|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#441 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie mam zamiaru właczać się do dyskusji, bo rozwodzenie się na taki temat na tylu stronach na forum, gdzie grupą docelową sa ludzie z własnie omawianej grupy wiekowej, jest dla mnie poprostu śmieszne.
Interesuje mnie za to jedna kwestia. W jaki sposób, szanowny forumowiczu, potrafisz okreslić dziewictwo konkretnej panny? Nawet zaglądając jej w majtki trudno to stwierdzić. Bajerowanie z każdym kto popadnie i dość frywolny ubiór nie oznacza jakiejkolwiek rozwiązłości seksualnej. Nawet samo stwierdzenie przez 12-15 letnia damulke, że 'zaliczyla' (lub tez stwierdzenie tego przez jej kolezanki/kolegow) również o niczym nie świadczy. Tak więc jakież to czujniki macie w tych waszych łebkach? A może jednak opieracie wszystko na domysłach i tym, że "przecież mamy takie czasy", "ksiadz tak powiedzial" czy też "trabi o tym telewizja, wiec to musi byc prawda"?
|
![]() |
#442 | ||
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Naocznie widywałem (tak, tak wiem.. nie ma się czym chwalić ale takie kiedyś było towarzystwo, gdzie na imprezach bez specjalnego chowania się gówniary bzykały sie pijane), słyszałem od zaufanych ludzi. W sumie.. Nie byłoby w tym nic złego.. Tylko po co tak to rozgłaszać.? Publicznie.? Rozpowiadać.?
Cytuj:
Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
The Witch
|
![]() Cytuj:
![]() Zwlaszcza, gdy ktos kogoś oczernia, a my nie mamy sie jak do tego ustosunkowac z braku dowodów. O to-to. Napisałam tamten post nie po to by od razu ruszyć z krucjatą 'NIE! NIE MACIE RACJI!', ale po to byscie sie odrobinkę zastanowili i uświadomili jak głupiutki jest ten temat, mimo tego jak poważnej sprawy dotyka.
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wolno było?
![]() |
#445 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
@Juzefek Jak napisałem w tym poście istnieje coś takiego jak zaufanie. No i trzeba rozgraniczać sytuacje. O sprawach sercowych porozmawiasz z przyjacielem, za to np. jakąs pracę możesz powierzyć komuś innemu bo wiesz. iż zrobi ją dobrze. A przyjaciel niekoniecznie. Rozumi.?; >
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#447 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Jakoś doszliśmy do wniosku, że nie można nikomu zaufać, lub też, aby dzielić to zaufanie małymi porcjami. Zależy w jakim stopniu- plotki mają to do siebie, że mogą być prawdziwe. W ramach czystej psychologii można się spytać dziewczynę o to (nastrój i sytuacja do wyboru osobistego), co pozwoli też po części jaka ona jest ; P.
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() XDdddendjdnfnxkdmdbsbs
Ostatnio edytowany przez laxiu - 08-10-2021 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Da Old school.
![]() |
![]() A co ma do tego blachara.? To, że się tak ubiera nie oznacza, iż jest blacharą o.O Poza tym.. Dziewczyny chcą zwrócić uwagę. Wiec odstaw Tibię i rusz w te tany choćby wyimaginowane: d
Btw przezroczyste sukienki.?; > Szkoda, ze to gimnazjum bo spytałbym się gdzie.. xd @Juzefek Wytłumaczyć innym nie zaszkodzi: P ; )
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
The Witch
|
![]() Cytuj:
O. I tu sie pojawia kwestia, o której wszyscy przy tej całej wielkiej miłości zapominaja. Dlaczego tak mało osób dostrzega, ze tak naprawde, miłość w odroznieniu od wspominanego wczesniej zauroczenia, to rozwinięcie przyjazni? Wiem, że to wydaje się oczywiste, ale w rzeczywistości wszyscy to olewają i 'zakochują' sie w osobach ktore znaja kilka dni. (a to był śliczny offtop, o którego nierozwijanie serdecznie was prosze, bo jeszcze sie dziewice obrażą, że pomijamy je w tutejszych dywagacjach ![]()
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xdhshdhdjsnsnsns
Ostatnio edytowany przez laxiu - 08-10-2021 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
![]() Cytuj:
![]() Miłość to pojęcie względne. Każdy może interpretować je inaczej. Jak wiadomo jest wiele typów miłości, ale my pijemy ciągle do tej typowej, damsko - męskiej. Moim zdaniem prawdziwa miłość jest to związanie dwóch żyć w jedno wspólne, bycie ze sobą w biedzie i w szczęściu, akceptacja siebie nawzajem, przyjaźń oraz wiele innych mniej lub bardziej istotnych aspektów. Takie jest moje zdanie. Rzekłem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli i tak trzeba się znać długi czas. Dwa życia się nie złączą jeśli jedno nie będzie znało na wylot drugiego.
A co do blachar... Jagienka zapała płomiennym uczuciem do ubranego w zbroję Zbyszka. - Blachara - pomyślały zazdrosne koleżanki ![]() @down No ale na początku tworzenia związku to jeszcze nie jest miłość. No i faktycznie to się zapętla, bo, przyjmijmy, ta "prawdziwa" miłość wymaga poznania drugiej osoby na wylot, ale takie poznanie nie będzie miało miejsca, jeśli już na początku nie będzie innej, mniejszej więzi-przyjaźni. ;d
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 16-08-2008 o 10:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Blondynka
|
![]() Pozwolę się nie zgodzić. Można to wszystko robić w nieco odmiennej kolejności. Naprawdę nie trzeba dobrze znać drugiej osoby, by zacząć tworzyć jakiś związek... Już w jego trakcie można rozwijać przyjaźń.
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Hmmm, a ja zawsze myślałem ze blachary to te co lecą na tego kto ma lepsze auto...
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up 11 lat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
made my day : D
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() A wy wszyscy myślicie, że dlaczego smoki wyginęły? Hmm? No, to mam nadzieję, że rozwiałem wszelakie wątpliwości
![]()
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo to był jedyny sposób, który mógł coś zmienić... Heh...
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
|
![]() @up
Nie moge zrozumieć o czym piszecie. |
![]() |
![]() |