|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#9181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
Lokacja: A bo ja wiem skąd Postów : 1,218
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blessed Sword
Świat: Refugia
Poziom: 42+
Poziom mag.: 43
|
![]() 39 ED,39 Magic lvl. Może być lekki waste,byle by szybko wpadl 45 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
|
![]() v-hell, necro hell, tarpit za tp, thalas za tp, asy (tutaj musisz jako tako grać(.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9183 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Black Water -2/-3, Omruc -2, Omruc za tp z blokerem + frigo hur/gfb/ava (waste gwarantowane), Piraty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: dildun
Profesja: Knight
Świat: harmonia
Poziom: 17
Skille: 53/52
Poziom mag.: 12
|
![]() gdzie mam expic z 31 lvl skile 71/56 najlepiej jakos z malym lub wcale waste oprócz Kopalnie kazoo, mt sternum i dark c ( na facu )
Ostatnio edytowany przez noszka - 13-08-2008 o 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9185 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
jak odrzucasz najlepsze dla siebie expowiska to ja juz nie wiem czego Ty chcesz.. sprobuj Elf Fortress, Ghostland @down gdybys biegal powoli i ostroznie to tak Ostatnio edytowany przez Asunul - 13-08-2008 o 18:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2008
Lokacja: Strzelce Opolskie
Imię: Treal Angel
Gildia: Poszukuję !
Poziom: 11
Skille: 40/42
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Mi bardzo Podoba się BiG Expowisko z Trolami Pod AB. Musimy mieć jedynie 50 gp by móc kupić klucz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: Zabrze
Imię: Trio Devor
Świat: Selena
Poziom: 22
Skille: 48/47
Poziom mag.: 3
|
![]() Witam Mam Knighta 12 lv skile 38/37 gdzie mam expić?Help!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2008
Lokacja: Strzelce Opolskie
Imię: Treal Angel
Gildia: Poszukuję !
Poziom: 11
Skille: 40/42
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Hehe małe skile troszke ale do rzeczy. Exp na Dwarfach w Kazo, a jak dobiejsz skile 40/40 i załatwisz se Steal Ringa idz na Ghostland.
![]() |
#9190 |
eX Moderator
|
![]() Spróbuj roty na fibuli/w Venore, dwarfy w kazz, a przede wszystkim potrenuj minimum do 50/50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Zabratówka
Imię: Hakilia HAk
Profesja: Sorcerer
Świat: Shivera
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
|
![]() Mam 14 lvl palem skill 44/31 i gdzie mam expic w carlin? na amazonki czy na inne potwory a moze poskillowac zeby miec wiekszy skill zeby isc na inne potwory (grozniejsze) prosze o porade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9192 |
Użytkownik Forum
|
![]() @witulek27
Hmm...ja bym Ci radził doskiloowac 55 dista,a potem udac sie na amazon camp lub cyclopy..do 20 lvla,od 20 lvla tomba pod mount sternum. @down Sekundy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9193 |
eX Moderator
|
![]() Poskilluj oczywiście, minimum do 60 dista, najlepiej na rotach/trollach. Następnie możesz iść na ghostland, DC, Tomb pod dtd, dwarfy/soldki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Zabratówka
Imię: Hakilia HAk
Profesja: Sorcerer
Świat: Shivera
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
|
![]() dzekuje za porade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9195 |
Użytkownik Forum
|
![]() 43 RP 76/64 eq b robe k legi bohy crown helmet medusa + RSy
Możecie polecić jakąś miejscówkę z naprawdę dobrym expem ![]() ![]() Na barbach mi wychodzi ~30k expa/h i w sporo kasy ![]() Ale nudzi mi się już tam ;p Tylko nie piszcie np. tomby, lizardy itd. Chodzi mi o jakąś konkretną miejscówke ![]() ![]() Myślałem żeby zrobić questa i expić na helheim -2/-3 .. Co o tym sądzicie ? ![]() Z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9196 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Emceem
Mm,co do Hellheim'u to nie wiem,nigdy tam nie bylem. Ale co do Expowiska no to : Dragi Ankh,DL'e z blokerem (ankh),Edron Dragon Lair(dragi),Tomby za tp (ten w miescie bedzie nawet dobry) do tego stone,mozesz pokusic sie na zobaczenie czy dobry exp bedzie za tp w TAR TOMB.. tylko nie idz za daleko bo tam sa GSy i behemothy xd.Czasami moze byc niezly hardcore ale exp bedzie niezly,do tego moze jeszcze male frosty(?) i cyclopolis -2,-3,-4(?).. Tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9197 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do DL'i to poszkuma blokera, ale ciężko będzie ; ) i na DLe Crossbow + bolty/royal spears ? Bo z power boltami to chyba się mi nie będzie opłacać ![]() A co do tombów to jest jedna dziwna rzecz Chodząc sobie po pustyni, miastach i różnych expowiskach nie mam lagów, a gdy wejdę do tomb to mam lagi, tzn. kratka, lag, kratka, lag wygląda to tak mniej więcej że idę kratkę chwilę stoje i zaś idę ; ) nie wiem czemu tak się dzieje ; ) kompa mam dobrego .. xd tylko w tombach coś takiego mam xd A możesz rzucić linkiem z tibia earth na te małe frosty ? ![]() Bo szukałem, ale jakoś nie znalazłem ich ![]() Ewentualnie jakiś screen jak byś miał chęci ![]() Spróbuję jeszcze dziś wieczorem w cyclopolis ![]() Tylko na tym 3/4 piętrze FE sieje strach xD Pozdrawiam ![]() I czekam na inne propozycje/sugestie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2008
|
![]() Gdzie expic 21 Paladyn, skille: 60/45, EQ: Plate set, steel helmet, bootki, dwarven shield, speary?. Może być małe waste, ważne żeby lvl leciał;]
Mam Pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#9199 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2008
|
![]() Sry, bo dopiero kupiłem sobie pacca, sprecyzujesz gdzie są barby?
A wogóle postman to jest pełno roboty, bez niego bym miał waste ta? Ostatnio edytowany przez Miserious - 14-08-2008 o 16:14. |
![]() |
![]() |