|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Imię: Amaru Shooter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Apo Team
Świat: Harmonia
Poziom: 34
Skille: 68/49
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
W sumie się z tobą zgadzam, lecz na tym forum 99,9% ludzi poniżej 15 roku życia to po prostu debile, nic więcej : ] Kompletni kretyni. Nie żebym był jakiś super dorosły zią palący codziennie crack na bronksie tylko stwierdzam fakty ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dragon Alann
Profesja: Druid
Gildia: Holy Internity
Świat: Nerana
Poziom: 29
Poziom mag.: 28
|
![]() kiedys tam na wyspie lodowej padlem......... moj char Dragon Alann mam deda tam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() potwierdzam jest tam water elemental. sam na nim padłem na 25 lvlu! magiem !
![]() ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wogóle expi ktoś na Water Elementalach ??? @down IRONIA
Misja ma na tym forum dobiegła końca. Mam już to co potrzebne mi jest. Nawet nie wiecie jak naiwni byliście ;] "...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni." Ostatnio edytowany przez Mystlich - 17-07-2008 o 18:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2008
Imię: Blood Knightnare
Profesja: Knight
Gildia: Smerfni Gracze
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 72/69
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() dokladnie ja mam 13 lat i mi nie przeszkadza zenaprzyklad 10 latek napisal na formu ze cos tam zobaczyl czy cos wypadlo z potworka o czym nie wiedzial!!! Nie wiedzial bo moze nigdy na tytm nie byl czy cos a niektorzy zaraz zaczynaja po nim jezdzic jak walec ja sadze ze zalozyciel tego tematu jest the best i jest w moim wieku a o water elementalu nigdy nie slyszalem!!!!! Pamietajcie Dziecko Moze lepiej Grac od Was!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Imię: Ronan Shade
Profesja: Paladin
Świat: Zanera
|
![]() Ludzie... Popatrzcie się co wy piszecie... Co z tego, że on ma 13 lat? Niech ma nawet 10? Wy nigdy tyle nie mieliście? Może i zadał głupie pytanie, bo w treści pytania ma odpowiedź, ale każdy może popełnić błąd, a na błędach się właśnie uczy. Nie każdy 13 latek(lub mniej) to idiota... Niektórzy starsi są głupsi.
|
![]() |
![]() |