|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 17-07-2008 o 00:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Co do samochodów na prąd to słyszałem kiedyś, że pewien siedemnastolatek zamuje się przerabianiem samochodów na silniki elektryczne. Tu jest nawet jego blog - http://greenflightev.blogspot.com/ Ostatnio edytowany przez Granteon - 17-07-2008 o 09:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Albo podpiszą kontrakt z jakimś znanym producentem aut
![]() Ostatnio edytowany przez Granteon - 17-07-2008 o 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
![]() |
![]() @raja~
Trzeba jeszcze umiec czytac ze zrozumieniem. Na Ziemi oba te terminy odnosza sie do tego samego. Ostatnio edytowany przez rafv - 17-07-2008 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2008
|
![]() Może trochę odbiegnę od tematu ale popatrzcie jak nasz rząd narzeka że szejkowie podnoszą ceny ropy, a tak naprawdę to kilka groszy podnieśli, a reszta to nasze podatki - tak samo jest z gazem z Rosji, narzekają, że drogo tylko, że Rosja nam za grosze sprzedaje, a my płacimy najwięcej za dane przesyłowe, abonamenty, utrzymanie rurociągów, akcyzy itp...
![]() Jeśli stoimy tak z benzyną to nie cieszcie się, gaz lpg, a dokładniej akcyza już idzie jakieś 60% w górę, jeśliby powstały w Polsce na większą skalę samochody na energię elektryczną to NAPEWNO urzędasy wymyśliłyby jakieś dodatkowe opłaty i płacilibyśmy pewnie tyle co za benzynę ![]() Czemu ten kraj jest taki pokręcony... Oprócz Danii mamy największe podatki, a nawet nie mamy porządnych dróg... Ostatnio edytowany przez Pokromca_dragonuw - 17-07-2008 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bo większość zapieprzają osoby trzecie, taki to fajny socjalistyczny system. : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Sz-n
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nosferatu the Second
Profesja: Elite Knight
Skille: 100/91
![]() |
![]() moze ktos juz to napisal, nie chce mi sie przegladac postow kretynow nie majacych pojecia o niczym (w wiekszosci, ci madrzejsi - nie bierzcie tego do siebie) pytam sie - who cares? co za roznica - ziemia przezyla juz setki takich katastrof, jebie mnie to - ja pozyje w spokoju, co bedize pozniej na prawde mnie nie obchodzi
![]() edyt: aha, zanim ktos zacznie sie rzucac, ze powinienem sie martwic bo moje dzieci/wnukowie/whatevah beda zyc po mnie - nie, nie beda zyc ;- ) a takze, jesli ktos sadzi, ze nie mam argumentow - przemysl to jeszcze raz P.S 2, jesli chcesz cos napisac - przytocz argument, ktory, przynajmniej w teorii, ma mnie przekonac pzdero Ostatnio edytowany przez Jakotsu - 18-07-2008 o 03:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Sz-n
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nosferatu the Second
Profesja: Elite Knight
Skille: 100/91
![]() |
![]() jakis dowod? argument? cokolwiek? ah, zapomnialbym - zieloni fanatycy mnie nie przekonuja
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |