|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Yo!
Dzisiaj w ramach testów nowego sprzętu ja i moja SATAgraph™ 3 (aerograf) chcieliśmy zaprezentować fast painting - Wilczek. Może kogoś zainteresuje : ). Dodatkowe info: - Zdjęcia zostały zrobione aparatem w telefonie (1,3 pix) więc nie oddają tego jak naprawdę wygląda wszystko w rl (np świecąca się biała perła czy świecące oczka). - Nie jest to jakiś super-uber air'master tylko test możliwości tego sprzętu (z pewnością są one o wiele większe o czym jeszcze nie wiem). - Obrazek jest jeszcze niedokończony. Brakuje kilku cieni i futerka. - Obraz był wykonywany na białej płycie sufitowej. - Całość wykonania nie przekroczyła 1h. Przede wszystkim sprzęcik ^^. ![]() Na początek mały szkic. ![]() Po wycentrowaniu, odmierzeniu, pomazaniu ... ![]() Trochę tutaj i tutaj, poprawki ... ![]() Jeszcze, jeszcze ... ![]() Czarno na białym. ![]() Pierwszy kolor ... ![]() A następnie drugi. ![]() Jakieś tam poprawki. ![]() Pla pla pla. ![]() I skończone ^^. Tzn skończone-niedokończone. ![]() No i te moje amatorskie płomyczki : P ... może trochę źle poskręcane języki ale codziennie ćwiczę. ![]() Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 13-08-2008 o 15:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Bardziej wolę wersję czarno-białego. Nie wiem, może dlatego, że przypomina mi Husky'ego? Btw. Czemu nowy temat z galerią zakładasz, skoro miałeś już swój? O_o Btw2. Ile dałeś za to cudeńko?
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Też na początku myślałem o czarno-białym ale ostatecznie zdecydowałem się na kolor aby było więcej roboty. Nowy aby wszystko było na świeżo, z czasem doda się tutaj jeszcze jakieś. 1800zł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Bardzo ładne, chociaż rzeczywiście grayscale był trochę lepszy. : ) Teraz wygląda tak misiowato jakoś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co Wy z tym czarno-białym? Dobrze następnym razem będzie czarno-biały : P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak już ktos napisał, wygląda misiowato: P Nie za bardzo widać rysy. Ale nie znam sie na tej technice(?), moze to miał na myśli autor.
Ps. A, no i w czerni i bieli wyglądałby lepiej xd
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ^^ AAAFfffffff
Rys nie widać bo się bawiłem w duże rozpylenie. Możliwe, że jeszcze go dokończę. Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 08-08-2008 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
|
![]() przydałyby się jakieś końcówki do cienkiego strumienia żeby wyostrzyć rysunek. Można też spróbować połączyć z pędzelkiem
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam wymienne dysze. 0,15 - 0,25 itd. Niestety wilczek poszedł się dzisiaj #^%$&#%$&#. Chciałem go poprawić ale chyba za dużo nitro się nawdychałem i coś mi nie wyszło. Całego zamalowałem na czarno, a na jego miejscu będą płomyczki ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Jescze kiedyś, mimo że już podziwiałem twoje umiejętności w posługiwaniu się aerografem, na pewno nie dałbym ci niczego do narysowania z głowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 09-08-2008 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Da Old school.
![]() |
![]() Diuk Drań jak nic; (
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem, że mogłem edytować poprzedniego posta ale przyda się odświeżenie temaciku jako, że wykonałem te płomyczki. Według mnie to nie jest jeszcze uber custom flames ale ... muszę więcej ćwiczyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Da Old school.
![]() |
![]() Trochę ostre te płomienie: P Ale nieźle.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może ten kolorowy tak jakoś wygląda bo nie ma na nim bezbarwnego ...
|
![]() |
![]() |