|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
|
Tutaj będą screeny od ludzi z gildi starożytnych vampirków. Będę je wstawiać nie tylko ja, ale też inne barana(np. Adams czy Notsquad
)Oto moje pierwsze screeny, nie są równę, bo nie będę siedział godzinami, żeby wszystkie tak samo przyciąć. Niektóre mogą być " " , ponieważ właśnie wgrywają się na serwer. Wszystkie będą za około 3 minuty.Pierw awansy: Magiczny 15 lvl ![]() Gobliny rulez ![]() Nadal gobo ![]() Gobo dobre na wszystko ![]() Były gobo, ale UE nie pozwala, więc roty. ![]() Na rotach, potem dedłem i odrobiłem znowu na rotach(tylko jeden screen) ![]() Teraz prawie evul roland: ![]() A oto loot pik z desert questa, nasz druid sobie poszedł, a Krzysiu już robiłdeserta, ale zaszpanował Boszkami. ![]()
"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 04-01-2005 o 12:41. Powód: Naprawiałem linka |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
Ancient Vampires ? jestem w tej gildii ! Roland, grasz na Harmonii ?! nice ja też
12:12 You see yourself. You are a paladin. You are Nosferatu of the Ancient Vampires (Woody Woodpecker). więc mam prawo chyba dać ss , no to mój najświezszy adv :![]() Naprawde przepraszam za interię, ale photobucket coś nie zipie, jak będzie działać do zedytuje ![]() @Edit Już jest na photobuckecie Nie powinno być teraz Xa
Ostatnio edytowany przez Bohus - 04-01-2005 o 14:24. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Ta gram, jak chcesz to ja ci mogę wstawić screena, tylko do mnie napisz na gg, albo w grze. Mój nik chyba znasz, ale podam go jeszcze raz: Lord roland.
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
|
gz adv ale ss troche lipnotwate
![]()
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc World: Eternia ---> <--- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx !
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ziom is sppks!) skończą hunta. Zapowiadam, więc wszem i wobec screeny!!! A jakie to niespodzianka![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
SS'ki takie sobie. Czekam na ss'y Adamsa<PozdrO> i reszty guild czlonkow
<z reszta Adams ma swoj temat z SS'kami>. PozdrO All Kajsztof .PS. A tak w ogole Roland o co ci chodzilo z tym co kiedys do mnie walneles ze Szlachta Polska jest kijowa czy jak tam ty to powiedziales. Nie jestem w tej gildii juz, ale to moi ziomkowie i chcialbym wiedziec o co ci chodzilo. Sorx za offtopic. Najlepiej wyjasnij mi to na Tibii: Kajsztof albo Kajsztof Archer.
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
Hehe screeny jak kazde z lvl srednie
"Lol !! moze zmienie, poszukam jakiegos fajniejszego ale puki co mi sie niespieszy debilu -.- hcwd nigusie " by Nastolatek <-- n/c chastwo sie szezy :|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
Kilka screenow z Hero:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasz palek blokuje hero xD ![]() Wymiana ciosow ![]() No i loot pic: ![]() Squad: Adams on Harmonia (ja) - lvl 36 mlvl 50 Master Sorc Lewu De'ziom (nie ja) - lvl 38 mlvl 4 skills 69/67 Elite Knight Redothri - lvl 51 Royal Demon Skeleton - Na poczatku hunta lvl 1 na koncu okolo 6 PS. Jako ze Roland pozwolil sobie (osz ty) zalozyc taki temat (!!). To ja tez apeluje (lol) o wstawianie tu swoich ss. Oczywiscie tylko czlonkow Ancient Vampires. Cya! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
Gratz hunta, tylko jednego zapomniałeś dodac, po "osz ty" powinno być "już cię nie ma w tej gildi"
No, no gratz crown armora![]()
|
|
|
#11 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
Cytuj:
JUZ CIE NIEMA W TEJ GILDI !! Moze byc?? |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
No ludzie, wstawiajcie tutaj screeny, jeśli jesteście w vampirach. Śmiało ja nie gryzę(no może czasem...) Ale nom zapomniałeś
Starzejemy się wszyscy.Swoją drogą dobry temat do spamowania ![]()
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Chorzów
|
To screen z naszego meczu (nieudanego) z Black Company. Jak zwykle high lvl lamerzy pokazali co potrafia.
![]() A tutaj screen jak wspaniale układa się moja współpraca ze Szlachtą Polską ![]() ![]() Ide sobie, ide do Venore (od strony Dwarven Bridge). Patrze ogień, OMG. Ale jakoś przeżyłem. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
Heh, luck, ładnie to tka Proxy używać:> Hmm ty hakierze jeden
![]()
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
Mam nadzieje że moje fotki spodobają się:
1. Fotka z test server ![]() ![]() 2. Advenced ![]() 3. Zlurowany DL pod Venore ![]() 4. Mój pierwszy GS (ale nie solo )![]() 5. HIT ![]() 6. Loot z dragów ![]() 7. Trening nad wodą ![]() ![]() Jak Wam się podobają to wstawie kiedyś jeszcze inne fotki ![]() Ostatnio edytowany przez Notsquad - 04-01-2005 o 21:21. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Gdzieś napewno
Stan: Niegrający
|
Not te fotki są bardzo ładne
![]() Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
Fajne szczriny Not, i gratz, że dostałeś się na TSa. Tylko dlaczego nie biliście "Alwina"
On też jest czerwony![]()
|