![]() |
#702 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@up - Nie bede. No dobra... jako że nie mam co robic, to gram do końca wakacji ;
Ostatnio edytowany przez Aggro - 21-07-2008 o 16:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Będziesz, to tylko kwestia czasu
![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Guest
|
![]() Jako że nie mam żadnego awansu jeszcze to jebne stan chara na dzień 21.07.2008r
![]() ![]() Prosimy o więcej komentów ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Imię: Paul Swordmaster
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() ładne skille masz nawet
![]() ![]()
17:14 Aurede Samix [35]: dzisiaj na wosie tibie rysowalem 17:15 Aurede Samix [35]: i byles w vip |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
|
![]() Tez mi sie wydaje ze Akro wroci ^^.Lapac moje PRO ADVANCE!!111
Szild(80) ![]() Sord ![]() Teraz sie biore do expienia ![]() KOMENTUJ,TO NIE BOLI!111 |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieźle Odin
![]() Na razie nie dam zdjęć bo nie ma z czego, wieczorem może dam stan postaci. btw.- niedługo wyjeżdzam zarobić trochę kasy i chciałem sobie zakupić laptopa ze stanów przez ebay. Nie ma tu kogoś przypadkiem kto by wiedział jak to jest z tymi opłatami za cło itp?
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Guest
|
![]() Siema... Nie chce mi się już tak wklejać ss'ów nałogowo xD Dam jedną, może dwie od czasu do czasu, żebyście nie płakali za mną ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Lokacja: Konin
Imię: Chip Demiurg
Gildia: Chip family xD
Świat: Danera
Poziom: 107
Skille: sux :P
|
![]() witam niezle foty czesc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nudzę się więc dam ss z hunta
![]() To i jak na razie 6,4k w kasie, a hunt dalej trwa, potem jeszcze coś powklejam ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
|
![]() @up
Gz,lot na dworcach jest super,ale lipny exp ;< "Super" hit z explo,best to 54... ![]() battle field ![]() HAIL LIS'ANDER który lura i straszy banem+jest senior tutorem -.-' ![]() Dobry lot: ![]() DRAGON LAIR: ![]() ![]() Tak zwany ''lot'': ![]() Level: ![]() Zwiedzanie z kolega okolic OF'a: ![]() Lot: ![]() KOMENTUJCIE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2008
Imię: Fraiter
Świat: Samera
![]() |
![]() Gz 61 lvl , ale loot ci nie dopisał
![]() Następnym razem będzie wyczapiasty loot jestem prawie pewen ![]() No dalej dawajcie jakieś mega hiper uber hotki xD Ostatnio edytowany przez Fraiter - 24-07-2008 o 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Za 2 dni koniec remontu, jak się pofarci to walne nocke na ofie
![]() Btw - jeden z wielu ;] ![]() Niestety nie zdazylem go ubic bo sie obudzil-.- (tak wiem, źle go trapnąłem ;/)
Ostatnio edytowany przez Aggro - 24-07-2008 o 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Guest
|
![]() Dobra, no to moja kolej ;p
Szilt namber siksty fri ![]() End lewel namber sewenti łan ![]() I czemu Wy kurwa nie komentujecie ?!-.- |
![]() |
![]() |
#717 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj.. Bardzo dawno mnie w tym temacie nie było (tzw. Tibia błe) no ,ale nie będę tu zanudzał moją gadką powiem w skrócie.
Gz all zdjątek. A i specjalne podziękowania dla Xynoxa:* za to ,że pomogł mi zacząc znów grać.Dzia Xynox. Bb Metos~
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2008
Imię: Fraiter
Świat: Samera
![]() |
![]() Gz Xynox "Szilt namber siksty fri" "End lewel namber sewenti łan"
![]() @ Aggro A co to był za Lvl ten typek co go źle trapłeś ?? Ostatnio edytowany przez Fraiter - 24-07-2008 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to doszedłem do końca
![]() ![]() ![]() Moje dzisiejsze opowiadanie zacznę od zagłębienia się w najgłębsze podziemia zapinki do spinania szat... ![]() ![]() Nie zapowiadało się aby przywitali mnie tam gościnnie więc postanowiłem wziąść wsparcie ![]() ![]() Minotaury... Kiedy moc mięśni strażników i czary magów zawiodły, naszym oczom ukazały się groźniejsze bestie! ![]() Z coraz głębszej otchłani przychodziły do nas kolejne bestie... ![]() Nie dawaliśmy jednak za wygraną! ![]() Chociaż nie lękaliśmy się ich, nasze zapasy mikstur leczniczych były zbyt małe, więc musieliśmy znaleźć bezpieczne wyjście z tego miejsca. W pośpiechu zabraliśmy nasze nagrody i czym prędzej uciekliśmy z tego miejsca... ![]() ![]() ![]() Kolejnego dnia ruszyłem z pomocą mojemu koledze, który wybrał się w piekielne podziemia, ale był za mały aby wdrapać się na skałę prowadzącą pod depo. ![]() Nie mogłem jednak żyć tylko przygodami, ale musiałem też walczyć o przetrwanie... ![]() ...a w między czasie wykonywać misje dla kilku wpływowych osób.. ![]() Po tych wszystkich przygodach, zazwyczaj nadchodzi czas na coś przyjemnego, tak więc o to ten moment ![]() ![]() A teraz całkiem serio wam powiem, że po tym zakupie jestem totalnie spłukany, mam długi, ale jestem szczęśliwy, że mam mój wymarzony item ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich (piszę to już jeżeli nie udałoby mi się wbić na kompa przed wyjazdem), pamiętajcie że mistrz jeszcze wróci, a wy za ten czas bijcie 100lvl'e!!oneonejedenjeden
Ostatnio edytowany przez Armix - 25-07-2008 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Guest
|
![]() O wow Armix, nieźle, Demon Arm
![]() |
![]() |