|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: dobry plan? | |||
Pod niektórymi względami |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 18.37% |
WON! |
18 | 36.73% |
Zuy |
11 | 22.45% |
Super! alc cip soft nie wprowadzi ![]() |
11 | 22.45% |
Głosujących: 49. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() Siema... ostatnio wpadł mi do głowy głupi pomysł na nową profesję...
Fister... wykorzystywałby fist fighting... nie nosił by tarcz tylko 2 bronie... jego bronie miałyby sporo defa mało atku maiłby lekki fast atack by zrównoarzy te słabe hity...miałby wiadomo jakieś czary dystansowe(wiadomo.. dla pacc). Mlvl br rósł -/+ jak u palka... jego bronie to by były... Kastety, jakieś rękawice itp... all by musiał bra na klatę jak najt... Jeżeli pomysł new profy nie pasi to może zrobi nową serje broni dla najta pod fist fighting? Wiem że cipom niebędzie sie chciało czegoś takiego zrobic nawet jak ten pomysł bedzie popierany toteż niewklejam tego na forum tibi.com tylko pytam sie was co o tym myslicie.
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 13-08-2008 o 11:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() Cipsoft niepotrzebnie robił fist fighting, mało kto go używa, a jęsli ktoś w ogóle używa to żeby być w statach.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Pomysł dobry, od zawsze jestem za wprowadzeniem nowych profesjii i rozbudowawie starych zamiast durnego balansowania postaci polegającego na ulepszaniu i pogarszaniu kolejny profesjii w następnych updatach.
Krótko mówiąc "za". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wprowadzenie nowej profesji nie byloby najlepszym rozwiazaniem. Wedlug mnie duzo lepszym pomyslem byloby wprowadzenie calkowicie nowej serii broni, ktore korzystalyby z fist fightingu (rekawice, kastety, szpony itp.), a z ktorych korzystalby knight. Uzyloby sie jakos tego niepotrzebnego w tej chwili skilla, przy okazji urozmaicajac gre. Dodatkowo na przyklad taki knight moglby ubrac dwie bronie (tylko z fist fightingu, maluuuuuuutki def w granicach 5pkt.) kosztem tarczy. Przelozyloby sie to na duzo wieksze zadawane jak i otrzymywane obrazenia. Pomogloby to w jakis sposob knightowi, ktory na przyklad w PvP jest raczej malo przydatny, a na wyzszym lvl w PvE i tak klepie zolwie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cipsoft nie wprowadzi nowej profesji, bo byłoby to nie fair wobec reszty starych graczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
niestety cipsoft ma w du** starych graczy, co pokazuje, na każdym kroku ![]() @topic już dawno był pomysł na coś takiego, ale do dzisiaj niestety nie został nawet wzięty pod uwage przez cipy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jakoś nie wyobrażam sobie walki na pięści ze smokami, gsami itd.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
|
![]() @marla666
ale miał(a)byś różne bronie typu: rękawice,może jakieś rękawice z kolcami, które oczywiście powinny być odpowiednio silne.
![]() |
#10 |
Music addict
|
![]() No tak, ale mimo to, trudniej jest mi wyobrazić sobie, że podbiegam do smoka i bach mu z pięści niż to, że podchodzę do niego z mieczem i ciacham go na kawałki ;]
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() a wyobrazasz sobie ze broniesz sie przed gsem pelerynka? wprowadzone by byly szpony jak ktos nie wie to gra Loki wam wyjasni ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Jestem za tylko powinien się nazywać (nowa profka) Assasin bo oni korzystają z różnego rodzaju szponów na ramiennych.Ogólem jestem za.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Była pisana petycja, i jak widać nie ma efektów, ktoś tam wymyślał jakieś rękawice podobne do sniper gloves ale przeszło to bez echa, chociaż pomysł fajny.
![]() |
#15 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Pomysł ciekawy, aczkolwiek wątpię by wszedł w życie.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() A mi ciezko wyobrazic sobie , ze nie moge zabic na 2-3 hity smoka z katany ktora jest praktycznie jedna z najlepszych broni bialych na zywo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
mimo że sonda raczej nie najlepiej komentuje ten plan ciesz bułę że większoś postow jest pozytywnych... ![]() petycja byla w sprawie nowych serii broni czy tylko profesji... bo profesji napewno niechce sie wprowadza cipom bo by musiełi zmieni pół tibi ale gdyby zrobili nową serie broni pod fista
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() idiotyczne byloby, gdyby bronie fistowe byly tak silne jak potencjalnie najlepsze bronie w kategorii axe/ sword/ club, jesli nie beda nawet porownywalnie silne to beda bezuzyteczne i nie ma sensu ich wprowadzac.
![]() |
#19 |
Music addict
|
![]() @Wylansowany
Z tymi włóczniami, to mnie zagiąłeś... a co do golden arma- samo złoto jest bardzo kruche, jednak można je stopić z jakimś innym metalem, a wtedy jego wytrzymałość znacznie wzrośnie. @Gelt Oglądałam, nawet za dużo ;< @ZapodajMuze Ja też nie ;< @Monsword Brak szans ;[
![]() |
#20 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Vil, tak samo bez sensu istnieje Enchanted Staff; ) Więc czemu dla urozmaicenia nie powinni wprowadzić broni do walki rękoma.?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 14-08-2008 o 19:27. Powód: Drobna korekta |
![]() |
![]() |