|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich.
Mam dosyć poważny problem, mianowicie kiedy pobrało mi automatycznie patcha tibia 8.21 wystąpił błąd http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...1cc0b51c7.html Pojawia mi się to za każdym razem kiedy próbuje się zalogować. Przed pobraniem patcha wszystko chodziło idealnie. Pierwsza moja myśl była żeby przeinstalować tibie ale to nic nie dało. Mam dwa komputery na jednym Xp zaś na drugim Vista i tylko na tym pierwszym wszystko działa poprawnie. Co zrobić żeby ruszyło na viscie ? Bo ja już nie mam sił. Pomóżcie !!! Z góry dziękuje ![]() P.s NA FORUM NIE ZNALAZŁEM ODPOWIEDZI !!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Wodzisław Śl.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ahhh. Znajomosc jezyka angielskiego rlz
![]() Tam pisze ze wszystkie servery sa offline sprawdz www.tibia.com dla informacji
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dla twojej świadomości to serwery są włączone. Na dowód tego masz linka Click A i następnym razem nie pisz bezsensu takich rzeczy bo mi tym nie pomagasz. Wystarczyło przed napisaniem postu spojrzeć na tą str co ci podałem wyżej. Ten błąd trwa już u mnie 3 dzień. Jakieś sugestie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A no to jest jednak jakaś podpowiedź
![]() Dobra poradziłem sobie. Temat do zamknięcia ![]() Ostatnio edytowany przez Mailuss - 13-07-2008 o 01:08. |
![]() |
![]() |