|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
|
chodzi mi co wam sie trafilo bardzo zadkiego i zadkiego
Ja znalazlem bronze amulet w niezywym(chodzi oto ze go niezabilem) minotaurze. I znalazlem w orcuwarriorze ktorego sam utluklem posion daggera I to wszystko dzisiaj |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
|
![]() ja za to znalazłem plate armor w nieżywej valkiri. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
|
Zwykle nie mam farta do lootow ( ehhh... czyzby to dlatego, ze nie nosze wolf tooth chain czy jakos tak?
), ale dzisiaj na amazonkach mialam farta jak nigdy: w jednej z amazonek znalazlam crystal necklace, a w valkirii - plate armor a jako mloda newbie na novej znalazlam w trolu silver amulet ![]() dodam, iz wszystkie w/wym stworki zabilam wlasnorecznie ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
A tak pryokazji sie zapytam gdzie mozna zdobyc duzo zlota i drogi loot(bo do tego nie mam farta)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
|
Idz na zamek obok ab. Jeśli sie postarasz uzbierasz tyle śmieci w worku że pujdzie wszysto za 15 platynek *jeśli sie postarasz* Odradzam huntowanie cyców (nic nie mają). Podaj level i skille to może coś więcej doradze.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja tam chodze i zbieram jakies 1 lub 2 k dziennie bo nierobie lootbabow. mam 15 lv i skile 47/38.
mam scimitara i dwarfen shield. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
re.up
Najlepiej idz do jaskin z dwarfami i rotami. Roty maja sporo kasy i trafi sie czasami viking helmet!
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
|
raczej pech.... pierwszy gs i okolo 36 gp w nim z wolf totch chain :/// a co do zarabiania kasy, to radze se zrobic maga badz druida, i magiem gfb a druidem uhy
![]() PS. zapraszam do odwiedzenia tematu "zamiana postaci lunara->secura" Forum tibia.pl >>handel>>ogolny |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Jesli troszke bys sie postaral nad skilami i levelem skile tak do 50/50 a level moze nawet 18+ to idz na soldiery i tam zrobisz takiego loota ze dynia boli ja w 7h uzbieralem okolo 120 platyn ale podkreslam ze duzo sie nalazilem zeby to sprzedac
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
http://tibiaspy.com
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
najlepsze zyski się ma zawsze szukając jeleni
![]() Moje rekordy tutaj to studded armor za 180 gp (na rooku), mace za 120 (też na rooku, i to dla postaci lvl 1, nie wiem skąd on miał tam tyle kasy), a na mainie tuż po starcie danubi robiłem interesu kupując w kazo za 1200 p-army i za 195 brass legsy i sprzedając je w venore odpowiednio 1500-2000 za p-arm i 200-400 gp za brass legsy ![]() A co do lootu, to kiedyś sobie kumpel odemnie grał i polował na liberze na ww, przez zupełny przypadek otwiera zabitego przez kogoś trupa (tak to wyglądało), a tu się okazuje, że to nie był martwy WW, tylko człowiek, a w środku dragon shield, a do tego trochę UHów i złote.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
|
ja ogolnie do lootow nie mam szczescia ale znalazlem:
silver amulet w trollu brass armor w hunterze scale armor na ziemi przed glownym wejsciem do Carlin ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Dobo Srobo
|
DH w smoku
11gp w GS ![]() golden armor w jakimś tam trupie Po zabiciu 40 lv Knighta miałem już D-lance ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
|
Znalazłem kiedyś caly worek Vikinkg Helmetow.
Narazie najlepszym itemem jaki mi wypadł to Scale Armor ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
|
hehe, worków z lootami dużo znalazłem
![]() chyba ktoś padł jak targał wór ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
moge powiedziec o nie farcie na isarze 2 loot bagi mi zarobali jeden wart kolo 5k drugi juz mniej
a fart wpadam na DS on mi jeb jeb i 4 hp ale padl lewar ale chyba sie zezloscil bo jak wpadlem do nego potem to mnie ubil i jeszcze jednego kola |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
Moj najlepszy loot
7gs`ow i k-armor k-legsy i p-amy 10 dragow i fs 2 valkirie 2 p-armory ds g-shield 2bh 2 bh-sheild nie wiem jka to sie stalo!!! fart |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ale BIG thx za mój BP (i tak tam nic nie było ![]() re:up Mój best loot to trzy club ringi na 3 pierwsze cyclopy ![]() Potem na kolejnych milionach nic nie znalazłem ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2003
|
Mace i sword plus 24 gp w rotwormie
![]() BH shiled w beheldorku =] Okolo 20 beheldorow i 15 2 handed =] (jak koles patrzyl jak u sama to sprzedaje to napisal tylko LOL )Okolo 40 smokow i tylko gp kilka x bow i salmonki =[ w 3 cycach pod rzad 3 halabardy =] Koles ktory znalazl moje cialo musial sie ucieszyc warior helmet d hammer caly plecak uh caly plecak gfb i caly plecak fb |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
Te lepsze:
Pierwszy GS = K-set Drugi GS = P-ammy Trzeci smok = FS Siudmy smok = D-shield Pierwszy lurowany DL = R-helmet Trzydziesty dziewiaty lurowany DL = DSM Siedemnasty BK = BoH Dwudziesty dziewiaty BK (chyba) = K-arm Pierwszy Ork Lider = Sword ring Dziesiaty Ork Lider = W-helmet Pierwszy Vampir = Spike swrod Piedziesiaty czwarty Vampir = V-shield Piedziesiaty drugi Bohater = C-arm Piedziesiaty osmy Bohater = C-legs Te slabsze: Pierwsze polowanie na Behoski (calodniowe nie liczylem ile zabilem) = 12 Beho shield, 22 2-handed, 45 Morning starow i okolo 20k gp (jak to tachalem balem sie ze jak ktos zajebie to koniec dlatego bylo trzeba najpierw ze 30 bagow otworzyc )Pierwszy trol na rooku Silver amulet (niewiedzialem co to i sprzedalem za 20gp ) |
|
|
|
|
|
#20 |
|
http://tibiaspy.com
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
12 beho shieldow na 22 2-hendedy i 45 ms? Albo zhakowałeś tibię, albo masz jakieś wtyki u adminów. Ja na znalezionych około 150 2-handedów i pewnie ponad 200 ms'ów znalazłem ino 1 BH shield.
A co do mojego lootu,to gdy pierwszy raz polowałem samemu na smoki miałem swój najlepszy dzień tam i znalazłem 2 FS, 3 DS, 6 DH i chyba 2 albo 3 p-legsy. Ale potem już mi się nigdy nawet zbliżyć do takiego lootu nie udało (raz tylko miałem w jeden dzień 8 DH i FS i kilka par p-legsów)
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
|
|