Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-07-2008, 18:51   #14261
k@milos
Użytkownik Forum

k@milos's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Rz-ów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 125
Poziom mag.: 73
Domyślny

85.

86.

21.12.2008
k@milos jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-07-2008, 20:10   #14262
Fire Knight Marcin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Zgierz

Profesja: Knight
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 70
Skille: 80/81
Poziom mag.: 6
Domyślny

Wreszcie 60 lvl ^^
Fire Knight Marcin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2008, 21:52   #14263
AmadiX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 03 2008

Stan: Początkujący
Imię: Thra Pron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Napinacze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OrbitMan93 Pokaż post
Chciałem tylko poinformować, że o godz. 11:34 zostałem haknięty :/. Odzyskałem już passy, ale jakby co nie ufajcie tej postaci bo nigdy nie wiadomo czy to ja czy haker... :/ Ktos zajebiscie sie podszyl pod laske <jeszcze wiedzial jak mam na imie itd...> wyslal mi keyloggera przez gg kurwa -.- pierdole to...
Serio?
Wydaje mi sie ze widzialem twojego chara na allegro
AmadiX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2008, 22:15   #14264
diabloziom
Użytkownik Forum

diabloziom's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2008
Lokacja: Grodków

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 115
Skille: 95/75
Poziom mag.: 20
Domyślny :)

loocik z djinnow na 1.5h (waste 5bp smp)

Gratz all
PZDR
12:11 Qbala Drut [23]: na co chodzic na 23 levlu
12:12 Dekis Brael [65]: demony
12:12 Qbala Drut [23]: dzieki
12:12 Qbala Drut [23]: a gdzie moge je znalesc

Ostatnio edytowany przez diabloziom - 12-07-2008 o 22:25.
diabloziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 00:33   #14265
Chlo
Użytkownik Forum

Chlo's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Włocławek

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 223
Skille: 104/77
Poziom mag.: 26
Domyślny Polowanie Na Mpa Wkoncu Wypadnie :p

Poluje oczywiscie z Adre Talami ;*
††† R.I.P †††

Chlo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 10:23   #14266
Kocoor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 05 2008
Lokacja: Kalisz

Stan: Niegrający
Domyślny GZ all :)

A tu cos z wczorajszego najazdu orshy ;p dead noob charem
Kocoor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 12:13   #14267
HoracxD
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Rybnik

Domyślny You advanced from Level 83 to Level 84.

HoracxD jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 12:19   #14268
kokos667
Użytkownik Forum

kokos667's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2007

Imię: Yoorez
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
Domyślny

Mój Pro 62 mlvl

97 lvl

jakiś tam quest:

Pozdro i Gratz all up
kokos667 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 12:40   #14269
OrbitMan93
Użytkownik Forum

OrbitMan93's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2008
Lokacja: W domu

Stan: Niegrający
Imię: Orbit Man
Poziom: 77
Skille: 77/73
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AmadiX Pokaż post
Serio?
Wydaje mi sie ze widzialem twojego chara na allegro
No nie mylisz sie ;]

2nd próba:
OrbitMan93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 12:55   #14270
Matulus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: Nowa Sol

Poziom: 100
Skille: 88/87
Matulus ma numer GG 7155145
Domyślny hiho ;p

91:

92:

Dzis wielki dzien ide na trzecia arene pozniej wkleje ss jak to wygladalo : > trzymajcie kciuki ^^

Matulus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 13:08   #14271
Czlowiek_Debil
Guest

Domyślny hehe

czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem vczesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem czesc jestem marek i tez mam 12 lat i wcale nie jestem pedofilem
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 13:40   #14272
TheaTron
Zbanowany

Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin

Imię: CZE
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
TheaTron ma numer GG 5157895
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czlowiek_Debil Pokaż post
thea czemu jestes megaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cipkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??????? ???????????????????????????? : cup:
ty jestes jakis pojebany,lecz sie czlowieku

down
ja ciebie pamietam
jak chodziels na dragi na 100~ lvlu i sie z ciebie brechtalem ze nei chodzisz na demce ;/
aa i jeszcze ze nei miales bohow tylko zwykle bootsy ;/

Ostatnio edytowany przez TheaTron - 13-07-2008 o 14:42.
TheaTron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 14:38   #14273
Marson
Użytkownik Forum

Marson's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: WrOcłaW

Skille: 90/90
Domyślny

99% osob ktore graja teraz to nawet nie kojarze ;o
gdzie podziala ta stara gwardia...
stary 13-07-2008, 17:30   #14274
Adre Salami
Użytkownik Forum

Adre Salami's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: rZe

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 138
Skille: 97/74
Poziom mag.: 22
Domyślny

Nuda...

i znów bez mpa

@topic gratz

Bakus, podzielam Twój los;P
stary 13-07-2008, 18:04   #14275
wezownik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: Wrocław

Gildia: Gryzonie
Poziom: 88
Skille: 86
Poziom mag.: 20
Domyślny

zamienie 106ek za jakiegos na pvp jak co to privvvvvvvvvvvvv
stary 13-07-2008, 19:28   #14276
kaarpiik
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Bełchatów

Imię: Karoman
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wezownik Pokaż post
beuheueh a co na calmerze cI zyc nie daja? bueheuehuehe zal

jak ma ktos liz leather lub red dragon leather to slac carpix - ankrahmun
kaarpiik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 19:46   #14277
Bubel_Czarny
Użytkownik Forum

Bubel_Czarny's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2007

Gildia: No Justice
Poziom: 160
Poziom mag.: 77
Domyślny

@up
Moge ci sprzedac 15 red za tysionc zlotyh monetuw icz.

Gz Adre
Bubel_Czarny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 19:53   #14278
Komarek_-D
Użytkownik Forum

Komarek_-D's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2006

Poziom: 146
Skille: 95/91
Poziom mag.: 8
Komarek_-D ma numer GG 784594
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wezownik Pokaż post
Chyba Ci w nogi za gorąco ....

Komarek_-D jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 20:09   #14279
Matulus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: Nowa Sol

Skille: 88/87
Matulus ma numer GG 7155145
Domyślny Arena :P

Mialo byc piknie no ale marzenie sie nie spelnilo xD
ogolnie to -200k a za to bym juz kupil justica
a wiec pora na ss ^^
1:

2:

3:

4:

5:

6:
Nie ma bo ded 670z lapy jakos mi sie enter wcisnol i nie zrobilem ss
Plan byl taki w miare spokojnie dojsc za dark tutora a pozniej pocic sie na 1k hp xD no ale chyba Tutor mial inne plany
Dzieki tym ktorzy mi kibicowali a i na 99 lvl powtorka z rozrywki :d tylko kiedy to bedzie ech ta praca..
Pozdro all :d PG end xD 4h po 12/15h 4lvl up :>

Ostatnio edytowany przez Matulus - 13-07-2008 o 20:59.
Matulus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2008, 20:11   #14280
TheaTron
Zbanowany

Data dołączenia: 25 01 2008

Imię: CZE
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
TheaTron ma numer GG 5157895
Domyślny

up
ja na 92 lajtem zrobilem identyczne eq tylko ze ja bez sword ringa robilem (debil,wiem)

pozdro calmeranczycy XD

Ostatnio edytowany przez TheaTron - 13-07-2008 o 20:19.
TheaTron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania