| 
 | |||||||
| Notki | 
| Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  19-08-2004, 18:37 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 08 2004 Posty: 79 |  Moja twórczość 2 (AKTUALNA) TERAŹNIEJSZA ILOSC : 9 DZISIAJ 4 NOWE PIXEL ARTY! Chciałem stworzyć nowy temat gdzie dzieła będę dodawać do pierwszego posta (w poprzednim narobilem balaganu :-) ) Old ice sword:   Giant sword:   Giant sword nr2:   Animacja pt."PK" (puszka to ofiara ..)  Chyba moj najlepszy i ostatni mieczyk:   Drzewka:       Hełm:   Czekam na opinie  
				__________________ Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie...  - jedna z moich prac <nowy styl> Ostatnio edytowany przez Tyriade - 20-08-2004 o 21:20. | 
|   |   | 
|  | 
|  19-08-2004, 19:30 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2004 Lokacja: Nibiru. Posty: 288 Stan: Na emeryturze   |   Troche te rekojescie dziwne(najbardziej w giant swordzie), ale reszta fajna. Dalej dalej  powodzenia 
				__________________  | 
|   |   | 
|  19-08-2004, 21:22 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2004 Lokacja: Greenland Wiek: 33 Posty: 18   |   Good... Gdybyś siakąś grę robił w stylu Tibii, to plx daj mi tego Ice Sworda ! ^^ Tak inteligentnie wygląda . A rękojeść Giant Sworda naprawde dziwnie wygląda.. -_- ... A animacja mi się nie... animuje, huh - ciekawe, czemuż to ... Ale spox, i tak skomentuję , czy mi się podoba ... A mi się tam wszystko podoba.. No , może prawie ? Ale te pixelki są naprawdę udane... W czym je robisz ? W Paincie ? Jak tak, to oczywiście mnie zamurujesz -_- Ale ja chcę więcej ! Plx ! Więcej, więcej, więcej ... A co toto te kropeczki bo boku / bokach mieczów ?  
				__________________ ,,Fri itenz plx ''       Of corz by Tyriade -_- Fchhh ! DRAGONS RULEEZ ! XD | 
|   |   | 
|  19-08-2004, 21:29 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 08 2004 Posty: 79 |   Już spieszę z odpowiedzią :-) Animacja nie animuje ? Mi animuje =P To pewnie z powodów opóźnień w twoim internecie (przet. by tyriade na polski : lagów..) Kropeczki ? To takie kwadraciki z kolorami uzytymi w pixel-arcie. Pomaga aby nie przesadzic z ich ilością =P Dziwna rękojeść ? Kocham dziwne rękojeście! 
				__________________ Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie...  - jedna z moich prac <nowy styl> | 
|   |   | 
|  20-08-2004, 10:51 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 08 2004 Posty: 79 |   Bump (Nie nie nabijam postów =P, podnoszę topic ze względu na nowy pix-art do oceny ^^) POWÓD : 1 nowy pixel art w 1 poscie ! @down : dziwne - fakt dziwne - lubię dziwne ! .. a co do arcydzieł to jesli to mialabyc ironia to ci wyszla +P ale tez ja sie uczę, i pokazuję swoje próby do oceny.. czy ja napisałem ze juz wszystko umiem  ? Thx za komentarz 
				__________________ Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie...  - jedna z moich prac <nowy styl> Ostatnio edytowany przez Tyriade - 20-08-2004 o 19:12. | 
|   |   | 
|  20-08-2004, 18:50 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 07 2004 Lokacja: Dunno :! Posty: 435 Stan: Niegrający |   Rzeczywiscie ostatni mieczyk najlepszy... reszty nawet nie chcem komentowac... po prostu sa takie... dziwne ^.- bardzo dziwne   (chociaz ostatni to tez nie jest jakies mega arcydzielo  ) P.S I naprawde nie mogles pokazac tego w poprzednim temacie? Chyba masz szczescie ze jeszcze nikt nie usunal tego tematu ^.- Zedytuj to "@ down" bo widocznie ktos komus posta skasowal i to wyglada nie ladnie tak jakos ;\ Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 20-08-2004 o 18:52. | 
|   |   | 
|  20-08-2004, 19:45 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 08 2004 Posty: 79 |   Bump (Nie nie nabijam postów =P, podnoszę topic ze względu na nowy pix-art do oceny ^^) POWÓD : 2 nowe pixel art w 1 poscie ! (drzewko, iglak i hełm) 
				__________________ Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie...  - jedna z moich prac <nowy styl> Ostatnio edytowany przez Tyriade - 20-08-2004 o 20:08. | 
|   |   | 
|  20-08-2004, 20:17 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2004 Lokacja: Greenland Wiek: 33 Posty: 18   |   Drzewko jest śmieszne ^^ Ale zdecydowanie ładne  Podoba mi się ta technika . A tak btw : Zamieść te trzy hełmy które mi pokazywałeś ! Plx ! Huh, Ty chyba tak początkujący to nie jestes, prawda ?   Czyli dokańczam swą melancholijną prośbę (co staje się rutyną , i dobrze ) Daj jeszcze ! Pośmiejemy się ! Żartuję.  A co do hełma : (Hełma , heheh  ) Wygląda jak kula dyskotekowa ^^ Ale nie jest źle ... Ja to przecież mam skojarzenia  Jest ok ! Naprawdę ok  Zamieściłeś hełm !  Dziękuję . Czyli tak kończę paplaninę na temat hełmu :Nie czepiam się niczego - bo nie mam do czego  
				__________________ ,,Fri itenz plx ''       Of corz by Tyriade -_- Fchhh ! DRAGONS RULEEZ ! XD Ostatnio edytowany przez Wildy - 20-08-2004 o 20:35. Powód: Chcę coś dodać jeszcze ! | 
|   |   | 
|  04-01-2005, 23:37 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 09 2004 Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k Wiek: 32 Posty: 444 Stan: Aktywny gracz Profesja: Sorcerer Świat: Lunara Poziom: 9 Poziom mag.: 5   |   Helm jest conajmniej dziwny =] Zle cieniowanie, co czyni go brzydkim. Wiem, nie udalo ci sie zrobic odblysku swiatla ^^ 
				__________________ Hail Metal Militia! | 
|   |   | 
|  06-01-2005, 18:23 | #10 | 
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   |   Coś ci zaczyna wychodzić, popracuj nad cieniowaniem troche, bo narazie tragicznie idzie ci cieniowanko   
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | 
|   |   |