|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @edit:thx Elite za dobrą radę amieściłem ssy na photobucket, mam nadzieje że teraz będzie lepiej
![]() ------------------------------------------------------------------------- Heh jest to pożegnalny post poświęcony mojemu charowi na rooku : Jari Evil Demon.Poniżej zamieszcze kilka ss'ów z życia na rooku. Niektóre są smieszne, inne fajne a niketóre mogą was nudzic ![]() Jest to moje definitywne zakończenie aktywnej działalności na rooku...postac zostanie w stanie frozen heh co tu mówic prawdopodonie na zawsze;/ Powód: przenosze się na inny świat ![]() -------------------------------------------------------------------------- Kilka uwag: zamieściłem tu w sumei 8 big ss'ów (na każdym są razem wklejone 4 zdjęcia) Ogólnie waga jednego ss'a waha sie od 130-200kb więc proszę uzbroic się w cierpliwośc. Jeśli jesteś nie cierpliwy to lepiej opuśc ten temat...-.-.Ss'y zamieściłem na wirtualnej polsce więdz może wystąpic przkroczenie tranferu...jeśli nie będą widoczne ss'y wpadnij później. Życze szybkiego ładowania ss'ów i miłego oglądania ![]() -------------------------------------------------------------------------- Ss'y są też poświęcone najlepszemu qmplowi, graczowi z Tibi (Sir Prymasowi) na którego mogę nadal liczyc w 100% i ufac mu na 100%...takich spotyka się jeden na milion... -------------------------------------------------------------------------- To zaczynamy ![]() 1. Mino Hell: heh kiedyś to trzeba było się nieźle napocic aby się tam wbic. To było jedne z pierwszych dłuższych wizyt w mino hell, miałem wtedy chyba ze 16lvl... to były czasy i jaka schiza hehe. ![]() 2. Z początku aż tak niedostępne potem urządzałem sobie do Mino Hell turnusy wycieczkowe ![]() ![]() ![]() Hehe wiecie z kim lubiałem chodzic ![]() 3. Nastepny ss z dawnego okresu na nim miałem ok 17-18 lvl hehe wierzyło się w tą bajeczkę o minosie na skałce ![]() ![]() 4.Teraz ma osłodę trochę advanced'ów...później już nie robiłem ss'ów..nudziło mi sie ![]() ![]() 5. Podróż po rooku heh trochę się tych miejsc nazwiedzało ![]() 1) Captain Iglo Quest -lolz ..w sumie fajne miejsce na ślub ![]() 2) Zachód rookgaardu hmm przypadkowy trup..czy oby na pewno ![]() 3) A tu queścik na small axe w rots hell ![]() 4) Me a PK? bah! ![]() ![]() 6. Wiem wiem..nudze was już tym advenced'ami ale jeszce troche ![]() ![]() 7. Zbliżamy się ku końcowi GZ jeśli wytrwałeś do tego momentu. ![]() ![]() 1) Rot's Hell-przeżyłem ![]() 2) 1 podziemne piętro ku Mino hell hehe był teg double albo triple respawn ..też jakoś wyszłem ![]() 3) Hmm czyżby Orki zaczęły sikac w gacie;] 4) A tu mały helpik jakiejś pannie w wykonaiu katana quest ![]() ![]() 8. Uff ostanie heh ostatnie jest moim zdaniem najbardziej Evulnest ![]() 1) Największy rzeźnik jakiego kiedykolwiek widziałem w trapowaniu na rooku, możliwe że i w całej tibi ![]() 2) Heh jak coś ja trapuje to dużego np Kung George (23lvl), to jest satysfakcja ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------- Thx za oglądniecie pożegnalnych screenów i cierpliwoś ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- Cya & see u in Tibia ![]()
![]() ![]() *With great power comes great responsibility. ____________________________________________ "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all And in the darkness bind them" ____________________________________________ Persistence will be greated. ____________________________________________ Bloodbrother in sword to Przemoprymass. Ostatnio edytowany przez MoGreene - 02-01-2005 o 22:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() nic nie widac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja Cie bardzo przepraszam ale jezeli masz zamiar zamieszczac zdjecia na WP czy na innym polskim gownianym servie to nie rob tego w ogole... www.imageshack.us www.photobucket.com www.lycos.com i jakies tam inne...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Fajne ssy!! A napewno przeżyłeś tyle rotów?? (chyba że miałeś sporo life Fluidów)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: sUsZ
|
![]() Fajne ss'y
Moze ktos nie wierzy ale na rooku tez sie mozna niezle bawic, ja z 2 kumplami tez tak sie bawilismy ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() SS bardzo fajne i to nie dlatego ze ja tez jetsem na niektórych
![]() ![]() Dzieki za te piękne słowa ![]()
Bloodbrother to Jari Evil Demon ![]() "SZUKAJ" prawdę ci powie!!! Ostatnio edytowany przez Sir Prymas - 02-01-2005 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: W Polsce?
|
![]() super ssy szkoda ze konczysz;/ i szkoda takiego lvla na rooku! graj dalej ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() W sumei nawet lepiej o jednego rzeźnika mniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, screeny nietypowe, ale dlatego ciekawe...
![]() ![]() btw. dziwny zbieg okolicznosci, tez Piła i tez Valoria... ![]() Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 03-01-2005 o 13:02. Powód: zobaczylem ze jest gosc z Piły xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Bialystok, Kazordoon
|
![]() Spoko ss rook jednak nie jest nudny ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() A jakie masz skille na tym lvlu na rooku ? i jaki eq ? powiedz plx
![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Gratz cierpliwości
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() NO stray wielkie gratz mi sie niedobze robi jak mam 8 lvl zrobic a ty 25 o.o naprawde podziwaim cie .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Gz lvla i wytrwania na rooku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() Pierwszy raz widze sski z rooka i bardzo mi sie podobaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ciekawe sski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Vormencik: skille 22/26 na 27lvl'u..na ss'ach nie ma pokazanych 2 ostatnich advanced'ów ponieważ już nie chiało mi się robic
![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- A co do more ss plx zobacze może coś jeszcze wygrzebie z mojego starego twardziela ![]() -------------------------------------------------------------------------
![]() ![]() *With great power comes great responsibility. ____________________________________________ "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all And in the darkness bind them" ____________________________________________ Persistence will be greated. ____________________________________________ Bloodbrother in sword to Przemoprymass. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() hehe jak to se gnębicie minoski
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze że nie tylko mnie przyciaga rook ;)
jak narazie lepszych SS nie widziałem z rooka, gratz ;)
14:22 You see yourself. You are an elder druid. You are Plx of the Plx (Mustard man). |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Po dłuższym poszukiwaniu screenów własnych znalazłem, te które są warte tego aby je tu wrzucić. Mam nadzieje że "MoGringo" sie nie obrazi
![]() Tutaj widac hit za 22 na wolfie minute wczesniej miałem hita za 23 na deer ale wtedy nie zrobiłem SSa. ![]() Tutaj widać..... ![]() Tutaj rozmyślamy nad tym co robi ta dzwignia pod wiadrem... ![]() Tutaj widzimy Lidera Gildi "Rook Unit" ![]() Udajemy się do mino hell z nudów ;] ![]() Blokujemy minosy. ![]() Jeden padł drugi też sie doczekał tego samego losu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego ogladania ![]()
Bloodbrother to Jari Evil Demon ![]() "SZUKAJ" prawdę ci powie!!! Ostatnio edytowany przez Sir Prymas - 04-01-2005 o 18:48. |
![]() |
![]() |