|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Oława
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rookstayer Maciex
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 17/18
|
![]() Nazwę dla rodzinki wybierzemy po zakończeniu rekrutacji. Wszyscy muszą sobie pomagać, bo zaczynamy od 0
![]() W podaniu proszę uwzględnić: 1. Profesja którą będziesz grał; 2. Czy lubisz ten świat? 3. Twoje osiągnięcia? 4. numer GG 5. miałeś postać na tym servie? 6. ile grasz? 7. chcesz dołączyć? xD (po co to pytanie to nie wiem ![]()
Oryginalnie napisane przez undeadzik Ej wjecje com??!/?najlepjej jakpy dotali ekspowisko demonuf i orszabaluf aby karzdy rokstejer mukł szypko fbic pjentnasty i pul lewel Oryginalnie napisane przez smierdzikupa łał. dzisiaj se ide w jaskini i patsze a tam za ścianom taki potwór, takie zombj, jak sie tam doztać? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Imię: Top SeCreT
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 1+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() Na twoim miejscu wybrala bym nerane
![]()
Dzieki przyjaciolom powstalam, przy nich upadne. Tylko Przed Bogiem upadne na kolana Byly sobie trzy obrazki, Byly sobie trzy obrazki, Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały 0wn3D nie nabija postow - 0wn3D ma wiele do przekazania 0wn3D nie myli sie -0wn3D ma inne zdanie 0wn3D nie obija sie - 0wn3D czuwa 0wn3D nie obraza innych - 0wn3D dobitnie zwraca uwage forumowiczom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() A czy 28 knight, który mógłby załatwić parę p-setów i pomóc w huntach może się przyłączyć?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Oława
Imię: Rookstayer Maciex
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 17/18
|
![]() @owned
ja tam wole secure xD gram juz tam tyle lat (2 xD) ze lubie ten swiat. a nawet jak jakis noob mnie wkurzy (bo to non pvp) to sie nie przejmuje ;P a nerana jest dosyc nowa i sa drogie ceny @Manis. tak, ale podaj dokładne dane. mianowicie: 1. Profesja którą będziesz grał; 2. Czy lubisz ten świat? 3. Twoje osiągnięcia? 4. numer GG 5. miałeś postać na tym servie? 6. ile grasz? 7. chcesz dołączyć? xD (po co to pytanie to nie wiem )
Oryginalnie napisane przez undeadzik Ej wjecje com??!/?najlepjej jakpy dotali ekspowisko demonuf i orszabaluf aby karzdy rokstejer mukł szypko fbic pjentnasty i pul lewel Oryginalnie napisane przez smierdzikupa łał. dzisiaj se ide w jaskini i patsze a tam za ścianom taki potwór, takie zombj, jak sie tam doztać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
2. nie 3. brak 4. o, tam na lewo masz! 5. nie 6. od marca '05 7. nie, nie chcę dołączyć
![]() |