![]() |
#341 | |||||||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pomimo tego, ze odpisalem - dalej wydaje mi sie, ze ten gosciu po prostu robi sobie z nas jaja, siedzi przed kompem i sie smieje ![]()
![]() |
|
![]() |
#342 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jednak zgadzam się z Tobą co do prezerwatyw- nie wiem o co kompletnie w tym chodzi (bez skojarzeń- o co chodzi Kościołowi). Cytuj:
Idziesz sobie przez lasek. Taki z sosnami. Goni Cię dzik. Uderza w Ciebie i Cię gryzie. W udo. Oderwał parę Twoich komórek, które właśnie sobie żuje. Resztę zainfekował- lecz mniejsza z tym. Idziesz dalej z zakrwawionym udem, a w związku z tym, że jesteś w Afryce to gryzie Cię komar, który przekazuję Ci w zamian za pożywienie mikroorganizmy zwane wirusami. Te pojedynczo wbijają się do Twoich komórek, wgryzają się w nie i przejmują sterowanie. I tak w kółko. Zbędne stają się martwe, ewentualnie nie Twoje. Teraz rozumiesz? Jeszcze dokładniej wyjaśnię symbolikę. Dzik to duży mikroorganizm, komar mniejszy, ale też duży, a wirusy to zwykłe mikroorganizmy. Zacząłeś rozumieć? Wspaniale. Gryzie Cię duży mikroorganizm i pożera ze sobą część Twojego uda. Przegryza przy tym jakąś aortę, czy tam żyły- nie wiem dokładnie co jest w udzie. Możesz przez to umrzeć. Poważna choroba. Ciąg dalszy. Gryzię Cię komar. Fakt poważne ukąszenie- jednak od tego nie umrzesz. Atakują Cię wirusy, czy inne syfy. Każdą pojedynczą komórkę Twojego ciała. Umierasz na chorobę xxx. Jeszcze krótszy wniosek: nie masz co zrzucać Twoich zażaleń na jakąkolwiek chorobę, gdyż jest ona naturalnym skutkiem oddziałowywania innego ciała fizycznego, lub innej materialnego, jak kto chce. Przepraszam uniżenie za malutki offtopic.
![]() |
![]() |
#343 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Troche offtopujemy: x
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Eee... Ale o co ci chodzi? Jakie tu są argumenty? Ja tylko napisałem, że on gada od rzeczy o/ Nie wiem, po co wykładasz mi lekcję biologii, ale nic ci to w tym momencie nie da. Z twojego posta wyczytuję między wierszami, że uważasz że jestem głupi - nie ładnie. Zaraz zedytuję swojego poprzedniego posta i zamiast zostawić "matka twojej matki umarła na zawał" napiszę "matka twojej matki została ugryziona przez większy mikroorganizm w Afryce". Pasuje? Poza tym skoro tak kochacie Boga, to dlaczego stworzył On człowieka tak skomplikowanego i podatnego na choroby? Podobno miał być nieśmiertelny?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Katolicyzm był religią akceptowaną. I to w Europie. Przeważnie. To, że pod karą śmierci/ wygnania to akurat wina ludzi. I kościoła jako zbiorowiska ludzi zepsutych. Ja jakoś jestem katolikiem, a żyję tak, że większość ludzi rzekomo porządnych, o nie znanej przeze mnie orientacji religii, powiedziałoby, że widzą hmm... W tym momencie brak mi słów. Powiedzmy, że nie jestem abstynentem, nie przejmuje się porą dnia, ani nie lubię nie wykorzystywać moich rąk. A do kościoła chodzę często. @up. A co da Ci to, że to napiszesz? Nie uważam, że jesteś głupi- wręcz przeciwnie- człowiek jest podatny na wpływ innych materii ze względu na to, że taka jest natura. A czym może być natura? Również śmiercią. A dlaczego ludzie umierają? Bo jest to naturalne. Dlaczego? Abyśmy mogli umrzeć. Co ma być po śmierci? Świat astralny. Jedni mają połączyć się z Bogiem, drudzy robić co chcą, trzeci cierpieć z własnej woli, a czwarci nawet będą mogli się zreinkarnować. W to wierzę. Dlaczego w to wierzę? Bo mam argumenty na to. Dlaczego nie uznasz tych argumentów? Dlatego, że człowiek nie akceptuję tego czego nie rozumie. Dlatego nie akceptuję Twojej teorii. A jakie są moje argumenty? A zdjęcia duchów, zdjęcia objawień, wywoływania duchów, pseudo-nauki, doświadczenia, zaufanie i modlitwa wstawiennicza- zdarzenie, który osobiście widziałem z liczną grupą ludzi.
Ostatnio edytowany przez Nari - 30-07-2008 o 17:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |||||
Frequenter
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() No, żebyś wiedział! ![]() Cytuj:
Prehistoryczni ludzie chodzili nago i co? Nie jarali się widokiem biustu czy twojego kutasa (sry, że ci wrzuciłem :O) A to, że Bóg nie pozwala wszystkim żyć to sprawa oczywista - mam nadzieję, że i ty długo nie pożyjesz. Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności Ashlona (rozwalił mnie twój post xP)
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Secndo - firma, a dom o dwie rozne bajki. Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
PS. Zaraz ktos pewnie napisze, ze slcham radia maryja - tak sie sklada, ze jestem ateista.
![]() |
![]() |
#349 | |||||
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Allah damn it.! Cytuj:
Hiho.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ponawiam pytanie - skoro twierdzisz, że depilacja jest wbrew naturze (siłą rzeczy golenie się też), to czy do końca życia nigdy się nie ogolisz? Cytuj:
Cytuj:
I znów edit - za szybko piszecie posty ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Khalan Blitzhammer - 30-07-2008 o 17:49. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ Czy to kolejne dziecko, które zostanie zrównane tu z ziemią? #edycja: Dojrzałość osiągasz wtedy, kiedy potrafisz uwierzyć w to, co do tej pory Ci wpajano. Ostatnio edytowany przez Voon - 30-07-2008 o 18:47. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#354 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ukryty tekst:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Firma a dom to dwie różne bajki? Śmieszne. Prawdopodobnie masz tyle doświadczenia w tej sprawie co roboty dorywcze, oraz obserwacje. Nie martw się- ja też. I zapewne wielu innych ludzi. Też tak uważałem dopóki nie przyjrzałem się ludziom sukcesu, tzn. bogatym ludziom. Dlaczego mają tyle pieniędzy? Bo zrobili rzeczy, których nie zrobiłby normalny, przeciętny człowiek. Przeciętny człowiek nie rzuciłby studiów i nie zacząłby pisać Windowsa (chyba tak z tym było), przeciętny człowiek nie rzuciłby alkoholu i nie zacząłby ciężko pracować na kapitał. A ci nie przeciętni to robią. Dlaczego? Bo NAUCZYLI się dojrzałości. Wiedzą, że nie dostaną nic. Nauczyło ich to życie, rodzice, czy wpływ otoczenia. A Ty prawdopodobnie byś stał i czekał aż przyjdzie do Ciebie dojrzałość. Przepraszam jeśli się mylę. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#356 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @piternet
Rzal bul udrenka. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
O prowadzeniu firmy wiem niezby wiele, ale zapewne wiecej niz przecietny 18 latek, z racji tego, ze moi rodzice przez ostatnie kilkanascie lat prowadza przedsiebiorstwa. I przez cale moje zycie umacnialem sie w przekonaniu, ze prowadzenie domu, a firmy ma niewiele wspolnego. Czesto osoby zaniedbujace dom odnosza sukcesy w biznesie i rownie czesto wzorowi gospodarze/gospodynie nie potrafia sobie poradzic w przedsiebiorstwie. Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#358 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() ok z tego co zrozumielem w tym zdanie to nasuna mi sie odrazu jeden wniosek. Jezeli od dziecka jest wpajane tobie ze jestes hujem debilem i wogole to jezeli w to uwiezysz to znaczy ze jestes dojzaly ? Moze jednak troche inaczej to napisz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Myślałem, że jednym z elementów dojrzałości psychicznej jest branie odpowiedzialności za swoje czyny, słowa itp...
@down Kara śmierci to nie morderstwo, nawet w sądzie to rozróżniają. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 30-07-2008 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ha zależy co nazywasz wzorową gospodynie i osoby zaniedbujące swój dom. Chodziło mi bardziej o wyuczenie się pewnych odruchów, skojarzeń, czy przyzwyczajeń. Jest to alternatywa, czy po prostu jeden ze sposobów. Co do tego ostatniego to ja nie usprawiedliwiam żadnych morderstw. Wszystkie potępiam. Łącznie z tymi szerzonymi karami śmierci. A mój główny powód jest taki, że nie chcę ofiarowywać swojego życia państwu. A wszystkie zgody na obojętnie jakie zabójstwa są takowymi. Są akceptacją. I to powtórną. Akceptacja była w Średniowieczu. Akceptacja kary śmierci jako szerzonej sprawiedliwości dla danego państwa była w I i II WŚ. O wszystkich terrorystach i wojnach domowych nie wspominając.
![]() |