| 
 | |||||||
| Notki | 
| Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2005 Lokacja: Łowicz. Wiek: 37 Wpisy bloga: 6 Posty: 1,227 Stan: Aktywny Gracz Imię: Taifun Palladyn Profesja: Royal Paladin Świat: Nova Poziom: 114 Skille: 101/84 Poziom mag.: 24 | poprawione, Calassa będzie w drugiej części : F. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 10 2006 Wiek: 34 Posty: 25 Stan: Niegrający Imię: Succo of Refugia Profesja: Master Sorcerer Świat: Refugia Poziom: 50 Skille: Hacked. Poziom mag.: 55 | Naprawdę postarałeś się, i życzę powodzenia w kolejnej części "poradnika". 
				__________________ Abstrachując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu adekwatnie jestem gotów pokusić sie stwierdzeniem ze , percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą,ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co nie koliduje z moja wysublinowaną wiedzą na każdy temat , biorąc pod uwagę aspekty tej kwestii. | 
|  |   | 
|  | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 12 2007 Posty: 55 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Master Sorcerer Gildia: Guerilla Warfare Świat: G,B,T,H,A Poziom: 170 Poziom mag.: 76 | Ładny poradnik widać że się napracowałeś,ale jedno mnie zastanawia gdzie na helheim jest mainbox ? | 
|  |   | 
|  | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 12 2006 Posty: 218 Stan: Aktywny Gracz Imię: zelia jumux Profesja: Master Sorcerer Świat: solera Poziom: 67 Poziom mag.: 60 | bardzo lubie jak ktoś doświadczony sie bierze za poradniki a nie że są ludzie kórzy wstawiają 2 ss i 3 zdania i myślą że są fajni a żeby było śmieszniej to są też tacy co takim poradniką dają 10 na 10 :S a propo tego poradnika moge powiedzieć tylko tyle 9+/10 i czekam na dalszą część ;] | 
|  |   | 
|  | #25 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 07 2008 Posty: 3 | To nie jest poradnik, to jest to, o czym marzyłem przez ostatni tydzień... Z niecierpliwością czekam na 2 część poradnika.  pOzdrawiam | 
|  |   | 
|  | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 08 2004 Wiek: 34 Posty: 3,349 Stan: Na emeryturze   | Duży obóz barbarzyńców można czyścić sorcem od 35 lvla, robiąc 30-35k/h. Bez ice witchów oczywiście. A na frostach z Rage of The Skies (czy jak się to 'energetyczne ue' nazywa) podobno da się wyciągnąć ponad 900k/h, co oczywiście wymaga dużego lvla i dużej ilości kasy, ale jest wykonalne. Przynajmniej na paru filmikach widziałem takie akcje. Ostatnio edytowany przez ripper - 03-07-2008 o 16:27. | 
|  |   | 
|  | #27 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 06 2008 Lokacja: Bielsko-Biała Wiek: 32 Posty: 44 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Świat: Secura Poziom: 54 Skille: 80/80 Poziom mag.: 6 | Z wyvern lecą jeszcze kryształki  I brakuje 2 rodzajów piratów Ghosta i Korsarza 
				__________________ BKS STAL & ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & LEGIA W-Wa &  RKS WALCOWNIA  Są zasady, nie ma granic!  | 
|  |   | 
|  | #28 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 04 2008 Lokacja: Słupsk Posty: 139 Stan: Aktywny Gracz Imię: Jake Corki Profesja: Paladin Świat: Guardia Poziom: 44 Skille: 80/67 Poziom mag.: 13 | Nie no Neopostman miał dosyć oglądania poradników pseudoużytkowników i odwalił BARDZO DOBRĄ robotę.Tylko 1 rzecz nie daje mi spokoju.Czy Tobie Neopostam druid nie kojarzy się z Hailstormem Rodem?Bo Druid jest przykładem spokoju,harmonii,a różczka która wali ze śmierci nie za bardzo go odzwierciedla.Bardziej do spokoju pasuje Hailstorm Rod.Takie jest Moje zdanie. Co o tym myślisz? 
				__________________       | 
|  |   | 
|  | #29 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 02 2006 Lokacja: Koszalin Wiek: 35 Posty: 23 Imię: Kielbik Profesja: Knight Świat: Jamera Poziom: 105 Skille: 89/84 Poziom mag.: 7 | W kopalniach Forgormar na -3 zabrakło niebieskich cultów, a przeciez ich tam pełno biega.  Na lich hellu także znajdują się respy ghostów. Tylko najgorzej mnie martwi, że teraz ludziom wszystko na tacy trzeba podać. Kiedyś tak nie było, wyruszało się w nieznane i samemu oceniało czy się opłaca expić, czy nie. Ale tak czy siak... wielki + dla Ciebie. 
				__________________ Każdego dnia w moim życiu zmuszony jestem dodać kogoś do listy ludzi, ktory mogą mnie po prostu pocałować w dupę... | 
|  |   | 
|  | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 01 2007 Posty: 282 Stan: Na Emeryturze Imię: Tarania Koruki Świat: Secura Poziom: -/- Skille: -/- Poziom mag.: 60 | Poradnik ładny, widziałem kilka błędów, typu knight - smp? :/ od kiedy? Dodaj looty z 8.2 i będzie lepiej. 
				__________________ KLIKNIJ! |-----> Mój poradnik o expieniu dla każdej profesjii!!!! <-----| KLIKNIJ! Nie zwlekaj! Click:  Hail AF! 4ever :* | 
|  |   | 
|  | #31 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 05 2008 Lokacja: Łódź Wiek: 34 Posty: 102 Stan: Niegrający Profesja: Master Sorcerer Świat: Malvera | kilka małych błędów, ale i tak sie postarales =) bardzo dobre dla osob, ktore dopiero kupily pacc, lub po prostu nie wiedza gdzie isc expic a nie znaja tych terenow. 
				__________________ GO FOR IT Jean  here! [center]My blood to your blood, your blood to mine. Our unity over all, until the end of time. My life for the family, my sword for the victory. forever and in eternity! | 
|  |   | 
|  | #32 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 05 2007 Posty: 29 Profesja: Elite Knight Świat: Azura Poziom: 90 Skille: 82/80 | Naprawde dobry poradnik, jeden z lepszych jakie ostatnio widzialem. Pamietasz jeszcze swoj stary poradnik z tombami? Mogłbys je scalic. | 
|  |   | 
|  | #33 | 
| Guest Posty: n/a | Genialny poradnik, thx. | 
|   | 
|  | #34 | 
| Guest Posty: n/a | Poradnik bardzo ladny, aczkolwiek jest kilka niedociagniec. Przy niektorych stwierdzeniach bym podyskutowal. 8/10 | 
|   | 
|  | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 12 2005 Lokacja: Szczecin Wiek: 33 Posty: 520 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Refugia | Istnieje szybsze dojście do kopalń w Svar ;] 
				__________________ Lucifer illuminatio mea! | 
|  |   | 
|  | #36 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2005 Lokacja: Łowicz. Wiek: 37 Wpisy bloga: 6 Posty: 1,227 Stan: Aktywny Gracz Imię: Taifun Palladyn Profesja: Royal Paladin Świat: Nova Poziom: 114 Skille: 101/84 Poziom mag.: 24 | Tak, można wejść poprzez teleport, niedługo dodam : P. | 
|  |   | 
|  | #37 | 
| Frequenter | Cud, miód i orzeszki... Poszperam po necie to ci wyślę parę filmików xP  Eee...czemu ten poradnik jeszcze w propozycjach siedzi  @down No i o to chodzi  Ostatnio edytowany przez piternet - 24-07-2008 o 12:23. | 
|  |   | 
|  | #38 | 
| Visca El Barca Data dołączenia: 04 06 2006 Lokacja: Żory Wiek: 34 Posty: 329 Stan: Niegrający Profesja: Royal Paladin   | Uważam, że poradnik jest bardzo dobry, błędów poprzez szybkie przejrzenie nie dopatrzyłem się, a więc nie pozostaje nic innego jak przenieść do poradników   | 
|  |   | 
|  | #39 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2005 Lokacja: Łowicz. Wiek: 37 Wpisy bloga: 6 Posty: 1,227 Stan: Aktywny Gracz Imię: Taifun Palladyn Profesja: Royal Paladin Świat: Nova Poziom: 114 Skille: 101/84 Poziom mag.: 24 | Dodałem filmik o Helheim (Dzięki Pirenet =)) | 
|  |   | 
|  | #40 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2005 Lokacja: Poznań/Michale Wiek: 39 Posty: 57 Stan: Aktywny Gracz Imię: Rollass Profesja: Knight Świat: Luminera Poziom: .. Skille: ../.. Poziom mag.: ..   | Witam  Jak dla mnie boski poradnik  Tylko tak dalej   10/10 Pozdrawiam 
				__________________  W żyłach szlachetna krew w sercu Poznański Lech!! | 
|  |   |