|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#781 |
Guest
|
![]() Ja miałem taką sytułacje na solerze trenie trenie na trollach w carlin wbiłem 38/37 na 9 lv i ide zostawic kase do depota a tu nagle 42 palek i 23 sorc ubrani tak samo mysle log out a tu mieczyki i dupa na pare dzid się złożyłem
wszystko wyleciało oprucz liny -,- ale gram dalej a tu znowu jakis palek mniejszy level i prawie mnie uwalil ale jakas kolesina go zabiła ale itak nic w depocie niemialem wiec zrobilem chara na celescie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Na prawo od procesora
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Juri Ivanovicz Gorki
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 45
Skille: :)
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ghostland, zimowe popołudnie.
Expie sobie spokojnie, a tu wpajają 70+ rp i 80+ ms se skullami. Chronologicznie: Power Bolt, SD, power bolt, power bolt. Nawet się uchnąć nie zdążyłem (to było przed update 8.1). I BoH się poszedł je*ać ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() Hah. Po 8-miesiecznej przerwie w graniu sorcem, zrobilem acces na bb isle.
wbilem 2 lvle, super sie expilo moim 47 ms'em ![]() Pojechalem do laski, u niej odpalilem i ciupie dalej, az tu nagle neo <pooof> i poexpione, jakies scierwo mnie akurat atakowalo, no i padlem. aol w plecy, dzien gry w plecy, z nerwow zrobilem chara na infernie zeby odreagowac ![]() Teraz nie mam weny do sorca ;/
![]() |
#784 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: wołomin
Imię: Wietek pala
Profesja: Paladin
Gildia: Theos Academy
Świat: Samera
Poziom: 37
Skille: 78/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Cytuj:
to ty byles u dziewczyny jak grales i neo padlo a jak ja mam na codzien neo?:/
![]() |
![]() |
#785 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
|
![]() Cytuj:
@topic mi sie odechciewa grac jak se na darahsii na rotach expie , tak po godzinie - kilkanascie tys. expa zebralem , 2/3k w bp a tu nagle jakis pk z gory se schodzi , to jak mi oo dp potionow nie starczy to mi sie grac odechciewa..... no i w sytuacji jak strace jakis cenny item w glupi sposob xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po godzinnym expieniu na rooku wychodze z niego i tworze Sorcerera... Poszedłem do Carlin ale potem kolega mi powiedzial zebym szedl do Venore ok biore cale eq do BP (800 gp i inne smieci) jestem na mostku dwarfow chcialem to przeleciec ale jak zobaczylem soldiera to go chcialem ujebac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Miałem ekipę 30lvl i 19 pall ,szliśmy na GS (było nas z 9osób) no i z tej wyprawy zostałem tylko ja z kumplem co miał 19pala. Udowodniono że to nie level czy ni gracze wiec poco expić i dałem se spokój z tibią na rok.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Profesja: Knight
Świat: ;-)
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Mój pierwszy ded w życiu 1 postacią był na szkieletonach na roku 6lvl
![]() @Drugi był na mainie, 13lvl, podjarany, ze moge druidem juz uhy robic(kiedys uh 100mana~~) zrobilem bp, poszedlem na slimy, i znowu ktos dziure zablokowal, a tam zrulowane z 15slimow, i padlem na hita(bp w plecy ![]()
![]() |
![]() |
#790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Lolowo stare
Imię: Hmmm..
Poziom: 57
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Mi to sie odechcialo grac po sytuacji ktora zaistniala na swiecie Candia.( Moj 3 char juz nie newbie ale jeszcze jednak nie do konca master ) Gracz Kammel zaprosil mnie do gilidii ( wiedzialem ze cos jest nie tak ) on do mnie hoc pokaze domek[ to ten kolo frodo ] [ mialem 18 lvl knight dla mnie to moj najlepszy char xd 18 lvl slaby ale eq nawet nawet... C armor k legs crus helm fur boots drag shield p ammy serpent sword ] A ja nie wiedzialem jeszcze jak do konca jak sie do gilidii wlazi.Patrze i do tego domku moge wejsc ja sie podniecilem ze wlazlem.Mialem swoj domek.Oni se w domku swoje eq pokazuja itp.Mowia do mnie pokaz swoje eq.Ja nie pokazywalem i w koncu patrze moge otwierac i zamykac dzwi to te eq wylorzylem i w tej chwili co wylorzylem ostatnia rzecz eq przenioslo mnie za ten domek xd od tamtej pory nie gralem w tibie z tydzien nie gralem xd ale jakos tibia sie wydawala fajna i znowu zaczolem grac potem z 3 konta znowu hack ;p a tera nie taki zly gracz zawaliste eq 37 lvl i jest spox xD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: z Zaskoczenia
Imię: Skjalandir
Gildia: Dark allies
Świat: Olympa
Poziom: 42
Skille: 79/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mnie najbardziej odechciewa się grać widząc nooby które biją cudze stworki ^^ Dobra, sam święty nie jestem, uda mi się czasem ubić komuś stworka ale nie zawsze. Ktoś poprosi - zostawiam, żaden problem. Dzisiaj w podziemiach amazon camp'u na fields of glory (jeżeli zła nazwa, proszę by ktoś mnie poprawił
![]() Jak widzę takie osoby to nie mam chęci odłączania internetu nieletnim. Mam ochotę znaleźć chwycić wykałaczkę lub inny narząd z ostrym zakończeniem i brutalnie wykastrować. Widok takich osób odbiera mi chęć do gry. To całość z mej refleksji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: W domu(?)
Świat: Refugia
Poziom: 112
Skille: 80+
Poziom mag.: ?!
|
![]() Moja sytuacja byla fatalna. Swiat non pvp. Ide na Triangle tower, no i szczescie mi dopisalo bo leje sobie beho, ghoule, dski, wogole solo czyszcze cala wieze. Loocik dopisal. Wartosc okolo 5k. Siedze juz pol h i taki ladny loocik.. Patrze.. mana i hp nie rosnie ja wyszedlem z czyszczenia wiezy i siedze kolo schodow na beho. Moje HP: 135 mana: 50... No kurde ide lowic rybki a tu nagle Je* .. i sciana wyjscia zamknieta, nie mam jak wyjsc! Mysle.. No tak jest jeszcze tp! .. Exura , exura. cos okolo 170 hp. (Wczesniej jakies pol h temu mialem 2 razy zanik pradu :/) Wchodze w schody i... beho.. Kutwa no 36 hp staram sie dobiec do tp bo do schodow za daleko a tu nagle napis: "Uzytkownik zostal odlaczony od uslugi" (neo rox) kiedy juz myslalem ze najgorsze zamna.. łup! Zanik pradu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
Świat: Morgana
![]() |
![]() Mnie się odniechciewa jak zobaczę w jaki sposób t.pl i DROM wyłudzają pieniądze od niczego nieświadomych tibijczyków wprowadzając ich w błąd
PS, nie dajcie się robić wchu** DROM'owi, sprzedaje pacce 30 zł drożej niż www.tibia.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Guest
|
![]() Mi się odechciewa grać gdy padne i stracę coś cennego i nie mogę odzyskać , albo gdy mam hunta którego nie da się zdjąć .
|
![]() |
![]() |
#795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: W domu(?)
Świat: Refugia
Poziom: 112
Skille: 80+
Poziom mag.: ?!
|
![]() Kutwa sam niewiedzialem o tym ze DROM to takie oszusty.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2008
Lokacja: Lublin
Imię: Druid kubazw
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 14
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak jeszcze grałem na nebuli czyli serwerze PvP to miałem okropny przypadek.
Wyszedłem właśnie z rooka.Bylem knight 8lvl.Poszedłem na trolle.Wszystkie zabiłem i wchodzi dwóch gości jeden knight 31lvl drugi druid 28lvl.I zaczynają mnie atakować i mówią ,żebym dawał itemki no to ja że nie dam.I oni dalej nawalają i mówią żebym dał armor no to im dałem potem legi a legow nie miałem i po mnie.Stracone 600gp katana viking helmet , plate shield i coś tam jeszcze Ale potem mnie hackneli i gram na guardii druidem |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tia, taki kolo, ktory ma niby z tobą party ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2008
Lokacja: Świnoujście
Imię: Hollow Slayer
Świat: Secura
Poziom: XX
Skille: XX/XX
Poziom mag.: X
![]() |
![]() u mnie bylo tak Aldora stoje przed depo wybiera Ms Ue i okolo 10 osob zabija wlacznie ze mna stracilem g arma i bohy z 37 na 34 lvl ://
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Spoko ots , podasz ip ?