|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() czy w pliku avi mozna umiescic wirusa ?
czy jezeli sciagne go na kompa ale nie wlacze i usune , cos mi sie zainfekuje ?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() 1.tak
2.wydaje mi się, że nie, ale nie jestem pewny |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahahah ściągniesz plik keylogger.avi, odpalisz dwa razy naciskając lpm a w środku jest zbindowany exe i selavi
@down wow, ale ty dopiero się znasz: o powiedziałeś coś innego niż ja? chyba kurde nie, tylko że mi zajęło to zdanie, a ci 10;[
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 22-07-2008 o 23:53. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2008
|
![]() Wy tu mówicie o bindowaniu, a gówno się znacie - kiedyś pewnej grupie hackerów (coś z cc) udało się władować wirusa do txt, a dokładniej w informacjach o pliku (daty utworzenia, modyfikowania itp.), wystarczyło ten plik ściągnąć, nawet jeśli nie uruchomiłeś to windows zawsze po wejściu do folderu sprawdza dane i wirus się uaktywniał... Szczerze nigdy takie wirusy nie przenikną na takie forum o tibii bo żeby stworzyć takie coś to trzeba być geniuszem, a nie dzieckiem gotowych marnych skryptów.
Śmieszne jest jak wy nauczyliście się tylko o bindowaniu, a to takich danych informacyjnych pliku zapominacie ![]() W mp3 są wiry więc czemu nie w avi. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2008
|
![]() even myślałem, że nie żyjesz bo tak cicho, a czytałem o tym twoim mieście i myślałem że padłeś ofiarą nożownika
![]() Reykjavík: Czwarte najniebezpieczniejsze miasto Europy „Wyniki są zaskakujące," powiedział Helgi Gunnlaugsson specjalista od badań przestępstw, na temat badania przeprowadzonego przez International crime victim survey (ICVS), z którego wynika, że Islandczycy są częściej poszkodowani w różnego rodzaju przestępstwach w Reykjaviku, anieżeli ludzie w Wielkiej Brytanii. Reykjavik zajął czwarte miejsce na liście najbardziej niebezpiecznych miast w Europie, gdzie Talin, Londyn i Amsterdam znaleźli się na pierwszym do trzeciego miejsca. Badanie przeprowadzono na podstawie przestępstw dokonanych w latach 2004 do 2005. Islandia miała około 20 procent poszkodowanych w różnych przestępstwach, w innych krajach Wspólnoty Europejskiej liczba ta wyniosła około 15 procent wszystkich przestępstw. Informacje te podano szczególnie dokładnie w brytyjskiej gazecie The Economist, gdzie omawiano także przestępstwa dokonane przez bardzo młodych ludzi na wyspach brytyjskich, a szczególnie przy użyciu noża w ostatnim czasie. Islandia wypadła gorzej, aniżeli Wielka Brytania, pomijając morderstwa. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() @up
ciii, bo sie mama dowie;[ |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki bo nie wiedzialem ; < , fajny jestes wiesz ??
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() @up
Hi keylogger yes bye drzwi na prawo, wy*******aj. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() OMG ! Można wsadzić keya do avi ale zwykłe tibijskie haxiory tego nie zrobia...
Normalnie rozszerzenie .avi jest nie wykonywalne wiec jeśli ktoś zbindował z nim plik to zapewne nie jest evul i tym rozszeżeniem będzie scr/exe/bat itd. Tak samo z odpaleniem. A jeśli nie chce ci się poczytać lub użyć mózgu to kup osobny komputer do gry w Tibie ^^ Nie będziesz musiał sie głowić a twój mózg się nie spoci! Teraz wracaj do gry i wbij kolejny lvl... Koniec tematu ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
to , ze nie znam sie na informatyce , nie jest moim zainteresowaniem to nie znaczy , ze masz prawo odzywac sie w takim tonie do mnie ![]()
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Prawda
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2008
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Slyszal pan cos o exploitach?Z jednym sie zgodze gdy sie binduje plik koncowy ma takowe rozszerzenia.Gdy modyfikujemy kod zrodlowy rozszerzenie sie nie zmienia a plik moze byc zainfekowany.Ale to wyzsza szkola jazdy.Ktos up pisal o grupie cc.Zmodyfikowali kod JPEGa tak ze byl tam virus. Wiec 1-TAK 2-NIE |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() @up
Tak i ja napisałem ![]() |
![]() |