![]() |
#1501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() pozwole sobie zacytowac wypowiedzi kilku juz ex-memberow valentynek ; ]
"zetrax i elaro to dzieci..płacza kiedy ludzie niechcą isc na massloga ![]() "eneris lize dupe makavellemu" "bez dempaha nic nie umielismy zrobic" a tak woglole rozumiem twoja frustracje eneris wkoncu wyjebali cie z dwoch serwerów praktycznie w tym samym momencie ; ( btw. cytaty autentyczne aczkolwiek nie skopiowane dosłownie ;]
|
![]() |
#1502 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Skille: 20/25
![]() |
![]() masz cos do tego posta eneris?!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() oo elo kafes ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Czego mam ci zazdrościć? Jeżeli tego że arioc w przypływie złego humoru może z was zrobić błoto i to szybciej niż z nami? czy może tego że podpisujecie sie pod wygraną wojnę w której zrobiliście tyle ile ja zrobiłem w 1 dzień? czy może tego że wasi koledzy pozwolili Darklightom was lać? POWIEDZ MI KURWA CZEGO MAM WAM ZAZDROŚCIĆ??
btw zostanie z Dyklem czy nie pomożecie mu w wojnie z darkligtami? Post Kafesa -Co mnie obchodzi co robi elaro i zetrax dla mnie ważne jest żeby jak będzie akcja robili to co mają robić. - Hmm Liże dupe Patrykowi? Jak widzę słyszałeś żart z naszego vt który odnosił się do tego że mieliśmy się dzielić na ludzi którzy będą chodzić na battle main charem a inni noob charem i wtedy powiedziałem "Że będe lizałdupe macaveliemu bo chce walczyć Hakivem," w żarcie oczywiście ale myście sobie co chce o selenie wiece tyle ile Siejnik ii TD o wojnie razem wzięci. -Dempah jest jednym z najlepszych battle comanderów W Tibii, a Elaro dopiero nabiera doświadczenia więc wiadome że ludzie woleli chodzić pod wodzą Dempaha? mam czy przypomnieć jak wyglądało battle bez Arioca?
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 22-07-2008 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
|
![]() Hm, wg mnie i z Wise~ i z TD, były osoby które wiedziały o wojnie tyle co i ty.
[czyt. Spemalien, Ladykukusia, Aser, Wladimir, Silny, etc] Co do reszty to sie nie wtrącam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
O wojnie sie okazuje wiesz nie wiele, wybitnym strategiem to raczej nikt od was nie jest, ot tyle zeby na tym swoim kinie zaznaczyc atak, rzucic follow i sie leczyc, zadna wielka sztuka. Co do Dempah to mogliscie sobie zalatwic ekipe z Novy albo jakiej Furory zeby wam na charach grala, bo widac Depmah nie wystarczyl, a nawet jesli to dla mnie to nie jest zaden wstyd dostac openke od typow, ktorzy co miesiac maja innego 150 lvla na wojne i w kolko sie oraja, my przynajmniej zaliczamy padaki na naszych wlasnych charach i nie dajemy ich nikomu do grania [no, jest wyjatek, bo gralismy na kukusi troche, wylacznie dlatego ze Pasek co akcje pinga dostawal]. Co do Arioca to tez widze ze sie znasz, Ztekarn ktory wtedy prowadzil 2 razy kicka dostal, a przed poczatkiem walki ludzie dali logi, wiec co mial innego zrobic, niz sie wycofac zeby straty zmiejszy, od poczatku jesli nie ma Arioca to sa inni, ktorzy rownie dobrze prowadza, wiec zadna wielka strata. Co do podpisywania sie pod ta wojna, to to sobie chyba ubzdurales, bo jakos nikt z sieja nie pizga tutaj chamskich postow jak to po was pojechalismy, wiec ogarnij troche o czym piszesz, poszukaj informacji i sobie pogadamy na spokojnie, bez zbednych farmazonow.
![]() |
![]() |
#1507 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1508 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok eneris 3 ostatnie battle BEZ ARIOCA: 49:3 dla wri/wise
POZDRO i NIE nie slyszalem tego dowcipu a odrazu uprzedzajac nastepne posty: huj mnie to obchodzi ze wri ma 200lvle, wri tej wojny nie zaczelo :S
? Ostatnio edytowany przez Kafes - 23-07-2008 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Mid
Teraz sami sobie zaprzeczasz jeżeli mówisz w imieniu gildii, bo Gufroman sam mi mówił (mam chyba nawet gdzieś ss potem poszukam) że ztekarn zaczął w połowie battla mówić po szwedzku i miał was w dupie. jeżeli sądzisz że sytuacji nie znam to proszę przedstaw ją mi tutaj. @Kenow Ty roz*******asz mnie tylko tym że jesteś. @Kafes 3 battle mówisz o frostach, ab, port hope? arioc był na okolnir i ab więc nie wiem o jakich 3 batlach mówisz.
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 23-07-2008 o 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Użytkownik Forum
|
![]() chodzi o to ze był na laptopie i bez venta misiek
![]() |
#1512 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Co do tej sytuacji z Dyklo to nie bede w nia wnikac, ot zaczeli sobie pojezdac sobie na wzajem, Dyklo ma charakter jaki ma i moglobyc wszystko zalatwione bez paymenta z jego strony, ale zdecydowal ze nie bedzie i w to wbija, a my to szanujemy.
![]() |
![]() |
#1513 |
Guest
|
![]() 23:08 Paragnoz [82]: ja pierdole tegre
23:08 Paragnoz [82]: czlowieku 23:08 Paragnoz [82]: bo ja mam rodzine 23:08 Paragnoz [82]: mam prace 23:08 Paragnoz [82]: tutaj gram wieczorami 23:08 Qnoss [54]: to nie pzzywaj 23:08 Paragnoz [82]: twoje namiary mam 23:08 Paragnoz [82]: spotkamy sie wkrotce 23:08 Paragnoz [82]: przyzekam ci to 23:08 Paragnoz [82]: szyja 23:08 Qnoss [54]: okej czekam 23:08 Qnoss [54]: pa ;* pozdrawiam i czekam bys mial rodzine to bys w to gowno nie gral nawet i jeszcze mnie straszysz idz sie powies 15lat max pa kotku ;* |
![]() |
![]() |
#1514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
|
![]() A Paragnoz czyta to forum , że to wklejasz tutaj?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Moze mi ktos powiedziec jakim cudem ktos zlurowal behemotha do -4 cyclopolis? Tam jest przeciez bramka levelowa...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2008
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj:
zeby 40 palki nie mogly sobie skakac na behe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
haha to ty jestes tym, ktory przez 2 miechy nie zmienil recover key'a? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() troche smieszne sa posty enerisa i innych(jesli sa tacy) ktorzy pisza
"btw zostanie z Dyklem czy nie pomożecie mu w wojnie z darkligtami?" "czy może tego że wasi koledzy pozwolili Darklightom was lać" Widac ze Ci co to pisza nie maja pojecia o wojnie i siejach Przytocze tutaj sytuacje sytuacje jaka miala kilka misiecy temu gdy sieje zabily Nuhna. Jak dobrze pamietam to Nuhn wyrzucal Sakmardiego(?) z Labiryntu by botowac tam swoim knighteM(chyba hichamowi nie udala sie wojna przeciwko boterom) Wiec gdyby byli takimi co zostawiaja "kolegow" zeby byc free u WRI czy tam Darklightow to by nie poszli zabic nuhna tylko by zostawili Sakmardiego. Troche nudne jest te forum wkolko to samo TD,WISEGUYS PRZYDUPASY!!!!!!!!! VALENTINES NOOBY!!!!!!!!! TY GUFNO WIESH O WOJNIE!!!!! itd itd pomyslcie czy to ma jakis sens moze lepiej zignorowac post i przywrocic jakis sens temu tematowi |
![]() |
![]() |