|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Gratuluje
![]() |
![]() |
|
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To ze jeszcze nie ma newsa może o czymś świadczyć. Nie bd się na ten temat wypowiadał- niech wypowiedzą się osoby wiedzące.
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Da radę wiedzieć, kto jeszcze był bardzo blisko otrzymania statusu moderatora?
#46 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Chcesz wiedzieć, czy chociaż byłeś na drugim etapie? =D
btw. Rothes coś pisał, żebyśmy dali czas nowym, więc to chyba nie koniec. Nie Rothes, nie chcę się znowu z toba kłócić i nic nie sugeruję. Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 20-07-2008 o 01:29. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() No to du... użo inaczej sobie to wyobrażałem. Gratulacje nowo wybranym i życzę chęci do pracy. Szczerze mówiąc to mało tych modów zostało wybranych, spodziewałem się co najmniej pięciu.
![]() |
#48 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Jak zostało napisane w newsie mamy oko jeszcze na kilka osób, ot tak w razie czego.
![]() Z uwagi na to, że pojawił się oficjalny bosalowy news, gdzie można kontynuować dyskusję, temat zamykam.
#49 |
Fallen Angel
|
![]() Do jakiegoś posta wyżej: z moich informacji tylko raz w historii wyborów wyszła informacja o przebiegu głosowania. Dotyczyła mnie, padła na IRCu, i przez ponad rok myślałem że był to żart, dopóki nie dostałem możliwości sprawdzenia przez wybór przy kolejnej okazji. Nie ogłaszamy z zasady kto jak był daleko czy blisko, choćby i po to, żeby widzieć jak się konkretne osoby zachowują w obliczu porażki.