![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Stan: Niegrający
Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Char zrookowany
Świat: Elysia
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() A może zapytać Rashida, w końcu to wędrowni kupcy coś o tym wiedzieli ;]
![]() |
#82 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
Gadanina... Demon Legs to od dawna wiadomo, problemy tylko, że jest w nich coś z bossa, ale to już nie ten temat... MOŻE, może, może... wkurza już mnie to słówko :S Zamiast gadać - róbcie (polaczki). W Tibię nie gram i nie mam zamiaru, szkoda czasu. A to, że piszę takie inne posty, to 'MOŻE :S' ktoś je przeczyta i pomogą mu... |
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Po pierwsze demon legow jest od zajebania myslycie czemu byl ten down tibi chwilowy aby zmienic sposob robienia questu iz byl zalatwy , mimo to teraz tez kilka osob zrobilo...(ten zaraz po update summer, masz zamiar pierdolic glupoty ze prawie nikt nie zrobil, to zamknij pysk i popytaj na aldorze bo tam z 50 osob zrobilo quest) btw jak nie masz h lvla w tibi ani wiekszego pojecia to sie nie odzywaj, po 2 napisalem post ktory mial pomoc to po co zaraz pierdolisz glupoty ze zle mowie... nie wiesz to sie nie odzywaj , widziales , sprawdziales zeby osadzac? sproboj sposoby ktorym ja doszedlem do tego tej tabelki cu.
btw : pozatym nie mozesz nikogo osadzac nawet jak ktos pierdolnie glupote ze szedl z lopata po swampach i wykopal golden helmet poki nie wyjdzie na swiatlo dzienne prawda o zagadce... Ostatnio edytowany przez Mandawiers - 03-08-2008 o 00:38. |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Klejnoty sa na skalach w kopalni kolo Basiliska, co nie? Moze tez cos w tym jest
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krwawy Kapiszon
Profesja: Sorcerer
Świat: -='Calmera'=-
Poziom: 45+
Poziom mag.: 44
|
![]() Cytuj:
Z tego fragmentu wynika, ze nie wykopał go na wakacjach, bo o tym jeszcze nie wiedział będąc w port hobe. |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]() Taka mała wskazówka : węże jako węże lubią się ukrywać i najbezpieczniej czuja się w małych - najlepiej jednostronnych (tzn. zabudowanych z innych stron) pomieszczeniach, dlatego szukałbym właśnie w takich miejscach.
|
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
|
![]() 1. Sobota i niedziela w port hope ale już w niedziele wieczorem był w domu co oznacza że 2 dni temu to piątek.
2. Pisze tam że wszystkie węże wróciły do miejsca swoich narodzin ale nas interesują tylko zwykłe Snake bo one zostały zapieczętowane[Co do Cobr nie mamy pewności z tego co wiem Orc'i nie występują w pobliżu respów Cobr co oznacza że nie mogły nań polować]. |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Imię: Rosiu von Garithos
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 30
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
|
![]() A ja myśle, że zwykła bajka ; ] mająca na celu zachęcic graczy do kopania dołów i do przyciągnięcia jeszcze większej uwagi graczy ; ]
|
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Imię: Maikel Xawera
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 61
|
![]() Cytuj:
@topic: Albo jeszcze taka kombinacja - imperator kruzak ma niezliczone bogactwa, tylko skąd -> z węży. Ale jeden wąż (Bazyliszek) posiadł moc zamiany ludzi (i dwarfów) w skałę i może się bronić przed napastnikami. A jak wiemy Kruzak żąda ciała bazyliszka. Czemu ? |
|
![]() |
![]() |
#90 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 02 11 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 182
Skille: n/d
Poziom mag.: 76
|
![]() A czy te klejnoty zostały dorobione po upie 8.2? Jeśli tak to mamy wskazówkę.
|
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Sanok
|
![]() Patrzac na te komentarze sensowne i omijajac te po ktorych mozna je**ac na plecy to tez dochodze do pewnych przemyslen... z tego co pamietam z tekstu to ten maly co wykopal owy diament to wylapal ta historie od kogos tam na port hope i dlatego wypytywal oto matke(wiec moze nalezy zaczac quest o ile to quest od jakiegos npc na port hope) i tez zastanawia mnie to z ta stara lopata ale to raczej niema jakiegos wiekszego znaczenia bo sa 2 rodzaje ale i tak sluza do tego samego.
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Świat: Saphira
|
![]() Powiem tyle. Nadzieja matka głupich. To wszystko bzdura, bazyliszek i co jeszcze ;] Jakby to było prawda i za 3 miechy ktos zrobilby qest na DSH to powiedzcie kto grąłby w tibie? ;] Zaloze sie ze za 2 uptade bedzie qest na 5 zasranych kamyczkow. Tak samo z Sword of Fury ;]. Zrobili zeby znikal zeby ludzie znowu na nowo sie nakrecili i zaczeli szukac. Ten sword jets na roku yle czasu a nikt go jeszcze nie ma ;/ ? ;] Zastanowcie sie. . . i wezcie sie za porzadny exp
![]() Moze dla tych wytrwalych jak uzyjecie Solar Axa na snake, wypowiecie czar exevo gran mas frigo po czym zabijecie orc'a z pover bolta to wyleci z niego MPA! <lol2> btw. oczywiscie ^^ wszystko jednym charem
Yap. Ostatnio edytowany przez Tao16 - 03-08-2008 o 10:43. |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Imię: Maikel Xawera
Świat: Pacera
Poziom: 61
|
![]() Cytuj:
[edit] @down no wiem ^^ ale chociaż próbują... ![]() Ostatnio edytowany przez Maiqel - 03-08-2008 o 10:52. |
|
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Knight-bloker
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Uahaha marne próby utrzymania klimatu RPG... który już dawno uleciał.
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
|
![]() eno nie jest tak źle. W innych grach MMORPG jest jeszcze gorzej. A Tibia by miała klimacik gdyby nie noobi
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Świat: Saphira
|
![]() Za duzo filmow zescie sie naogladali i teraz bedziecie sie bawic jak male dzieci w detektywow ;/
#97 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
Druga część posta wydaje się ciekawa i coś mi przyszło do głowy: Ponieważ nadal upieram się przy PH + Banucie (banuta quest - anty wężowy (poczytajcie co gada haircycles na quescie)) no i przecież niedaleko zrobili teraz Dwarf Mines! Na tiq niedaleko hyderek jest taki. Może tutaj też trzeba kopać, bo na -3 są chyba 4 cave. Właśnie może to jest coś w stylu SoF/kop->zbieraj. Zbierzesz 4 różne diamenty, takie questowe, oddasz komuś tam, on Ci magiczny kilof i kopiesz, wybijasz 1000 demców i masz coś tam. Takie coś se wymyśliłem... Krótko mówiąc: szperajcie w PH/Venore/Kazz. *Mandawiers Fajny jesteś, ale za mało fajny dla mnie :/ |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2008
Imię: Pheon Ravershia
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 76
Skille: 14/24
Poziom mag.: 53
|
![]() Ja taki nic nie znaczący wątek dodam... Jeśli chodzi o węże morskie, to według mnie nie mogą być to sea serpenty;serpent spawny, gdyż posiadają one LOOTA ;] A jak napisane jest w tekście węże zostały zaklęte tak aby owego loota nie dawać ;p
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
|
![]() A może trzeba użyć Snake Destroyera, a może nie?
A może to tylko bajeczka? |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2008
Lokacja: Poland
Imię: Mistrz Szybkosci
Gildia: Bez Gildii
Świat: Eternia
Poziom: 9 +
Skille: 30/25 +
Poziom mag.: 2
|
![]() Jak tam jakis pan up mowil to trzeba szukac w PORT HOPE mi tez sie zdaje ze musi tam byc bo tam sa cobry
|
![]() |