![]() |
#282 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
don't mean it ain't no good Trzeba być przerażająco płytkim, że próbować coś komuś zabronić, bo ci się to nie podoba. I trzeba być naprawdę głupim, żeby myśleć, że to odniesie pożądany skutek. Przyczepisz się mówiąc "pomyśl jak o swojej córce". Skąd mam wiedzieć jaka będzie moja córka i co będę mógł o niej powiedzieć, kiedy będzie miała 16 lat? To zależy od tego, co będę o niej sądził i wiedział, a jej póki co w ogóle nie ma, więc po co mam się przejmować tym co może kiedyś zrobi? Jeśli będzie miała swój pomysł na życie i będzie uważać się wystarczająco odpowiedzialną, to może robić, co chce. Widzisz w tym coś złego? Cytuj:
Cytuj:
Nie znam cię, ale wydajesz się być bardzo ograniczonym człowiekiem. Takie sprawiasz wrażenie. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Blondynka
|
![]() Tylko nie próbuj ich nikomu narzucać, dobrze? Ja ich za słuszne nie uważam, gdyż powstały na podstawie kościoła katolickiego, którego nie toleruję.
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Gdzie się podziały niewinne dziewice...kto słyszłał, kto widział dziewicę dorosłą? Kto je wyruchał, kto pierwszy naprawdę? Czy te średniowieczne legendy nie są już wyruchane.
U mnie w szkole tego mnóstwo. Niecierpie ich. Ladacznice jedna zdrugą. Ale co mnie sądzić. Z widłami na nie pójdziesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@up Że co?
Ostatnio edytowany przez domin3x - 15-07-2008 o 16:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Postać z avatara to Ty? Jeśli tak to pozostawię to bez komentarza... Co do tematu, gdzie si podziały dziewice? Tam gdzie prawiczkowie, w łóżku. I nieważne czy mając 13, 16, 19 lat się rozdziewiczyło jest to w większości winą metod wychowawczych . Seks jest przywilejem zarerwowanym dla małżeństw. Tak czy siak, bez tego sakramentu zawsze będzie cudzołustwem i będzie złe... o ile nic więcej z tego nie wyniknie wystarczy się wyspowiadać, a po zajście w ciażę należy ją zostawić dac sie dziecku narodzić.Usunięcie jej jest zabójstwem. Gdyby rodzice intersowali się swoimi pociechami, poświęcali im odpowiednią iloś czasu i potrafili do nich trafić było by ok. |
|
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Stary, doskonale wiemy, że robisz sobie jaja i z ręka zgiętą, nie po bożemu, w łokciu pod klawiaturą czekasz aż ktoś na ciebie najedzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |||||
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@edit Po przeczytaniu powyższego posta stwierdzam, iż nie potrafię rozpoznawać prowokacji...
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 15-07-2008 o 19:19. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wypowiedź użytkownika Ksiadz32 poruszyła mnie tak bardzo , że postanowiłem się wypowiedzieć.
To co teraz powiem możecie śmiało zbluzgać i uznać za niestosowne , wlepić ten cytat na te swoje głowy , zjeść , wstawić w sygnaturę albo mnie zniesławić w topicu: "Największy kicz tego roku" Jego wypowiedź jest w 100% mądra. Społeczeństwo na świecie popada w coraz to większą ruinę. Zanikają zasady moralne i katolickie. Jestem katolikiem i wiernie przestrzegam jego zasad. Jakbyście sie czuli jakby to was tak poniewierano , zdzierano z błotem itp. ????? Ja jestem gotów wstawić sie za usera Ksiadz32. Może my obydwaj wyrośniemy kiedyś na ludzi w przeciwieństwie do tych co uważają , że prawo katolickie jest złe , że dziewczyny to rzecz !!! Tak mówią tylko jacyś obleśne typy i dlatego nienawidzę męską część społeczeństwa.....za to że są takimi pustakami ![]() I wisi mi to za przeproszeniem jak skomentujecie tą wypowiedź , śmiejesz się ze mnie - jesteś por debilem. Ja w każdej chwili mogę wynieść sie z tego forum , zainstalować program który maskuje IP i wrócić tutaj w innej postaci. Wisi mi to co o mnie sądzicie , wisi mi to jak mnie traktujecie , wisi mi to jak mnie bluzgacie i próbujecie zdołować ! Wypowiedź usera Ksiadz32 jest w 100% prawdą i szczerze go popieram ![]() Koniec!
![]() |
#290 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Poza tym, najpierw dowiedz się, o czym mówisz, dobrze? Nie można opierać swoich poglądów na słowach innych osób... Nasza genialna wiara katolicka jest taka, że kobiety wychodzą z nauk przedmałżeńskich trzaskając drzwiami - gdyż nie chcą, by je tak traktowano. @2down E?
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 15-07-2008 o 19:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Zaraz dam edita, tylko coś dokończe. Już. Cytuj:
Ad1. Użytkowniku! Jeśli masz słabe nerwy to nie wchodź w link Ad2. To jest tak samo fajne jak cytowany post. @down: Kodeks może nie ale zasady. Ostatnio edytowany przez Voon - 15-07-2008 o 20:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Gildia: Nie hche miec
Świat: Refugia
Poziom: 12
Poziom mag.: 1
|
![]() Trzeba mieć jakiś kodeks, którym powinno się kierować w życiu. A panny które sie za przeproszeniem pieprzą po kątach, no cóż.. bywa, wiadomo co później z tego wyrośnie.
A co do pani wyżej, to gdzie się "kochasz z tym chłopakiem"? pod depo czy przez gadu-gadu. Cheers
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Slythia
Przez nietolerancję czegoś rozumiem tępienie tego w każdym miejscu i o każdej porze, niechęć i obrzydzenie do czegoś i wszystkiego, co z tym związane... Praktycznie stwierdziłaś, że brzydzisz się wszystkimi katolikami... BTW. jeśli to twoje zdjęcie w avie to gz. : ) @Ksiądz32 Prowokacja, yawn. @Mystlich Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A WCALE ŻE NIE-EEEEE!1 Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 15-07-2008 o 20:11. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@Sizzy ??
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() @Mystlich <3
No ok, let's dance. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: Bogatynia
Imię: Eterro
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
Skille: 83/79
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Topic Powiem tylko tyle: Jak sobie pościelą tak się wyśpią.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Rozprawiacie w tym temacie juz pietnastą stronę, a i tak nic z tego nie wynika.
Dziewice to taki sam mit jak smoki, czy czarownice.
![]() |
![]() |
#299 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@down Każdy ma prawo wypowiadać własne zdanie (oczywiście, w pewnych granicach). A, że nie wyrobił go jeszcze... To w sumie nic dziwnego... Lecz to nie powód, by go krytykować prawie w każdym temacie : ). Eh... No dobrze... Lecz czy my mamy dzieci, by rozmawiać o córkach ; P? Ostatnio edytowany przez Slythia - 16-07-2008 o 02:00. |
|
![]() |
![]() |