![]() |
#8781 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
|
![]() Cytuj:
@Polody: własnie to lubie, waruj dziwko pod domkiem w veno i ani sie próbuj ruszyć stamtąd muhasasasasasasassa, albo idź, ostatecznie ci pozwalam posiochać jakiegoś 50+ ek. Tylko uważajcie na hunty z Polodym, bo ta szmata zawsze ucieka z hunta/questa jak sie robic gorąco i zamiast sio macie wtedy wizyte w temple przez gnoja. Aha i wez se dopisz cipko w swoim commencie na tibia.com...."przez szare zycie w niebieskich butach :> !!.... I RÓŻOWYCH MAJTECZKACH" hmuhasasasasasasasasas |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Świat: Menera
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
|
![]() Polody jestes kupą gnoja a wiesz dlaczego ?:
Do baha sie przy*******asz a masz do niego tylko tyle: 16:17 Aldra Kara [84]: mozesz mi powiedzec czy kiedys on was zaczepil ? 16:17 Maciej Polody [143]: tak 16:17 Maciej Polody [143]: powiedzail """" won """" na kopalni 16:17 Aldra Kara [84]: tylko tyle ? I jak widac to bylo tylko tyle ![]() Jak narazie jestes pionkiem ![]() 16:31 Aldra Kara [84]: czemu polakow sie tutaj dzieli na sb i reszte 16:31 Maciej Polody [143]: ja mysale ze ude i jego pieki i reszte Ude jest historia wiec pionkiem jestes ![]() ![]() Hmm przy*******asz sie ortografii ? 16:42 Aldra Kara [84]: jesli mozesz to odp na te pytania ![]() 16:42 Maciej Polody [143]: ruznica jest duza takich twoich tekstow z ortografii mam wiecej ![]() cos z watku udego ![]() 18:52 Udenix Knight [99]: wyjebane mam na tom szmate to on uciekal z questow i nobowal 18:52 Udenix Knight [99]: mozei wyzywalem was ale tak nie nobowalem mialem honor skonczyc quest 18:52 Udenix Knight [99]: a nie s*******c jak on z poi i wmawiacze potow nie ma;P Moze to co ja wiedzialem od dawna w koncu inni zrozumia ? ![]() I ss (zeby delete posta nie bylo ![]() ![]()
18:22 Kili Tadi [13]: nie przeginaj mam prawie 14 level a ty dziesionty hahahahahahaha 11:50 Aldra Kara [85]: dalej walisz kapucyna przy tibi ? 11:50 Aldra Kara [85]: xD 11:50 Vizawo [160]: lekko 02:11 Hero Star [3]: i am drinking coca cola and u come and say im suck Ostatnio edytowany przez pvv - 15-08-2008 o 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8783 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema ^^ dopiero zaczynam gre na menerze
![]() pare słabych advanców ![]() 10 lvl ![]() ![]() 11 lvl ![]() ![]() 12 lvl ![]() ![]() 13 lvl ![]() ![]() i jeszcze m lvl ![]() ![]() narazie to na tyle ^^
![]() |
![]() |
#8784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2007
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Arrulus Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 225
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: Szkocja
Imię: Pancho the Brave
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Niema Lipy
Świat: Arcania
Poziom: 45+
Poziom mag.: 46
|
![]()
![]() |
#8786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Lokacja: nerana
Imię: OXERo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Cruel Hunters
Świat: NERANA
Poziom: 115
Skille: 100/88
Poziom mag.: 22
|
![]() Aldra co ty te all teksty se zapisujesz w notatniku czy co ?
wy all myślicie ze ude to jedyny mój kolega był? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Pcim Dolny
Stan: Niegrający
Imię: Vizawo
Świat: Olympa
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
|
![]() stare
![]() lvl ![]()
![]() |
#8788 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() @Yulik
Cytat sie spodobał ? <podpis> xDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8790 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#8791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Dębica
Imię: Michael-Knight
Gildia: ._.
Poziom: 220
Skille: o-O
Poziom mag.: 10
![]() |
![]()
Knight Rulez ![]() ![]() ![]() 23:03 Shir [99]: a idz xD synu i nie grzesz wiecej ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8792 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Bezrobotny Knight
Profesja: Knight
Gildia: FOG
Poziom: 106
Skille: 88+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
Człowieku, zamknij jape bo nie jesteś w temacie, dla Twojej informacji, to wszystko co wypisałeś robił Twój ulubiony owner Czupa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Gildia: Cruel Hunters
Poziom: 110
|
![]() Ostatnio edytowany przez Nervouse - 15-08-2008 o 18:08. Powód: bo musze =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Lokacja: Jasło
Imię: Metkus
Gildia: Soul Brothers
Świat: menera
Poziom: 164
Skille: 89 86
Poziom mag.: 9
|
![]() h.. z udenixem kolesia juz nie ma i tyle liczy sie rzeczywistośc a .......... ona jest taka
![]() Goodbye friends Czarne Kruki fajnie bylu długo czasu i dalej bedzie i WITOJCIE SOULE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Imię: Huragan Blade
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Jestem GIBKI!
Jestem PRZYSTOJNY! Jestem INTELIGENTNY! i wogóle najnajnajnajnaja Edit: ino łysieje, ale misior-sisior obiecał mi transplantacje swoich włosów z torsu i bedzie git a jak nie to wyrwe bahzelowi troche kudłów z plecrów popiszcie se o mnie teraz na 5 stron, bo jest mi przykro że tylko o Udenixie piszecie... a tak reasumując, skończcie juz ten temat, bo se zrobie harakiri, lub inne seppuku.... logam do tibi i widze jak osoba X pisze: "czy wiesz że udenix....cos tam cos tam..." logam na tibia.com i widze nty temat o rokowaniu Udenixa.... logam na tibia.pl i widze nty post o Udenixie.... nie logam na tibia.org i nic nie widze (hehehehe) formalnie mam odruch wymiotny Ostatnio edytowany przez HuraganBlade - 15-08-2008 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8796 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Gildia: Dark Water
Poziom: 112
Skille: 86/82
![]() |
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8797 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Bezrobotny Knight
Gildia: FOG
Poziom: 106
Skille: 88+/86+
|
![]() ![]() Za takie odwdzięczanie się to powinieneś huja w dupę i do mordy dostać.
![]() |
![]() |
![]() |
#8798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Darkside the ghost
Gildia: Jou Shikari
Poziom: 312
Skille: 102/100
|
![]() ŻAL...
Co do haka Udego mam mieszane uczucia... był spoko mimo tego, że chciał mnie bloczyc na frostach ale i tak nieprzyszedł @Xiia to,że sharowałeś w wakacje niezmienia faktu, że w pewnym sęsie robiłeś przewinienie @Maciej Od czasu do czasu gadamy ze soba (nie kłucimy), jesto spoko, ale zauważyłem, ze po hacku Udego zacząłeś się bardziej przy*******ac do ludzi. @Misiek Ktoś kiedyś napisał, że zawsze Udego broniłes na gc SB, po tym, jak padłeś przez nego , chciałeś mu jakos dopiec, i stałeś się jak on (chodzi mi o lurowanie) i zacząłeś lurowac potworki na POI oragnizowane przez Gildie Demony, pamiętasz tą rozmowe? : Michael-Knight: co psujemy? Piotrek od menera :sec myśłe Niewypieraj się bo to/\ widzialo kilka(naście) osob @Bah&Aldra Jak byłem w Gotti i CH to miałem wyrobione(Czyt.wmówione) zdanie na Wasz temat ale na ostatnim POI zauważyłem, że można na as liczyc, jak była C.H.U.J.O.W.A. Sytuacja to pomogliscie za to RESPECT! @Metkus Byłeś ikona "Czarnych kruków" siedziałeś chyba od zawsze w tej gildii a teraz? tak ni z gruchy ni z pietruchy odszedłeś bo?.. Podnieciłeś sie? mokro masz? @Sert Czerwony kolor jest zareserwowany dla modków jakbyś niewiedział Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam ale.. taka jest prawda i od niej się nieucieknie.. Jeszcze jedno, zauważyłem, że pare osob pisze cos "kthxbye" więc jeśli Wy sie w*****aliście , że inni bili farki (teraz wiadomo do kogo to pisze) to mam prośbe i nierobcie plagiata bo jak pamietam to ja napisałem "kthxbyeciabeyebe:*:*" pierwszy a Wy tylko usuneliscie kilka ostatnich liter @Czupa Jak czytałem niektóre Twoje posty to było coś w stylu "przyjedz to ci wpierdole" <jak chcesz to przyjedz na Sosnowiec to Cie na kopach wyjebiemy z tego miasta cwaniaczku |
![]() |
![]() |
![]() |
#8799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Pcim Dolny
Imię: Vizawo
Świat: Olympa
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
|
![]() Bzzzzzzzt.
![]() |
#8800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Dębica
Imię: Michael-Knight
Gildia: ._.
Poziom: 220
Skille: o-O
![]() |
![]() Czy że napisałem do Piotrka na żarty że cos zepsujemy to było całkiem na żarty bo ja nie mam natury czupy...(za przeproszeniem) żeby lurowac cokolwiek na queście gdzie było do tego kilka Polaków...
...Wiem że napisałem tak , ale nic nie lurowałem ani nie miałem zamiaru lurować a przyszłem tylko i wyłącznie zobaczyc sobie ile osób idzie i jak wam pójdzie otwieranie dzwigni...Zaledwie 10 sekund po tym jak napisałem do niego czy cos psujemy poszłem sobie w hooy bo niechciałem nawet zeby ktoś odrazu na mnie pózniej krzywo paczył.....sorka za mój tekst ![]()
Knight Rulez ![]() ![]() ![]() 23:03 Shir [99]: a idz xD synu i nie grzesz wiecej ..... |
![]() |
![]() |