|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Stan: Niegrający
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() Zawsze było mówione, że Rook był przekopany nie raz.. ale chyba było to mówione żeby się ktoś odczepił z tym pomysłem, teraz jak ktoś wychodzi z takim założeniem to już zostaje wyśmiany czy ktoś z niego kpi... Weźcie przestańcie bo lepiej jest już przekopać rook i niech kopie niż to,że GP sobie zrobi super fake albo że ten czy tamten będą dawać różne hipotezy jak zdobyć spike sworda, lub że Sunrise go ma bo to stary i doświadczony gracz.
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło Ostatnio edytowany przez Morderff - 12-07-2008 o 01:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gofin
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gofin - 12-07-2008 o 13:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co was to obchodzi .. skoro chce to niech robi wielcy krytycy kur.. sie znalezli -.- wasze prostactwo az razi
![]() Ostatnio edytowany przez rukplajer - 12-07-2008 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Niegrający
Imię: Orbel Kalekiot
Poziom: 268
![]() |
![]() Moim zdaniem niech kopie...A co się stanie? Co lepiej jak by stał w mieście i...stał?! A niech kopie..!
@25up Powodzenia ;-) ![]()
A póki okręt walczył - siedziałem na maszcie, A gdy tonął - z okrętem poszedłem pod wodę... Widzimy to ,co chcemy widzieć! Ostatnio edytowany przez lamp999 - 12-07-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Do tych co narzekają:
Może odrazu człowieka zabijecie że próboje coś robić? Do autora: Ja życze Ci powodzenia i wytrwałości =] Ps. Ja aktualnie zrobiłem sobie urlop od zagadki ze SoFem ^^ Pozdrawiam =]
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |