![]() |
#1681 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Wlasnie tez mnie to ciekawi co z tym zrobia w drugiej serii, Ukryty tekst:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1682 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nudzilo mi sie i zlozylem najlepsza walke w Bleach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() To się czyta/ogląda nienormalnie, czyli od lewej do prawej xD? Taki uraz po mangach.
![]() |
#1684 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak od lewej do prawej ![]() ![]() I mam pytanie mozesz polecic jakas mange, ktora mozna kupic np. w empiku, ale zeby miala tak do 5 tomow bo chcialbym sobie poczytac, ale za duzo kasy nie mam i z samym kumpnem tez by bylo ciezko bo rzadko sa wszystkie ew. sprzedawaja juz ktorys tam tom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czytałeś mangę FSN? Milutka całkiem i niezbyt obszerna. Tylko nie wiem, czy jest w języku polskim.
Ostatnio edytowany przez Nari - 10-08-2008 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() zapewne nie....w Polsce [ w języku polskim] jest niezwykle mało mang...na szkodę działa tez to ze są wydawane co 2 m-ce ¬¬ ...wiec w Polsce są tylko te co wydaje jpf i etc...Szkoda ze Rosario+Vampire , Minami ke , i Soul eatera nikt nie wydaje ¬¬
@edit #1 albo chociaż Clannada na DVD niema...cud ze Haruhi jest...[ja sie ciesze]... @edit #2 grał ktoś w Tomoyo Fighter perfect? bo nie wiem jak combosy robić...
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 10-08-2008 o 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() obecnie ogladam 2 anime z gatunku komedia-ecchi To love-Ru oraz Sekirei xd
![]() |
#1688 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta...Tlr jest fajne
![]() a Sei mi sie nie spodobał..obejrzyj sobie Kanokona ;p
![]() |
![]() |
#1689 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Jak ecchi tak ecchi, po przeczytaniu Kodomo no Jikan już mnie nic nie zdziwi :F
![]() |
#1690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Ale wy postów narobiliście..... 2 dni mnie nie było i 2 strony napisaliście.
Kto jedzie na konwent do wrocławia?? Ja mieszkam troszkę daleko od wrocka, ale pewno wybiore się tam ze znajomymi otakami xD Co do cosplay'ów..... tu macie Tsukasę z Lucky Stara z męskiej (chyba) wersji... Ukryty tekst:
Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie konwent jest niestety niedostępny =/. Szkoda, bo czytałem o atrakcjach. Cóż, mam jeszcze całe życie przed sobą ; p.
![]() |
#1692 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Corgar
jak to było? : "twój stary przebiera sie za Tsukase z LS" @--- grał ktoś w Tomoyo fighter perfect?
![]() |
![]() |
#1693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Rayza
Twój stary.... ....przebiera się za Tsukase Chyba tak. A ta gra Tomoyo Figter Perfect to fajna jakaś gra? I da się przez neta grać? Bo może sciągne i skopę ci tyłek xD Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajna tu dam linka do gry i ssków...aktualnie moja ulubiona bijatyka 2D z postaciami z Clannad i inymi
link: http://www.fakku.net/viewtopic.php?t=6980
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 11-08-2008 o 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Życze wam tego jakbyście przypadkiem szli z płytkom tej Tomoko gry. D:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Delfringher
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
![]() |
![]() Ja może wpadne na konwent, żeby zobaczyć jak to wygląda. Od października i tak tam będę studiował
![]()
![]() |
#1697 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc Kanon zaliczony : P. Miła kreska, dobrane seyiuu, dobrze sklecona fabuła, oraz "to coś" pokazują na co stać Japońców. Historia pełna łez poprzetykana kwiecistością wypowiedzi Yuuichiego. Moja ulubiona postać- zdecydowanie Nayuki. Może Akiko. Sam fakt romansu z Ayu trochę mnie przeraził, lecz stało się jak stało.
Za jakie anime mam się wziąć? Do wyboru: True Tears, Love Hina, Myself; Yourself, oraz Air.
![]() |
#1698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Hmm z twoich wymienionych nie widzialem tylko true tears lecz reszte szczeze polecam. Szczgolnie Myself ;p, potem zeby sie posmiac Love hina a na koniec Air aby jak to wiele ludzi okresla poryczec sie. Wtedy wpadniesz w psychodeliczny stan i bedziesz zdolowany przez jakies 1-3 dni a ja na ten stan polece ci serie Onegai teacher i onegai twins ;p Laters
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nari;
moze na poczatek zobacz True tears,anime przyjemne imho zakonczenie jest, zbyt przewidywalne co troche psuje ogolne wrazenie po zobaczeniu tego. Nastepnie MySelf... zeby sobie "polepszyc humor" po TT i dalej love hina i air. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak więc zaczynam True Tears i jadę z Waszą listą. Hmm... Szkoda, że Air ma być smutne ; p. Zawsze mam jako takiego hmm... doła? Po głupim zakończeniu anime.