|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Jestem pallem i chce potrenić ale jest mały problem - a dwarfy mam za daleko - roty za szybko padają chcem potrenić ze slimem ale tu shielding sie kłania - ale jest podobno miejsce gdzie można go trapnąćw budynku i strzelać przez wyrwę/okno - tylko nie wiem gdzie to jest - może ktoś podać chociaż okolice jakieś znane miejsce w pobliżu cokolwiek - tak wiem że zabiorę komuś miejsce do treningu ale to nie rezerwacja miejsca - jak ktoś będzie to trudno potenuje potem ale chciałbym wiedzieć gdzie to jest i jak będzie wolne to potrenić
Ostatnio edytowany przez Sehrman - 01-08-2008 o 22:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() gleboko pod ab'dendriel, szukaj
mozesz tez stanac tak zeby bil Cie 1 slime, takie miejsce jest kolo tej wiedzmy jak sie na blood herba idzie, nic wiecej nie powiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() moze bys powiedzial ile masz skila teraz? jak 60+ to olej i idz expic
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Imię: Leviathan Palladyn
Świat: Refugia
|
![]() mam 25 level i skill 56/31 - poskillować może nie teraz ale potem chce sobie wbić lepszy skill gdzieś na 30 levelu chce se poskillować
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() z distem to nie ma poblemu, jesli Ci nie zalezy na shieldingu to idz sobie bij trolle pod ab, tam ich jest strasznie duzo wiec jest cos bic, wbijasz 65~i mozesz dac sobie spokoj no chyba ze lubisz skilowac
|
![]() |
![]() |