seksualna w Polsce ja ZBYT okrojona, lub nauczają jej stare panny w wieku 45 lat, co to nigdy chłopa nie miały. Kto miał zrozumieć, ten zrozumie, kto nie, ten debil. :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Wiecie, przeczytałem prawie wszystkie strony tematu i nie powiem - nie miałem nigdy większego ubawu z 14-15-16latków.
Obrońcy moralności i katolicy zarazem się znaleźli ; ) Nikt nic nie chce, nikomu się nie śpieszy, nikt nic nie wie -a większość jak zobaczy chociaż skrawek biustu irl zacznie się ślinić, nie mówiąc już co by było jakby jakaś ładna dziewoja zaczęła takiego delikwenta adorować i zachęcać do odbycia stosunku seksualnego. Ciekawe czy wtedy też taka liczna grupa ludzi z forum powiedziałaby "sory, mi się nie śpieszy" : D
![]() |
![]() |
#190 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Cytuj:
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Huh, 10 stron, w których znalazło się wiele mądrych, i (niestety) długich postów.
Poruszę kilka spraw, które mnie 'ruszyły': 1. Od 1 do 10 strony co jakiś czas przewija się, że "większość 15-latek już się 'sprzedała'. " albo "90 % dziewczyn to szmaty", czy "moja 12-letnia koleżanka była w ciązy". Ludzie, w jakim wy się obracacie środowisku? Ja w tym roku idę do liceum, a przez 3 lata byłem w gimnazjum o średniej (żeby nie powiedzieć beznadziejnej) opinii. 'Dziewczyn' takich jak opisujecie spotkałem może kilka. Nie potraficie ludzie znaleźć normalnych rówieśników/rówieśniczek? 2. Może jestem niedzisiejszy, ale nie wierzę w tak nadminne tracienie dziewictwa przez kilkunastoletnie dziewczyny. 3. Rozwaliła mnie wypowiedz jakiegoś niezbyt mądrego usera, który stwierdził, że "kto w wieku 17lat nie przeleciał żadnej laski, jest albo kimśtam (wrzut xD), aalbo pedałem". Człowieku, to że nie chce przyśpieszać tego co naturalne, pewnie po to żeby popisać się przed kumplami, nie znaczy, że jestem nienormalny. Wkurza mnie ogólnie cała afera zrobiona wokół seksu. Jest to o tyle męczące, że stało się postrzegane jako określenie, naszej 'ziomalskości' (mam nadzieję, że zrozumiecie co piszę). I jeszcze moja opinia co do sprawy równouprawnienia: Staram się być obiektywny, ale wiadomo, skoro jestem facetem, to dobro szeroko rozumianej płci męskiej będzie mi bliższe niż dobro kobiet. Uważam, że ćźle się dzieje, i kobiety powinny mieć większe prawa. Ale zrozumcie, równouprawnienia (jako całkowitego wyrówniania praw i obowiązków) nie będzie NIGDY. Ponieważ kobiety i mężczyźni się różnią, różnią się ich prawa. Efekty dominacji męskiej widać np. w języku, gdzie wystarczy, że wśród miliona kobiet znajdzie się 1 facet, i już powiemy oni, zamiast one. Nie podoba mi się to, ale takich rzeczy się już nie zmieni... I jeszcze ostatnie słowa co do 'walki o prawa kobiet'. Niestety tu muszę zgodzić się z panami i zauważyć, że kobiety (w tym wypadku feministki), używają nierównouprawnienia, tylko kiedy chcą. Ja moge zgodzić się, że dziewczyny nie powinny być jedynymi 'winnymi ciąży', ale skoro tak, to dlaczego ja mam ustąpić kobiecie w drzwiach? Albo otworzyć jej drzwi w samochodzie? Sama se otwórz, jak równouprawnienie, to równouprawnienie! Jeśli dotrwałeś/dotrwałaś do końca, to gratuluję i dziękuję. @down Cytuj:
@2down Eeee, mylę się? ^^ Ostatnio edytowany przez Argen - 11-07-2008 o 15:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widze ze jednak nie chcialo Ci sie niektorych postow przeczytac do konca. Hejka o/
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Lokacja: Barcelona
Imię: Shazaria Ripus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Razem Ponad Kilogram
Świat: Guardia
Poziom: 63
Skille: 81/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Teraz ja dojdę do głosu.
Apropo ubioru: Co ma ubiór do seksu? Jeżeli dziewczyna jest szczupła, zgrabna to dlaczeho ma nie chodzić w obcisłych bluzkach? W taki sposób eksponuje swoje kształty. Tak.. większości chłopców to nie dotyczy bo co drugi chłopak ubiera się w stylu hiphopowym. Ale popatrzcie też na płeć męską w takim wieku, a nie się niedziewic czepiacie... Ilu jest zboczonych chłopaków? W sumie kogo to interesuje czy dana dziewczyna jest dziewicą, czy nie? [Nie żebym broniła niedziewic, bo dziewicą jestem.]
El tiempo es demasiado lento para los que esperan, demasiado rápido para los que temen, demasiado largo para los que lamentan, demasiado corto para los que celebran. pero para los que aman, el tiepmo es la nternidad. He decidido apostar po el carga. El odio es un amor demasiado pesada. Ostatnio edytowany przez Perfect*Doll - 11-07-2008 o 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dla niektórych jest to ważne...
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() jakie wy macie pojecie jak wiekszosc na tym forum to dzieciaki 12 >
![]() |
#197 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() ona nie jest dziewicą, ukrzyżować, ukamieniować, spalić ją na stosie!!!!!!1111
No dajcie spokój, nie zachowujmy jak w jakimś średniowiecznym ciemnogrodzie... Taka natura ludzka, zamiast patrzeć na siebie, każdy wytyka błędy wszystkim dookoła. Straciła dziewictwo na początku gimnazjum? Trudno, nikt nie każe Ci się z nią zadawać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Cytuj:
#Slythia Obojętne, czy lubi się tak ubierać, czy też rodzice jej kazali - skutek będzie taki ^ Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 11-07-2008 o 15:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Blondynka
|
![]() Albo zwyczajnie lubi się tak ubierać, lubi ładnie wyglądać... Dla siebie. Kwestia gustu/estetyki.
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Slythia, żądasz równouprawnienia? Uważasz, że kobiety są poszkodowane? Jako, iż ten temat jest powiązany z seksem, pozwolę sobie przytoczyć taki przykład.
Homoseksualizm - nie oszukujmy się, większości ludzi homoseksualizm kojarzy się z seksem. Dlaczego na lesbijki patrzy się łaskawszym okiem, niż na gejów (ba, niektórych mężczyzn lesbijki bardziej pociągają, nie wiem czemu). Lesbijka praktycznie żyje normalnie, za to gej jest od początku skazany na potępienie, nie ma żadnych szans osiągnąć czegokolwiek (do tego geje często kojarzą się z pedofilami). Równouprawnienie to temat, który można rozpatrywać na wiele sposobów i zawsze "moja" płeć będzie tą poszkodowaną. |
![]() |
![]() |