![]() |
#3363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2008
|
![]() Hmm ja gram na takim fajnym ots
ip: darknezz.mine.nu port: 7171 Tworzycie konto na makerze na passach 111111/tibia I klient potrzebny 1.10 no ale warto 8 lvl ma szybkosc chodzenia 500 lvl ;f Hity sa na speedzie Zobaczcie sobie fajna roz*******anka, potkow niema,niekonczace sie uhy i sdeki,monki Ostrzegam sork/druid to tam bezużyteczna postać...nie ma potkow...Knight i pall rox Jak ktos bedzie zadowolony i bedzie chcial grac tam to piszcie tu to wam rzucę bohy,warrior helmet,aola czyli razem beda 2 bo jeden jest na start..I jak coś to wybije demce to weźmiecie sobie z questa golden legi i demonke i na drugiego sie pojedzie po dsm ... A i na solo trudno kogos zabic np +100 lvl dlatego idzie sie ekipa w 5 trapuje i wali aż mu sie znudzi uhac...Aol 10k a i nie rl mapa Dla palow dam jeszcze crossbow i power bolty amunicja sie nie konczy ------------------------------ A sory za blad...Potki chyba sa bo widze viale na ziemi ,tylko trzeba byłoby obczaic gdzie kupic ale to najmniejszy problem No i nowe czary dla profesji gdzie tu sie odmienia rola knighta nie to co jest udpiony w pvp --------------------------------------- Sa jeszcze manaruny a potki wiem gdzie juz kupic...Tylko mana rune trzeba obczaic regeneruje max many czyli cos dla magow itp.I jest jeszcze duel arena ,tam mozecie sprawdzic swoja sile i robic ustawki.no a eq juz wysortowalem --------------------------------------- Osobiscie polecam knighta co dzis zobaczylem to uwiezyc nie moglem ;f Poszliśmy w 5 pallow na 600 lvl knighta 3x 300 lvl i 2x 700 lvl i on nas z ownowal...Walil hity ze sworda po 4k + czar padłem na hita ;/ Jakbym wiedział ze on tu taki rox to bym palla nie robil... Ostatnio edytowany przez lol007 - 03-08-2008 o 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 108
|
![]() @up
omg teraz to mnie dojebales ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2008
|
![]() Z tym knightem?To akurat prawda...Koles dlugo skilluje...No ale dobra nie chcecie grac to nie ja tylko dałem propozycje nie zmuszam nikogo ani nie nalegam...Poprostu zobaczyłem ze pisaliscie o ots-sie zeby sobie pograc...
Trudno koniec tematu o tym ots ,ktos bedzie zintresowany to odpisze ,jak nie to nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie dojebales mnie cala wiadomoscia. Przeczytaj sobie to jeszce raz i wyciagnij wnioski.
Elo. -.-"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Punti ze Stoczka
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Haha ' można sprawdzić swoją siłę i robić ustawki'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
wyjdz prosze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie badz nie mily xD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3371 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zal on w tym poscie rozmawia sam ze soba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3372 |
Użytkownik Forum
|
![]() =d kazdy ma jakis problem za soba ... xD! on ma taki...trudno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() TO wy macie problem ze soba a nie on...
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Zgadzam się z Potusem, dajcie mu spokój, w tym przypadku nic złego nie robi...
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
?<znaczki> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3378 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() albo poprostu gdzieś to usłyszałem i wydaje mi się, że to moje słowa xD pozdr ![]()
![]() |
![]() |
#3380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Toruń
|
![]() Hoolu a na kogo jest to konto na allegro ? bo normalne masz hoolas cos tam. Chcesz znowu kogos okrasc ? Tak jak chciales ode mnie RK na ace i wkrecales mi bajeczke ze sprzedal cie neoxer :< Smutne jest to ze przez tyle lat znajomosci pozwoliles sobie na naginanie mojego zaufania. I w ogole jak masz komus wrzucac od zdrajcow/konfidentow to zacznij od siebie bo od poczatku gry na silverze kombinujesz ile wlezie. Przykro
|
![]() |
![]() |