|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#8921 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. i nie rób ze mnie siebie
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8922 |
Użytkownik Forum
|
![]() pedale jebany post byl skierowany do ciebie czy do innej osoby ? do innej wiec zamknij pysk i wy*******aj z tego forum bo ni chuj tu nie pasujesz zalowcu pe elowcu z non pvp
![]() |
#8923 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idz kurwo sprzedaj po raz 4 na allegro chara , pocusiu Imargama zajebany, byłeś psem będziesz psem, nie kminisz tego?
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#8924 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co mi sie wydaje chodzi o to ze Karol mysli ze Larryx to jest jakas osoba ktora jedzie na meeting i MNIE pozna bo ja tez sie wybieram.
Ostatnio edytowany przez Voyphox - 17-07-2008 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8925 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() Się zobaczy łukasz,
ale i tak jestem elo bo nikt nie wie kim jestem haha d; ostatnio słysze EJ EJ KURWA LUDZIE KTO TO TEN LARRYX?!?!?!?!?!?! A JA PODŁOGA PRZED KOMPEM HAHAHA oczywiście nikt nic nie wie no bo tylko kilka osób wie które i tak nie powiedzą ahushauhauhuah ps. zero zakręcenia d; ps2. texty typu "jesteś nikim" etc. darujcie sobie chociaż i tak wiem że jakis idiota tak napisze żebu mnie w*****ć sorry mate you fail Ostatnio edytowany przez LaRrYxX - 17-07-2008 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8926 |
Użytkownik Forum
|
![]() No proste za tak
![]() Koszulke mozna miec, ale trzeba czuc przynaleznosc ![]() tak btw http://allegro.pl/item398026739_tibi...cerer_170.html Drizer~
![]() |
#8927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() Jeśli nie znasz nikogo z guildi "Duskiness" lub "Vision" to odradzam kupna postaci - postać po przegranej wojnie.
szczere ej ja go kupie znam karola i łukasza załatwicie mi unhunta =\? DRIZER JAK TO CZYTASZ TO POCZEKAJ WYPŁATA DOPIERO ZA MIESIĄC >.> Ostatnio edytowany przez LaRrYxX - 17-07-2008 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8928 |
Użytkownik Forum
|
![]() No przynajmniej jest szczery, zobaczcie co sie np. stalo z Fenixem. 6 lvl w dol od razu. Dobrze mowi
![]() |
#8929 |
Guest
|
![]() Could not find character
Character Tarrin Kerrax does not exist. ![]() |
![]() |
![]() |
#8930 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#8931 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Biooolyy smiec Bys chociaz sie przyznal ze gowno wiesz na temat furory i tego kto gdzie gra a nie piszesz dalej jak to to napisal Thaerus bzdury @Topic Tarrin nigdy o tobie nie zapomnimy! Kolego, przyjacielu, bracie..[*] @edit No chociaz sie przyznales ze gowno wiesz to juz jakis poczatek, a do Orzecha nic nie mam no i po za tym nie siedzi zazwyczaj na naszym vt
Cybersport is my life... Cybersport is my work... I love my life and my work. Ostatnio edytowany przez Ratillt - 17-07-2008 o 18:28. Powód: bo musialem miec ostatnie slowo wyzej jego posta! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8932 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sorry kurwa, może nie orientuje sie tak bardzo jak Ci którzy siedzą na vencie i grają codziennie, ale lepiej niż kurwa 3/4 tego jebanego forum, like noobz from inne servery wypowiadające się! Fristajlo! I śmiec, to możesz sobie mówić do Orzecha na Vencie, którego jego Natalieee potraktowała jak śmieć! Spać w lesie każdy może przecież H@H@H@H@H@H@H@H@
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8933 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8935 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
powiedz orzechowi żeby wpadl i swoją przygode opowiedział HEHUEHUHEUHEHEU
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8936 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8937 |
Użytkownik Forum
|
![]() gówno mnie obchodzi twoja opinia, zmien ten tandetny podpis, wcale nie jestes przez niego pro
![]() |
![]() |
![]() |
#8938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() duzo tu dzieci
jeszcze nie spicie? @larryx ja wiem kim jestes a ty nie wiesz kim ja jestem;]
![]() |
#8939 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A teraz poprosimy Edyte (czy jak ona miała na imię) o podsumowanie naszych kandydatów...
![]() |
![]() |
#8940 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() |