|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Stan: Niegrający
Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Char zrookowany
Świat: Elysia
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() @caveki
nie wiem jak 60ms mógł ubić 100ed ^^, trzeba być kompletnym naabem btw. old mana dawał 140-170mp nie wiem gdzie 20osób lało 200ek 15min, to chyba na ots. 10 osób z old sd i go skadali na combo z full hp. 10x240-300(SD)+bursty 10x40-90 wynik końcowy na ture(2s) 2800hp spam minimany 3400hp to taki z fartem ssa=dmg*20% /5 shots 3400:2=1700 1700*20%+1700=2040 leczenie 200ek: 100ek 750~hp 200ek 1500~hp Wniosek? 2040dmg>1500hp 200ek składał się od 10x100ms~ w ciągu paru sek. Nie jestem pewien co do leczenia ek dokładnie ale 700-800hp z uha 100ek wbjał.
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() @up
gowno prawda ogladalem kiedys filmik jak prawie cale duskinness napieprzalo imargama 230~ek wtedy to zlozyl sie dopiero kliedy mu sie skonczyly uhy, a zkombowac nie dali go rady
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
|
![]() Cytuj:
Zszedł na combo w końcu, uhy jeszcze miał... czekaj, pokażę Ci ss: ![]() Nie wiem jak Tobie, ale mi to wygląda na combo.
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2008
|
![]() a pamiętacie jak bardzo dawno temu chcieli ubić seromontisa na 2xx lvl'u i gówno mu zrobili?
@topic potionki rulez and very very cheap!!!1111 |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Prawie rok temu, w dzień niepodległości (chyba)?
Zszedł na combo w końcu, uhy jeszcze miał... czekaj, pokażę Ci ss: (zdjecie) Tak,w dzien niepodległości. Wiele osob musiało już iśc,próbowali i to nie raz combo,ima zaczynał oszczędzac ohy(tak,kiedyś można by starac się choc trochę oszczędzac ,kiedy runy leczące zaczynały się kończyc)i nie leczył się aż do "deep green" wtedy dostał combo,uleczył się(bodaj raz)były 2 tury combo i wkońcu padł po dośc długiej obronie(bardzo długiej!) Btw Nie ma tam 10-15 osób tylko 20 + osoby stojące na 1 sqm po wejściu na górę i ofiara ma 50+ lvli mniej? Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 25-07-2008 o 22:46. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() No coz padl ale wydaje mi sie ze CHYBA popelnil blad w pewnym miejsciu. Bo w tym miejsciu gdzie go juz koncowo trapli z poczatku mogl uciec przez jakies 3 sec? Ale nie expie, nie bylem na frostach wiec moze tam jest slepy zaułek. Ale jak by nie bylo system leczenia rox _/.
|
![]() |
![]() |
#49 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Eternia
|
![]() Jak łatwo jest teraz zabić jednego z najwyższych leveli w Tibii można zobaczyć na tym filmie. Ale jakby to wyglądało kiedyś? Z mojego punktu widzenia Eternal~, jako iż jest bardzo doświadczonym graczem nie padł by. Na starym systemie leczenia jeden UH leczyłby go z red/deep yellow do full hp (no może trochę przesadzam), a miałby tych UHów w swoim plecaku co nie miara. 100 sorc/druid miałby 3x mniej SD niż teraz (ta runa miała tylko jeden ładunek). Więc nawet gdyby go już trapneli, tak jak to powinno wyglądać (używając fb, albo innej bomby) bili by go przez bardzo długi okres czasu, co wiązałoby się z wyczerpaniem ów run przez shooterów i porażką w próbie zabicia Eternala. Jedynym sposobem obalenia tego gracza było by combo, ale po zgraniu tej ekipy można wywnioskować, że większość nie trafiałaby Sdkami w Eternala, gdyby ten stał nawet w miejscu. Na szczęście mają wbudowanego Aimbota w kliencie Tibii.
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie jestem za przywróceniem starej siły WSZYSTKICH run. Miło byłoby popatrzeć, jak knight znów expi z explo i leczy się uhami, jak paladyn wali z sd mocnij niż po 100+ w ppl, jak sorc, czy druid walił po 1k z sd w potwory. I zabrałbym royal speary i assassin stary palkom. Wychodzą oni wszędzie na +, a tak znów sam byłby bezbronny, musiałby mieć swojego rycerza, z którym mógłby poexpić na dlach, czy demonach. Ehh... |
||
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Ale zeby 299 Elite Knighta w pare minut zabic to jest przegiecie. Takiego lvla powinno sie caly dzien w trapie trzymac a i tak moze by nie padl, a nie w pare minut. To nie jest 120+ czy nawe 180+, to jest 299 lvl!
I po chuja teraz knighta ktos mialby robic? 1. Dlugi okres skillowania. 2. Nie moze uzywac mwall'i (od 9 mlvla..) 3. W walce nic nie zrobi jezeli nie podejdzie do przeciwnika. 4. Latwo go zabic. 5. Waste na wszystko. Master Sorciem moze by im uciekl. Utani gran hur i do pz chyba ze sam sobie nabil pz.
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein Ostatnio edytowany przez Slivi - 26-07-2008 o 00:35. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() A ja jeszcze dodam, ze teraz to sie tylko oplaca grac sorkiem bo ma sie i utani gran hura, sd jest x3 wiec uniesie tego co nie miara, a na dodatek jak ekipa nie jest zgrana to taki ms/ed s*******a bez utamy(dowodem tego sa filmiki na forum pewnego 150msa).
|
![]() |
![]() |
#52 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Kiedyś to by przynajmniej combo odliczyli...a te ratardy nawet ventrilo nie miały. Kiedyś sie mi dużo ciekawiej grało knightem, a nie jak teraz wszedzie waste :c
A i btw. taki EO 299 lvl leczy się tak samo jak 130 lvl tylko, że różnica expa między tymi lvlami to jakies 370-390kk expa.
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city Ostatnio edytowany przez Emekah - 26-07-2008 o 00:37. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 54
|
![]() Obejzalem film. Nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac, jeden z najlepszych knightow w tibii zostal powalony przez kilkanascie przypadkowo zebranych ludzi. Co za nieogarnieci kretyni to ja nie wiem, ja na jego miejscu rzucilbym gdzies dsma a ci idioci by za nim pobiegli^^ a sam bym sobie uciekl do pzta.
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
|
![]() lol po co teraz wbijac 300 lvl skoro 120 EK padnie kilka sec szybciej niz 300 ek?to jest totalna glupota ze gracze z taka roznica lvli padaja prawie rownie szybko i lecza sie tak samo (pomimo ze roznica HP jest wręcz kolosalna) hail update ! (ja chce tibie 7.5,dla wytrwalych i dobrych graczy,a nie tibie 8.22 dla dzieci 6 letnich z porazeniem...)
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Siemianowice Slaskie
Imię: Pan Hoost
Gildia: Time To Die
Świat: Menera
Poziom: 20
Skille: 60/60+
Poziom mag.: 4
|
![]() to czego nie lubię na pvp to trapy, no bo nawet jak trapa 600ek to nic mu to nie da i tak padnie i tak, a uciec sie nie da, chyba ze trapa robią totalne gamonie
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Ale mnie śmieszą te dzieci i ich agresja
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() System leczenia jest dobry , tylko zostali pominięci h-lvl jak by dodali nowe poty np. 180lvl , 240lvl , 300lvl to by było sprawiedliwie , prawdopodobnie dodadzą bo afera sie robi po zabiciu EO
|
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
@topic Szkoda Etchetnal Obliwjona bo to mój idollll ; [[[[
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Cytuj:
Jaki jest sens znieksztalcania nickow? Rozumiem ze to byla ironia ale troche Ci nie wyszlo...
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Imię: Werladyn
Gildia: Char zrookowany
Świat: Elysia