|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#321 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Bo ja akurat nie "w tych tematach" (dobra niech będzie z epoki kamienia jestem! ![]() @Różowe żyletki w czachy TESH TAQOM KCEM XD 1111!1!!1111!!!!!11!!
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Guest
|
![]() Ehh.. Bycie emo to nie tylko podcinanie żył i siedzenie w kącie. Nic do nich nie mam, nigdy mi nie zrobili nic złego. Czasami ładnie pomalowane dziewczyny są fajne ^.^
|
![]() |
![]() |
#324 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Ja mam rushoffego korniszona w czachy. Pozyczyć? (; @up Ja też nic do nich nie mam. Tylko czasami ta moda robi się męcząca.. Przez pozerów.
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ej no, bez skojarzeń. O__O
rushoffy korniszon jest wymysłem mojej koleżanki. Korniszon-taki ogórek. =.= Cytuj:
A wiek niczego nie oznacza. (; Bo ja akurat o tego typu rzeczach nie myślę. a bu. em. Nieładnie, nieładnie..
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Wiec powiedz mi co cie ciagnie do takiego stylu, muzyka czy smieszne ubieranie sie, czy moze chcesz sie wyroznic? Pamietaj ze pytam tylko z ciekawosci. Tylko ne pisz ze lubisz zyletki...
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() To chyba oczywiste, ze muzyka.? Ubiór traktuje jako ciekawy dodatek. Chociaż nie. Traktowałam. Stwierdziłam, że to zbędne.. Przez te wszystkie dzieci i pozerów..
@Disseny__ A oznacza ile się wiosenek ma za sobą.!
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nom. Emo to dokładniej muzyka, a styl powstał od muzyki, czyli masz rację mówiąc, że ubiór to dodatek. (; A co do wieku: Niewiele oznacza. ; p Bo moja koleżanka ma 14 lat, a zachowuje się, jakby miała 7. W tym mniej pozytywnym znaczeniu. xD Zależy, jak człowiek się zachowuje..
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#332 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() True
![]() Nie wiecie tego z matematyki że nie każda liczba przedstawia prawdziwą wartość? (daj roooshowego koooornishooona ![]() To co zrobimy jak Miss Gelt zarządziła koniec Offtopa :X ??!!11!!
||
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() "Rosjanie zakażą być emo!
Życie jest pełne bólu i cierpienia, a ich wrażliwości nikt nie rozumie. O kim mowa? O emo-dzieciakach. Moda na "emo", która błyskawicznie opanowała świat, zwykle wzbudza u dorosłych śmiech lub politowanie. Ale nie w Rosji. Politycy Dumy przygotowują prawo, które zakaże młodym buntownikom prowadzenia emo-blogów i chodzenia po szkołach w charakterystycznym ubiorze. Emo-dzieci skarżą się, że nikt nie chce zaakceptować ich wrażliwości. Wygląda na to, że dzięki rosyjskim parlamentarzystom będą miały jeszcze więcej okazji do płaczu, będącego zresztą istotnym elementem tej mody. Rosyjska Duma zaczęła pracować nad prawem, które ureguluje problem szerzącej się wśród młodzieży emo-kultury. Pytanie tylko - czy modę można zdelegalizować? Okazuje się, że tak. Przynajmniej w państwowych urzędach, czyli również na terenie szkół. Przepisy będą też regulować, w jaki sposób mogą być prowadzone internetowe blogi. Zwolennicy projektu zauważają, że "negatywna" kultura emo promuje wśród nastolatków "niebezbieczne trendy, zachęca do anty-społecznych zachowań, promuje biseksualizm i gloryfikuje samobójstwa". Stany depresyjne, rozmowy o śmierci, a nawet próby samookaleczeń też nie należą do rzadkości. Co ciekawe, podobne przepisy zostały już wprowadzone w Krasnojarsku na Syberii. "Totalitarne państwo promuje głupotę" - skandowała na protestach wściekła młodzież. "Wyrażanie psychologicznych emocji nie może być zakazane przez prawo" - przekonywał Dimitrij Gilevich z rosyjskiej grupy rockowej MAIO. Jednak demonstracje i lamenty z Krasnojarska nic nie pomogły. Komentatorzy zauważają, że podobnie będzie i tym razem." Ruscy wymiataja xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Nie widzialem, zeby w Moskwie ktos gnebil emo, a jest ich tam pelno.
![]() |
#338 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
@down Wiadomo, pszeciesz jestes huligan
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 27-07-2008 o 17:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2008
|
![]() Emo to nie jest subkultura...
Btw. Najchętniej poczęstowałbym ich wszystkich cyklonem b. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2008
Lokacja: Tam, gdzie bez młota, to nie robota
Imię: Monter Elektryk
Gildia: Cumshot Team
Świat: Nekromehokomenc
Poziom: Dwa
Skille: 3bilion
|
![]() A Ty nie masz penisa. Takie zarzuty z dupy wyjęte, to możesz sobie do rodziców w domciu rzucać.
Beneath those locks Of dirty red hair A necklace of follicles with sabertooth monocles They want a bouquet of black rose gems Castrating kisses stalactite stems They went and built a capsule in the cyanide one Where the holiest of water would have you to drown
|
![]() |
![]() |