![]() |
#262 |
Zbanowany
|
![]() Pr0 uber own3d bo emo to tak naprawdę stan emocji które osoba przeżywa podczas gry na gitarze...a nie jakieś uber dzieci co się tną i płaczą, że ich starzy nie kochają, a stary tylko w nocy.
Btw. Już wiem czemu się te dzieci tną! Bo nie mają kasy na xboxy więc grają na starych nintendo! Rly poor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
|
![]() gelt to chyba jedyna normalna emo xddd
a po emo-kidach moga jezdzic, w sumie to sam ich nie lubie ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Mnie w*****a to pedalstwo. Przeważnie tylko gówniarze należą do tych subkultur. Jestem przeciwko nadużywania przemocy, ale nieraz jak idziemy z kumplami po mieście i widzimy takich pedałów to kurwa troche nas nosi...
Ostatnio edytowany przez Granteon - 15-07-2008 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() i tak was ponosi, że przechodzicie na drugą stronę ulicy patrząc w mur? : p
nie no świruje, bój się imo, imo mają noże. Najpierw dźgnie siebie, potem CIebie ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() ostatnio na koncercie metalowym niedaleko mnie ,jak dopiero się pogo rozkręcało wbił do młyna jakiś emo po 5 sekundach już go nie było,lezał koło ławki , cały zglanowany
![]() dobrze mu tak <3 Poland |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#269 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
@Granteon A może to zazdrość.? Czasami w ten sposób się to ukazuje. @Xendriel Owned : d To mi się naprawdę podoba: D
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyobrażam sobie, jak w tańcu go tak niemiłosiernie glanują^^
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 15-07-2008 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Potem wyszedłeś na ulicę, po 5 sekundach już Cie nie było, leżałeś koło ławki, cały okopany, bez glanów, z obciętymi włosami, bez kasy i telefonu xd
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @Granteon
Może język zmienił się tak, że nie za bardzo już go rozumiem, ale z twojej paplaniny dowiedziałem się jak to oni cię nie denerwują na sam widok (oprócz tego, że to gówniarze i pedały). Tak czytam i czytam, ale gdzie tu konkretny argument? Rozbierają się na ulicy? Podwalają się do ciebie? Może należą do tajnej organizacji mającej na celu obalić twoje rządy? Prosimy o konkret. @Pipcio Trzymasz poziom.... @Edit - Granteon 15 lipca ok. godziny 17:47 Bóg zabił kotka....
"Szybkie decyzje, to złe decyzje." Ostatnio edytowany przez Wiedźmin - 16-07-2008 o 08:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Usunięty
Imię: 666
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Za emo nie przepadam ale wole ich niż takich dresów czy skate ziomali co jak sie na nich popatrzy odrazu sie pytają "chcesz w ryja?"
Ostatnio edytowany przez Badon - 16-07-2008 o 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Granteon - 16-07-2008 o 13:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Pisałem, że wolę dresy, jednak akceptuje emo. Denerwuje mnie to, że często są myleni z szatanistami (ta- satanistami).
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Gelt, pytam z ciekawosci - uwazasz sie za emo?
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2008
Lokacja: Tam, gdzie bez młota, to nie robota
Imię: Monter Elektryk
Gildia: Cumshot Team
Świat: Nekromehokomenc
Poziom: Dwa
Skille: 3bilion
|
![]() Dla wszystkich netowych bojowników z emo - http://www.freewebs.com/youdontknowemo/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Usunięty
Imię: 666
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() @Nari
Masz racje tez to mnie wkurza jak ktoś nie rozpoznaje metala(satana) od emo :/ i to są zazwyczaj skate yiol, bo dresy to raczej olewaja takich oni wola ciulac sie na meczu itp. Ostatnio edytowany przez Badon - 17-07-2008 o 02:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Ja szczerze mowiac typowych Emo- Boyow nie spotykam i mnie malo obchodzi co robia. A co do dziewczyn to wiele sie ubiera jak emo, a nimi nie musza byc.
Wiec to mi ta subklultura wogole nie przeszkadza. To smiane sie z EMo choc ma podstawy to juz jest nieco nudne, juz nawet nie wypada o tym pisac. ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2008
Lokacja: Tam, gdzie bez młota, to nie robota
Imię: Monter Elektryk
Gildia: Cumshot Team
Świat: Nekromehokomenc
Poziom: Dwa
Skille: 3bilion
|
![]() To czytać co jest napisane na tej stronie, którą podałem kilka postów temu i przestać pierdzielić.
Beneath those locks Of dirty red hair A necklace of follicles with sabertooth monocles They want a bouquet of black rose gems Castrating kisses stalactite stems They went and built a capsule in the cyanide one Where the holiest of water would have you to drown
|
![]() |
![]() |