![]() |
#11941 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2007
|
![]() ta właśnie widać że masz mózg.Wszyscy to widzą i chcą powiedziec "gz"...Skoro znasz moje imie to brakuje mi jeszcze jednego...Twoje imie i miejsce zamieszkania,wtedy konkretnie pogadamy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() To jest temat do zdjęć nie do dyskusji, wszelkie swoje opinie wyrażajcie na pw, w przeciwnym razie będą traktowane warnami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Szczecin
Imię: True Reaper
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Masz rozdwojenie jaźni, że piszesz wszyscy? Widzę tu tylko Twojego posta:>
Co chcesz jeszcze o mnie wiedzieć? Numer buta? Ulub kolor? No to tak 46 i niebieski. Usatysfakcjonowany? Widzę, że znaleźliśmy konsens("bo mój jest zbyt niski podla Twojego"). Teraz możemy przestać spamować ten temat. W razie jakichś uwag pisz śmiało. Ostatnio edytowany przez Argii - 04-08-2008 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11944 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2007
|
![]() we dwóch prowadzimy rozmowe ale więcej ludzi ogląda owy temat,ale to nic.Czasem to nie wina człowieka.Możemy zakończyć spam na forum ,które przede wszystkim przeznaczone jest do zdjęć ze swiata Refugia...Pozdrawiam i gratuluje wszystkiego.
PS.GL Moonom na next bossie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11945 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Stan: Niegrający
Gildia: Recon
Poziom: 254
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Astarot Nie, tylko Ty jesteś taki zajebisty żeby lurowac 1 demona na 10 osób, w dodatku 150+ ![]() yoyo pozdro czildren of gUwno haos ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Łańcut
Imię: Ali Banan
Gildia: Children of Chaos
Poziom: 150
Skille: 93/93
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() ale się naczytałem aż zgubiłem wątek, też się wypowiem a co se będe żałował
zaczne od korposa oczywiście: dzięki stary!! ![]() neopostman nie wiem dlaczego ty na choch tak najeżdżasz pogadamy na tibii astarot widze ze kiedy nie potrafisz uarumentować swoich przekonń to zaczynasz działać zgodnie z prawem pięści i kłów ![]() sweet brokacik znam pare osób od was i moge powiedzieć że są tam normalni ludzi ale nie wiem co wam to daje że poprzeszkadzacie innym w grze, jeśli nawet kiedyś ktoś z choch czy moonblades wam coś zrobił to powiem wam coś czego kiedyś nauczyła mnie babcia "ustąp głupszemu" dysan, adriano podziwiam argii i astarot jak prowadzicie konwersacje to po co te wyzwiska? troche kultury ![]() Refugia, nasz serwer ma sporo naprawde dobrych graczy są ludzie którzy wybotowali postacie tego nie da się ukryć ale nie wiem co ludziom daje wbijanie sobie nawzajem szpilek ja tobie a ty mnie. Taka przypowieść: Bóg dał polakowi i niemcowi 15 owiec ale polakowi 10 zdechło i usiadł na kamieniu i płacze. Bóg zobaczył krzywde polaka i pyta się go "polaku mam ci dać 10 nowych owiec żebyś miał tyle samo co niemiec?" a polak na to "nie zabij niemcowi żeby on też miał 5" <-- tak się zachowujecie psy ogrodnika, sam nie zje innemu nie da też... I mój skromny domek, troche bredze bo jest późno wybaczcie i bardzo mnie nie jedźcie. ![]() ![]()
![]() |
#11947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cassiee
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia/i inne
Poziom: 240
Poziom mag.: 82
|
![]() jak juj mówiłam all siebie warci,
Dysan, Adriano gz reszta (tzn większość) FAIL Argii mówiłam kiedyś chyba że kocham Twoje wypowiedzi ![]() ![]() trochę ssów ![]() poj hant, tAk namasakrowane trochę ale ss jest o/ ![]() waste ![]() ![]() i behe dobicie lvl ![]()
'im a gypsy, are u coming with me?' THE END ![]() Ostatnio edytowany przez kassii - 05-08-2008 o 02:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom
Imię: Enzos
|
![]() Starde dobre non pvp
![]() Ali@ Domek fajny ale ulozenie itemków chaotyczne ![]() ![]() Co do morg to bez komentarza, za dysanem nie przepadam z kilku prostych powodów ale żeby takie cyrki na bossie były żenada ;]
![]() |
#11949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
|
![]() ofc kłótnia, nie będę się udzielał
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11950 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Piła
Imię: Perez Miszcz
Gildia: Soldiers of Fortune
Poziom: 111
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11951 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg
Stan: Początkujący
Imię: Master Dysan
Gildia: Insane
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
|
![]() Astarot chyba jakies zle filmiki ogladales, albo az tak bardzo chciales zobaczyc bota ze go w koncu zobaczyles. A co do tego ze nie chciales bloczyc bo nie mogles znalezc bota na SSA to dobrze wiesz ze taka jest prawda, i nie bede Ci niczego udowadnial. Mi sie nie trzesie reka na widok Morga i potrafie robic to recznie, Ty jednak dlatego dales sobie spokoj. Placzesz ze inni Cie oskarzaja ze bocisz, a sam co robisz?
@Ayo: Nie badz smieszny kolego. Bylem kategorycznie przeciw przyjeciem Ciebie do Moonblades to teraz obrazony 12sto latek? Wez kup sobie jeszcze z 10 innych charow i moze nastepnym razem Ci sie uda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Imię: Skce Dragon
Poziom: 235
Skille: 104/96
Poziom mag.: 10
|
![]() Dam ss bo nudno...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11953 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lvl
![]()
15:06 Haze Brat [141]: w jakie dni szkolne mozesz stawiac bota? 15:06 Eternal Waka [208]: na nocki tylko stawiam 15:06 Eternal Waka [208]: bo w nocy ustawie alarm na full i kurwa wstajemy ;] 15:07 Eternal Waka [208]: raz stary cos mowil ze gdzies alarm na ulicy wyl xd 15:07 Haze Brat [141]: HAHahHAhaHAHAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#11956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Imię: Cassiee
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia/i inne
Poziom mag.: 82
|
![]() heh a tutaj z noob charów, inny świat ale refugia to mój dom
![]() ![]() ![]() ![]() pk pk ^^
![]() |
#11957 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Cytuj:
Skoro to takie proste to, dlaczego ty tego nie ubiłeś?
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Voldus-Knight
Gildia: Moonblades
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Dawno mnie tu nie było ... Tak wiec przejdę do konkretów. Wracam do gry. Jednym to się nie spodoba innym przeciwnie. Zobaczymy czy połapie się po ostatnich zmianach. Do zobaczenie w grze.
![]()
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!! 19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja 19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Gildia: Moonblades
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() 1. Co do podzialu loota z bosow sprawa jest prosta:
- kto bloczy bierze loot - a co potem z nim zrobi czy sie podzieli ze znajomymi kasa lub np z osobami ktore pomagaly to juz jego sprawa , on ryzykuje reszta stoi se z dala i strzela. Powiecie - oni tez marnuja czas i runy. Fakt ale pojscie na bossa to sprawa dobrowolna , kazdy moze isc , chcesz tracic runy idziesz , nie chcesz to nie - twoj wybor. Co innego umowa przed pojsciem na bossa w jakiejs waskiej ekipie (np kto bloczy , czy loot do podzialu itp). O ile sie nie myle takiej umowy nigdy na refugii nie bylo poza tym kto po kim probuje blokowac. To ze do tej pory tylko Moonblades udalo sie bloknac - tak wyszlo , nie mozna miec z tego powodu pretensji np ze TH nie byl losowany albo ze odpal kasy za niego nie poszedl do ludzi. Nie ma wstepnej umowy nie ma takich rzeczy , na Morga czy Orsha moze 50 osob i pojsc czesto przypadkowych i co? To jest dobrowolnosc. Wazne jest kto sie zdecyduje na blokanie. I kto zakonczy je sukcesem. Z tego powodu Moonblades nie mozna powiedziec by kogos kiedys ojebalo. 2. Sytuacja na Refugii. Sa niestety gildie o ze tak powiem watpliwej opinii , nie ma sie co klocic same sobie na nia zapracowaly. O ile Moonblades stara sie ( roznie to wychodzi nie jestesmy swieci , kazdy bledy popelnia - wazne by umiec z nich wyciagac wnioski) wycinac plewy ze swojej gildii ktore psuja jej opinie ( bo mamy o co dbac - najwazniejsza i priorytetowa rzecza dla nas jest opinia , nad czym osobiscie sprawuje kontrole) , o ile sa gildie krzaki (no name ktore powstaja potem znikaja potem znow powstaja ale o innej nazwie , potem znow znikaja - takie co gora pol roku istnieja) , o tyle dziwie sie Choch. Kiedys mieliscie naprawde dobra opinie , byliscie wzorowa gildia - pamietam czasy jak prowadzilismy rozmowy nad fuzja ( a takie nie mogly by miec miejsca gdyby opinia o was byla negatywna) o tyle nie wiem co sie stalo od tamtego czasu. Po prostu sie dziwie. Ebool stworzyles naparwde fajne dzielo o nazwie Choch , wez cos zrob , oddziel sie moze od plewow psujacych wartosc sama w sobie jaka jest Choch. Bo Choch to juz nie tylko ludzie (oni przychodza i odchodza - przychodza nastepni) , Choch to marka , ktora z powodu jakiegos zalamania w systemie rekrutacji wypelnila sie osobami ktore ja psuja od srodka. I skonczmy z bluzganiem na siebie , to jest bez sensu , nikt nikomu tak niczego nie udowodni. Zapraszam do wklejania zdjec czyli do tego do czego ten temat sluzy.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Theatos Kyth
Gildia: Divines
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
|
![]() Chyba wielu ludzi zapomina czym wlasciwie jest ta gra. Jest to zabawa dla zabicia czasu i kazdy gra na wlasna reke jak lubi
![]() ![]() Co to Moonblades? Mowicie o swojej dobrej opinii tak? mozecie sobie czarowac ludzi na forum lecz doskonale wiemy co robicie... nie chce wypisywac przypadkow kiedy musialem uzerac sie z niektorymi waszymi kolegami... a jednak sa oni do tej pory w guildi nawet kiedy pisalem z leaderem lub vickami... Jednak jest jeszcze kilka osob ktore szanuje. Skoro ChoCh ma posprzatac w guildi... Wam tez to radze. Pozdrawiam Kyth
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH 18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM 18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim? |
![]() |
![]() |