|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Elo ;p siedziałem kminiłem i kminiłem i doszedłem do wniosku że zrobie tatki temat, o nas : ) Każdy będzie tu mógł swobodnie napisać coś o sobie, przedstawić się i w ogóle
![]() no to ja zaczne ![]() Mam na imie Rafał, od małego mówią na mnie Gutek ;d mieszkam w Białymstoku (podlaskie). Mam 16 lat i sie wcale tego nie wstydze. Moja historia z hh sie zaczeła jak miałem gdzieś 7 lat.. wtedy dostałem od siostry pierwszą kasete PWRD. Po PWRD była oczywiście PFK, K44, PEJA, WYP3. Pierwszy mój tekst powstał jakieś 2 lata temu.. napisałem ich z 10 i mi się to znudziło. Jakiś czas temu kolega zaczął mnie namawiać na wspólny kawałek, długo nie myśląc zgodziłem sie. Wg mnie wyszedł nawet fajnie, od tamtego momentu zacząłem pisać kolejne teksty.. Teraz mamy w planach nagranie 3 kawałków, + do jednego zrobimy teledysk. Jako że ja założyłem ten temat to jeszcze wrzuce swoje rl foto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
|
Mateusz, lat 16 także Białystok. Hip hop odkąd pamiętam. Zaczynało się od Kalibra, PFK, później dAb i wszystko co było. 0 ograniczeń do tego kto się sprzedał a kto nie, kto jest pseudo gangsterem a kto jest. Podobało się to się tym bawiłem. Niedawno zostałem 2x złapany na graffiti, za co żałuję z całego serca tylko dlatego, że to rodzice ponieśli raz konsekwencje. Teraz czekam na drugą sprawe i mam nadzieje, dostać kuratora (lepsze to niż, żeby znowu rodzice płacili za mnie kare). Obecnie wstępuję w street art (konkretniej w vlepki), a od 4 miesięcy zajmuję się "kulturystyką". Ciężko mi to przez gardło przechodzi bo w żadnym stopniu kulturysty nie przypominam
Gust muzyczny w tej chwili nie ogranicza się do samego rapu, preferuję każdą muzykę. Coś z fotek: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|