|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#8701 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdzie expić 21lvl knightem, tak żeby sporo kasy wpadło, 64/65 skille, PACC
eq: -Crown Helmet - Knight Armor - Knight Legs - Vampire Shield - Crimson Sword |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Na takim levelu to raczej sporo kasy nie wpadnie max 2k/h np. na larvach albo na scarabach, badz tez tomby -1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8703 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8704 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2008
|
![]() Gdzie expic 24 Pallem na Faccu.
Skill 58 Dista. Eq : B robe, p leghs, dragonka, crown helmet, mam duzo spear i bardzo duzo rs a nawet strzaly botly, ale mysle ze arrowsami i boltami nie bede chbya expic narazie. Doradzcie mi Duzo miejsc. Prosze was.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8705 |
Użytkownik forum
|
![]() Odświeżam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2006
|
![]() Proponuje wziąść Royal Spears i możesz spróbować: cyklopy w mount sternum, dwarf soldiers w kopalniach kazordoon, Dark Cathedral też powinno być okej. Ale dobij tego skilla do 60 (conajmniej). Ja osobiście więcej miejsc nie znam. Generalnie ciężko znaleźć coś dobrego dla facc. Tak czy siak ja bym dobił skilla do 60, kupił manasy, wziął te Royal Speary i poszedł na Dwarf Soldiery. Koniecznie zbieraj loot, ogromne pieniądze. I jeszcze jedna rada. Paladyn ma dwie możliwości co do eq: lekkie i słabe, ciężkie i dobre. Ja proponuje to drugie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8707 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Axenric
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 50
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam nie znalazlem konkretnego poradnika dla knighta i sorca na facc ani pacc tak wiec napisze go ja
![]() sorc 8-20 fibula roty ew. Dwarfy 20-33 meczyc sie na soldach lub mt set. Cyce + ghoulce(tomby) 33-50 guardy i mint dalej to juz pacc obowiazkowy chyba ze lubisz klepac guardy i mino do upadlego. knight na poczatek proponuje wbic 20 lvl na rotach trolah lub dwarf w kaz. Potem wbic skile minimalnie 70/70 i zaczynac zabawe. 20-40 dc all respy slimy tarantule bez dsow na tombie+ww bands smugs itd mona nawet tam siedziec do 50 bez waste (czasem spory+) i z dobrym expem. 50+ tomby pod mt s. Al respy nawet dragi (dobra kasa +exp) dodatkowo mintwalin(MEGA KASA!!) do upadlego wraz obsidian knife patroszac mino(zwraca sie po 2-3h) do tego jeszcze dc-2 dark monki itp. Spora kasa i okolo 40k expa na h dalej to wedle uznania i gusta na temat eq nie bede pisal bo wystarcz miec jak najleprze. W tym poradniku generalnie bralem pod uwage wyposrodkowana mozliwosc exp i zarobku. Prosze tylko nie besztac z lajnem poradnik napisalem na podstawie wlasnego doswiadczenia i pisanym na komie w pracy bo mam wbudowane wi fi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunatyk Guard
Profesja: Elite Knight
Poziom: 80
Skille: 78/78+
|
![]() Zależy mi na bardzo szybkim expie, bo ostatnio robię to baardzo wolno. 48 kina, kasy 35k ( wastowalem duzo :< ) EQ:
Golden Armor, BoH, vampirka, crus, skullstaff/spiked squelcher PS. Jak najszybciej do 50 lv ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8709 |
Użytkownik Forum
Lokacja: LbN
Imię: Zaachi
Świat: Honera
![]() |
![]() 12lvl skile 42/41 eq noble arm, plate legi, dark helm, scarf, iced spike sword (mało hitów zostało), dwarvenka.
Na czym expić, żeby być na +, może być nawet mały, nie robię lootbagów, świat non-pvp. Aha i jeszcze coś. Mam mało kasy. Jestem FACC.
![]() |
#8710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() @DzymekofFurora
No jeśli masz skille około/ponad 75 i lubisz małe waste (choć nie mówione), to jedź na venore dragon lair jeśli nie zajęte całe. Dwuręczna broń najlepsza jaką możesz i wio, expa lepszego raczej nie znajdziesz. Ewentualnie elfy jeśli nikogo nie ma, może dc -2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
|
![]() 35 knight. Skille dobre.
eq: k arm, devil helm, (vamp shield,skullstaff/spikeq squelcher/orcish maul), p legs, fur boots Dobry exp może być mniej kasy. FREE ACC! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8712 |
Zbanowany
|
![]() @up
moze cos wiecej o tych skilach bo skille dobre to termin wzgledny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: pila
Imię: Axe of immortal
Świat: candia
Poziom: 26
Skille: 69/69
|
![]() Lvl 55
Skile 78/61 Eq:Crown helmet, blue legs, blue robe, demon shield, bohy, szalik Pacc Royal paladyn(zawsze zapominam coś napisać...) Gdzie expić? Ostatnio edytowany przez Galzan666 - 20-07-2008 o 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8714 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunatyk Guard
Profesja: Elite Knight
Poziom: 80
Skille: 78/78+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8715 |
Guest
|
![]() dusalk troll clan cave? ewentualnie rotwormy tudziez gs na poh.
|
![]() |
![]() |
#8716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2006
|
![]() Rozumiem ,że jesteś palem. Proponuje dragi koło ankrahmun, edron, venore dragon liar, necromancery pod drefia, tar tomb -3, podobno można hero na edron, piraty też są niezłe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8717 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8718 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() Witam potrzebuje miejscówkę gdzie sporo zarobię 100+ palem na faccu. Na pohu wyciągam góra 5k/h , guardy dwarf odpadają bo zapełnione , mintwail równierz bo też zapełniony a noobem nie jestem aby sie wpierniczac. Chciałbym poprostu zarobic sporo a duza ilosc expa nie musi wpadac chciałbym zarobic +- 200k na tydzien czy jest to osiagalne? mam postmana proszę o szybka odp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8719 |
Guest
|
![]() Druid 16lvl 16mlvl dark helmet p arm p legi leather boots moonlight rod dwarven shield.
FACC Ostatnio edytowany przez KickeRR - 20-07-2008 o 13:23. |
![]() |
![]() |
#8720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
|
![]() 35 knight. Skille 60/60 :/ nie najlepsze ale nie ma czasu skillować.
eq: k arm, devil helm, (vamp shield,skullstaff/spikeq squelcher/orcish maul), p legs, fur boots Dobry exp może być mniej kasy. FREE ACC! |
![]() |
![]() |