Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora Grup Użytkowników > Hip-Hop

Notki

Hip-Hop Kliknij tutaj, aby zobaczyć tą grupę

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-08-2008, 11:59   #1
Rexibol
Użytkownik Forum

Rexibol's Avatar

Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 50
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rexibol Rexibol ma numer GG 5994909 Rexibol ma login Tlenu AUHAUAH@tlen.pl Adres Jabbera do Rexibol Send a message via Skype™ to Rexibol
Domyślny Coś o nas

Elo ;p siedziałem kminiłem i kminiłem i doszedłem do wniosku że zrobie tatki temat, o nas : ) Każdy będzie tu mógł swobodnie napisać coś o sobie, przedstawić się i w ogóle

no to ja zaczne

Mam na imie Rafał, od małego mówią na mnie Gutek ;d mieszkam w Białymstoku (podlaskie). Mam 16 lat i sie wcale tego nie wstydze. Moja historia z hh sie zaczeła jak miałem gdzieś 7 lat.. wtedy dostałem od siostry pierwszą kasete PWRD. Po PWRD była oczywiście PFK, K44, PEJA, WYP3. Pierwszy mój tekst powstał jakieś 2 lata temu.. napisałem ich z 10 i mi się to znudziło. Jakiś czas temu kolega zaczął mnie namawiać na wspólny kawałek, długo nie myśląc zgodziłem sie. Wg mnie wyszedł nawet fajnie, od tamtego momentu zacząłem pisać kolejne teksty.. Teraz mamy w planach nagranie 3 kawałków, + do jednego zrobimy teledysk.

Jako że ja założyłem ten temat to jeszcze wrzuce swoje rl foto

Rexibol jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-08-2008, 21:44   #2
metiu
Użytkownik Forum

metiu's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok

metiu ma numer GG 9026598
Domyślny

Mateusz, lat 16 także Białystok. Hip hop odkąd pamiętam. Zaczynało się od Kalibra, PFK, później dAb i wszystko co było. 0 ograniczeń do tego kto się sprzedał a kto nie, kto jest pseudo gangsterem a kto jest. Podobało się to się tym bawiłem. Niedawno zostałem 2x złapany na graffiti, za co żałuję z całego serca tylko dlatego, że to rodzice ponieśli raz konsekwencje. Teraz czekam na drugą sprawe i mam nadzieje, dostać kuratora (lepsze to niż, żeby znowu rodzice płacili za mnie kare). Obecnie wstępuję w street art (konkretniej w vlepki), a od 4 miesięcy zajmuję się "kulturystyką". Ciężko mi to przez gardło przechodzi bo w żadnym stopniu kulturysty nie przypominam Gust muzyczny w tej chwili nie ogranicza się do samego rapu, preferuję każdą muzykę.

Coś z fotek:

metiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania