|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() No dobra umiem robić te ciemności tylko mi się spieszyło i nie zdążyłem zrobić proszę nie miejcie mi tego za złe to była ważna sprawa w następnym parcie się to nie powtórzy a może zaraz wezmę i poprawie.
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Fajne, 8/10 more plx
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Przed zabieraniem się za robienie następnego obrazka sprawdź, czy nie ma jakichś błędów ortograficznych, stylistycznych i interpunkcyjnych i będzie gitara. Poza tym... muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Dawno nie widziałem czegoś na takim poziomie.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() niezłe błędów nie be de wymieniać bo mi sie nie chce dam ci 8,5/10 more PLaxOr
![]()
17:05 Zeth Dyttar [69]: buy kurwa legion helmet 100gp FAST Ostatnio edytowany przez Janusz1231 - 25-06-2008 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Dom :)
![]() |
![]() Zapowiada się ciekawie. 9/10
Zobaczymy co będzie później.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karol by Rook
Świat: Aldora
|
![]() N(ext) P(art) P(lease)
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz nie ma mnie w domu i nie mam dostępu do mojich grafik. Wracam w niedziele i od razu wezme się za fake.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Zenix Knight
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() nawet nawet to fake`i 8/10
![]() ja chce fake`i o szczurku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() kiedy new part
17:05 Zeth Dyttar [69]: buy kurwa legion helmet 100gp FAST |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jutro albo po jutrze.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hunter Draco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() zrob wiecej prosze! jest zawaliste?!
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra ogólnie tan part jest nudny i samemu mnie się nie podoba, ale musiałem go zrobić, aby fabuła poszła dalej następny będzie za to bardzo ciekawy (Tak mi się wydaje).
39. ![]() 40. ![]() 41. ![]() 42. ![]() 43. ![]() 44. ![]() 45. ![]() 46. ![]() 47. ![]() 48. ![]() 49. ![]() 50. ![]() 51. ![]() 52. ![]() 53. ![]() 54. ![]() 55. ![]() 56. ![]() 57. ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Calkiem sporo literowek. Kolejny sprawa ktora mi sie nie podoba to, to ze Pedziej pyta sie Rayzy czy mozna ufac temu marynazowi a Rayza na pierwszy zut oka (jak jakis jasnowidz normalnie o.O) mowi ze tak, chodz nawet go niezna i do tego dochodzi cala ta sytuacja z atakiem nieumarlych. Tekst straznika tez mi za bardzo nie pasuje - "Czego dusza pragnie?". No i moj tekst typu - "Co tam widziales? Gadaj!", nie pasuje do mnie, ale nie czepiam sie.
Fajnie ci wyszedl ten szkielet na drugim obrazku ktory ujezdza bone beasta. Reszta tez ok. Ocena: 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() all błędy pokazał Paczka,co te stwory z 44 kadra trzymaja?
7/10
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Eeee... Broń ?
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty jakiegoś debila udajesz, czy co?
A, i na 44 kadrze ich nie widać =p @topic: Hyh. Ten efekt z robalem taki dziwny... Za mocny. "szłem" - pwnd. "wioski rybackij / portu " - Generalnie człowiek nie wymawia " / " ... Bardziej pasuje "czy też" "też" "lub" itp. Ofc. nadmiar zaufania marynarzowi ... 6++ / 10
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @fake
teraz już mam wolny czas i mogę poważnie skomentować ... przedtem napisałem przymusowo i nie miałem czasu... -nie bezpieczna , to pisze sie razem -lepiej by wyglądało jak na 1 kadrach te potwory by sie poruszały mimo wszystko - Mosimy piszemy przez "u" -nie powinno być "na bogów" na 44 kadrze -zatrzymam[a]y -k[o]rku -s[i]wietnie -na[ ]szczescie -rybacki[e]j -<puK> bez literówek to 7/10
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2008
|
![]() yo.
to może ja też ocenię. ![]() tak więc, robisz strasznie dużo ortów i literówek. tylko na jednym obrazku (tym, na którym marynarz opowiada swoją historię) naliczyłem jakieś 10 błędów. najważniejsze z nich to "szłem" (nie cierpię tego błędu... ![]() ![]() w sklejce nie dopoatrzyłem się błędów. nie podobała mi się poruszona już tutaj kwestia zaufania wobec marynarza. i te karaluchy, które roznoszą zarazę. czy nie powinny się chociaż trochę ruszać?? tak samo wojska nieumarłych w tym mieście. nie do końca wiadomo, skąd się wzięły te karaluchy w domu... wyskoczyły z bronii?? fabuła rozwija się w dobrym kierunku, i mam nadzieję, że tego nie schrzanisz... ![]() damy 7,5/10 czekam na następne party. ![]() |
![]() |
![]() |