![]() |
#8581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Bożepole Wielkie
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
|
![]() @up
naiwnosc nieboli sam sie o tym przekonalem ![]() btw. BUY ROYAL AXE 150K
![]() Ostatnio edytowany przez Yoshio - 09-08-2008 o 09:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8582 |
Guest
|
![]() od poczatku wiedzialemze te updaty sie zjebia loguje sie po roku gry i moze ladniej to wyglada ale nic fajnego tylko gozej jest
|
![]() |
![]() |
#8583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Chojna
Imię: Verpalu
Gildia: Angels of Death
Poziom: 62
Skille: żalowe
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @ mattdraggbig
jesteśmy na forum.tibia.pl ... nie na allegro..
![]() |
#8585 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Cytuj:
Najbardziej żałosne jest tłumaczenie "straciłeś to przez naiwność" ... bo w ten sposób Thief próbuje sobie tłumaczyć słuszność tego co zrobił ;s Trzeba też dodać iż skradzione pieniądze mają swoją prawdziwą wartość w złotówkach ... i to czasem nie małą ... tak więc : J-E-B-A-Ć <> Z-Ł-O-D-Z-I-E-J-I R.I.P
![]() |
![]() |
#8587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Okradajcie sie nawzajem przynajmniej okradziona osoba nie będzie grała w ta pojebaną i niszcząca umysł grę.
Ja naprzykład okradłem zieloka - przestał grac. Potem Zielok okradł mnie ja przestałem grac. Potem oddaliśmy sobie to wszystko w naturze, Wąchock 2007! <3 a potem odinstalowali my tibie z komputera ;o bab
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 09-08-2008 o 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rebeh Dizek
Gildia: Round Table of Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Moja ostatnia smierc byla tak smieszna, ze az mnie na wiki dali
![]() http://pl.wiktionary.org/wiki/bebech Aug 07 2008, 19:22:49 CEST Died at Level 180 by a gazer http://www.rebeh.com/why.html < strone mi zalozyli :') ![]()
09:44 Rav'Knight [214]: rebeh shameless 09:45 Rav'Knight [214]: you wanna piece of him 14:53 Strini [23]: this human in lure scarab to larva, im hunt this, he think deading strini but nonono exura poffpoff im survival Ostatnio edytowany przez Rebeh - 09-08-2008 o 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Imię: Ancaux
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Toxic Fire
|
![]() 103
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8590 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2008
Lokacja: Jaworzno
Imię: Fros Renimu
Profesja: Knight
Skille: 70+/70+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8591 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiekszość takich pseudo-gamerów jak ty którzy nie potrafiących nic innego niż zgrywać wielkich kozaków zmarnowało sobie kilka dobrych lat, a teraz po oderwaniu się od nałogu <chociaż kto wie czy na 100%> zgrywa wszechwiedzących i próbuje być "haaaaaardym cwaniorem" ;O
Pokój z Tobą !*
![]() |
#8592 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2008
Lokacja: Szczecin
Imię: Yogih Zamias
Poziom: 121
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8593 |
Guest
|
![]() Ludzie czy wy mózgów nie macie?, Zobaczcie co na siebie piszecie przez parę pikselaków.
@Fokus Tak tak niech się okradają potem słychać w telewizji że ten zajebał matce krzesłem, ten pobił kolegę bo go okradł. Pomyśl troche E-kozaku @DexterOo Nie udawaj kozaka jak to freeman napisał, Niby skończyłeś grą i taki jesteś z siebie dumny że prawisz wszystkim przykazania a ile lat przy tej grze spędziłeś? rok, dwa? trzy..... osiem? ( To tylko przykłady ) zaraz odpisane będzie "tak tak od razu 200 lat" @ PSEUDO LEGENDY HONERY Nie jesteście, nie byliście, nie będziecie, legendami, na to miano trzeba zasłużyć respektem u graczy, a wy trapowaliście nawet jak ktoś grzecznie sobie wracał z tiquandy, na blackliście oczywiście wypisane ( For lure ). Co do trapowania botów, też było to chore bo jak ktoś bocił zamiast jebać w tibie 23/7 to co od razu jest gorszy i trzeba go zabić. Brak słów. Nie udzielam się już w tym temacie bo jest to bezcelowe ten post napisany został po to że może komuś przemówi do rozsądku, a jak nie to proszę bardzo dalej maniaczcie i nie przejmujcię się rl lifem, kasa sama się zarobi ( zawsze mamusia utrzyma ). Możecie pisać sobie wyjdź i zamknij drzwi, bla bla bla pozdro dla was maniaczki. End of Topic. |
![]() |
![]() |
#8594 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
Baranku boży który gładzisz grzechy świata... pierwsze zdanie - pomyśl zanim napiszesz, sam sie rzucasz do wszystkich potem. Nazywając Fokusa E-Kozakiem się ośmieszyłeś. Odpowiadając sobie na własne posty stajesz się prymitywem. Co Ty masz do gadania o legendach Honery ? Może Jul jest legendą, albo Kauiz ? _)_ Respekt u graczy... gdzie bym nie poszedł moim 135 ek to każdy mi dupe zsuwał z expa. Baranie, "Botuj z głową" a nie cierp, że ubilismy Twojego 15 lvla co expil na swampach. Pozatym, czemu 23/7 ? 24/7 brzmi lepiej. Nie uważam graczy, którzy grają manualem za gorszych, każdy robi to co chce, ja osobiscie botowałem całego chara, i jestem z siebie dumny, bo dostałem za niego sporą sumkę. Zabijamy botterów, bo zawsze jakiś zarobek jest z takich leszczy co stawiają 20 lvle na roty darashia i są bez alarmów. Twój post jest zupełnie bez sensu, negujesz własne wypowiedzi, botowanie to zuo 666 i shatan, a Ty tego nie widzisz... NIKT z YF nie maniaczył NIGDY (z jednym wyjątkiem, ale przemilcze to...) Każdy z nas posiada rl life, nawet Ty, uwierz mi, tylko spójrz przez okno. Mamusia mnie nie musi utrzymywać... sam zarabiam, a mamusia pomaga tylko, uwierz, opłaca się mieć mamę ! : ) Po co masz zamykać drzwi skoro nikt tutaj drzwi nie widzi ? IMHO tylko dzieci piszą "wyjdz i zamknij drzwi twoja stara". Maniaczkiem możesz sobie nazywać swoich kolegów z servera, nie znasz nas (najprawdopodobniej) więc się nie udzielaj. ZŁE OSŁY ! @ileśtam up GRATZ !
![]() |
![]() |
![]() |
#8595 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#8596 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2008
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bonaqera - 09-08-2008 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8597 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @bonaquera
chyba przestales pic wode bo cos od rzeczy gadasz EEK!
![]() |
#8598 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8599 |
Użytkownik forum
|
![]() czemu screeny sie nie wyswietlaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8600 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak może zauważyłeś już dawno nic nie pisze/nie krytykuje/nie wrzucam nikomu (chyba że ktoś sam zaczyna wyzywać etc. tak jak Zieloq) jak coś wrzucam tylko SS'y ;[ <looknij na moje posty> Tak btw. Bezsensem było by gdybym wrzucał na Fokusa bo to by było niezgodne z tym co pisałem kiedyś ... Jest to chyba jedyna osoba ze starego YF która potrafiła sie ogarnąć i napisać coś mądrego lub dogadać sie z kimś nie cwaniacząc sie ...* @aa ... Moje zdanie i podejście jest nieco inne niż tego pana ... -.- *pisze to wszystko jeżeli w twoim mniemaniu to ja odpowiedziałem na swój post :S
R.I.P 25 August 2008 Ostatnio edytowany przez freeman_xtr - 09-08-2008 o 22:30. |
|
![]() |
![]() |