![]() |
#1141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sqito of Knight
Profesja: Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() Sory pomylka, zapominalem wpisac te "cmd*****" i dlatego mi sie zamykalo, ale pisze ze 0KB uszkodzonych sektorow ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Fushion - 19-07-2008 o 11:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() To jest niemozliwe zeby sie moj komp przegrzewal ja mam 2 rdzeniowy procek i na plycie glownej chlodzenie jedno chlodzenie wbudowne juz w obudowe a 3 na karcie graficznej tylko chyba na ramie niema chlodzenia xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Uran of Aurea
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() @ Fushion
Ja już nie mam pomysłów :/ Może resetnij biosa ? @domator1 No i co z tego, że masz tyle "wiatraczków", przyczyną przegrzewania się kompa w większości jest źle dociśnięty radiator do procesora, nawet ułożenie kabli (szczególnie taśm ) ma znaczenie przy prawidłowym chłodzeniu.
![]() |
#1144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Fushion
Też mi się pomysły powoli kończą. To może coś z samą kartą graficzną? Jak masz możliwość to pożycz jakąś inną i popracuj na niej przez jakiś czas. Ewentualnie możesz jeszcze posprawdzać czy kondensatory na płycie głównej nie są napęczniałe lub/i się nie wylały. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Hindenburg O/S
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Wlączam komputer, uruchamia się windows i jak pojawia sie ekran z wyborem użytkownika obraz staję się czarny i nie można już nic zrobić ale komputer dalej pracuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Leo
Ten obraz z wyborem użytkowników to się na chwile pojawia ? Coś w biosie musisz pokombinować ja się na tym za bardzo nie znam :/ ale może reset biosa pomoże ?
![]() |
#1147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Imię: Sqito of Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam szalony pomysł
![]() Ostatnio zauważyłem, że w mojej listwie nazbierało się dość sporo kurzu. I tak pewnie to nic nie da ale przeczyść, wymień listwe bo może jakoś zaburzać dopływ prądu....
![]() |
#1149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: WLKP/Poznan
Imię: Skakal Knight
Gildia: Master Squad
Świat: Candia
Poziom: 82
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
|
![]() Mam problem z monitorkiem Samsung 720N. Przez ok. 30 min, kilkadziesiąt razy dziennie, menu regulacji(gamma, brightness) otwiera się i zamyka co kilka sekund. Zasłania to dużą część ekranu, przeszkadza w graniu w tibię czy cs'a. Proszę o szybką pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Ropczyce
Profesja: Druid
Świat: Iridia
Poziom: 19
Skille: x/19
Poziom mag.: 15
|
![]() Miałem Windowsa na dysku "C" a potem zainstalowałem nowy Windows na dysk "D" a w dysku C pozostały jeszcze różne pliki i foldery których nie da się usunąć/przenieść/zmienić nazwy. Gdy włączam lub usuwam te foldery/pliki to pisze "Odmowa dostępu". Proszę o pomoc.
Mam microsoft windows xp profesjonal dotatek service pacc 2 Za pomocą kill boxa sie nie da usunąć
![]() |
#1152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2008
|
![]() Mam problem a dokladniej chodzi o to ze jak gram to nieraz zawiesza mi sie obraz ;X i nic nie mozna zrobic musze dac szybko exita i lognac jeszcze raz :< poradzi ktos cos? :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: interesująco
Gildia: Anima
|
![]() Mam pytanie: jak zdjąć plombę na obudowie komputera tak aby jej nie uszkodzić, ponieważ chcę odkurzyć komputer, bo jest pełen kurzu. Słyszałem o użyciu suszarki i ponoć wtedy łatwo się odkleja. Znacie jakieś sposoby na bezp. zdjęcie jej ? Gwarancji szkoda, bo jeszcze rok został a nigdy nie wiadomo co się przytrafi. Do serwisu szkoda bo wyczyszczą w parę chwil i skroją mnie na 50-100 zł ... Więc jak ? pomożecie ;D ?
Ostatnio edytowany przez Ojciec Dyrektor - 25-07-2008 o 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1155 |
Guest
|
![]() Witam. Nie jestem pewien czy w odpowiednim poście to piszę ale mam problem z okienkiem Tibii. Zrobiłem formata wgrałem wszystkie sterowniki. A kiedy włączam Tibie to jest strasznie małe okienko z grą którego nie mogę powiększyć. Zmieniałem w ustawieniach ale nic to nie dało. Proszę o pomoc.
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Użytkownik Forum
|
![]() Całe okno czy bez pola wiadomości i bocznej belki? Jak to drugie to słabo coś zmieniałeś w tych opcjach.
![]() |
#1157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Sir Radziwa
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: 70/71
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Witajcie
![]() Razem z bratem kupiliśmy nowy komputer. Jego parametry: procesor Intel Core2 Duo E8400 3,00 GHz płyta główna Gigabyte GA-EP35-DS3 RAM GEIL Ultra Dual 2x1 GB DDR2 800MHz karta graficzna Evga GF 9800 GTX 512 zasilanie Cieftec 650W I mam problem. Kiedy uruchamiam grę pogram kilka minut to się zacina (każda gra) albo się wyłącza. Kiedy ją zminimalizuję i zmaksymalizuję to działa poprawnie i po kilku minutach granie znowu się zacina... Czy to wina komputera czy monitora (Hyundai Q770). Monitor ma ponad 5 lat. Kiedy wychodzę z Test Driva Unlimited pokazuje się okienko z błędem, a pisze w nim, że ze sterownikami od monitora coś nie tak. Jak mogę rozwiązać ten problem? Proszę o pomoc.
![]() |
![]() |
#1159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Lokacja: Planeta Ziemia
Imię: Knight Miska
Świat: Astera
Poziom: ^^
Skille: w gore
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Tak jak w tytule a dokładniej komputer wyłacza mi się zupełnie bez powodu..
nie wiem co się dzieje, proszę o pomoc (piszcie zrozumiale - komputery to moja słaba strona). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Guest
|
![]() Przepraszam jesli mój post zabrzmi głupio . A mianowicie mam taki problem :
włączam kompa wszystko ok ale po pewnym czasie wyłącza mi się monitor i nie chce się włączyć co robić ? ps. Bardzo czsteo dzieje sie tak (prawie zawsze ) kiedy włączę tibie . |
![]() |