| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 11 2006 Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić.. Posty: 335 Stan: Na Emeryturze Imię: Dolcu Profesja: Master Sorcerer Gildia: Four Elements Świat: HARMONIA A JAK! Poziom: 10+ Skille: potężne Poziom mag.: 50   | Jaką profesje teraz,bardzo opłaca sie w pvp zrobić chciałbym aby był fajny exp i jakoś dawała rade w pvp nie plauje wysokiego lvla. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 08 08 2008 Lokacja: Warszawa Posty: 7 Stan: Aktywny Gracz Imię: Meghann Profesja: Elite Knight Gildia: Divine Intervention Świat: Nova Poziom: 81 Skille: 81/78 Poziom mag.: 6 | Palek    Wg mnie jest to najlepsza profesja do tego i do tego  | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 25 01 2006 Lokacja: Żory Wiek: 34 Posty: 894 Stan: Aktywny Gracz Imię: Andrealfus Profesja: Elite Knight Świat: Trimera Poziom: 106 Skille: 87/84 Poziom mag.: 7   | wybierz knighta albo druida, sorcerer tez niezly ale paladyn tez niczego sobie | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 03 2006 Posty: 2,104 | Palek robi miazge, sork niszczy wszystkich, druid sieka na plasterki a knight to istny armagedon. Mam nadzieje, że pomogłem. | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 07 2008 Wiek: 37 Posty: 86 Stan: Aktywny Gracz | Jeśli PACC to Druid/Sorc a jeśli nie to palek   | 
|  |   | 
|  | #6 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2007 Lokacja: u ciebie Posty: 1,150 Stan: Zbanowany Profesja: Elite Knight | Jesli pacc to rookstayer jezeli facc wybierz paladyna i bij z miecza 
				__________________ Zarejestruj sie tutaj! PAcc za fasole! Setki osob juz dostalo !!/ Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 11 2006 Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić.. Posty: 335 Stan: Na Emeryturze Imię: Dolcu Profesja: Master Sorcerer Gildia: Four Elements Świat: HARMONIA A JAK! Poziom: 10+ Skille: potężne Poziom mag.: 50   | Jedna osoba mi tylko pomogła,reszta próbuje udawać pr0 tibia.peelowców,i myśląc ze puszczą głupi tekst to zabłysną,NIE. | 
|  |   | 
|  | #8 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
  'profesja dobra w pvp'- to gracz ma byc dobry a nie profesja  
				__________________ \_\_\_Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w górę _/_/_/ | |
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 03 2006 Posty: 2,104 | Up: Dokladnie. | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 08 2008 Posty: 562 Stan: Na Emeryturze | @2up Ale napewno wole miec szybkiego Eldera ktory moze uzyc mw,paralyze,sd niz chujowego knighta ktory moze mi co najwyzej walnac 50 z mieczyka albo 200 z exori grana . | 
|  |   | 
|  | #11 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 07 2008 Lokacja: Świdnica Posty: 275 Stan: Początkujący Imię: Professional Rookstayer Profesja: Rookstayer Świat: Zanera | ja tam polecam druida!   
				__________________ Cytuj: 
   | |
|  |   | 
|  | #12 | |
 a jak sie umie to i knajtem można z powodzeniem walczyć 
				__________________ \_\_\_Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w górę _/_/_/ | |
|  |   | 
|  | #13 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 25 01 2006 Lokacja: Żory Wiek: 34 Posty: 894 Stan: Aktywny Gracz Imię: Andrealfus Profesja: Elite Knight Świat: Trimera Poziom: 106 Skille: 87/84 Poziom mag.: 7   | Cytuj: 
 ale ja bije axem... wiec nie walne ci 50 z mieczyka @ iles tam up dobrze powiedziane, to gracz ma byc dobry a nie profesja | |
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 11 2006 Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić.. Posty: 335 Stan: Na Emeryturze Imię: Dolcu Profesja: Master Sorcerer Gildia: Four Elements Świat: HARMONIA A JAK! Poziom: 10+ Skille: potężne Poziom mag.: 50   | Planuje coś koło,50 lvla  jak narazie to pierwszy plan,będzie pacc. | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik Forum | no to jeśli do pk to ed/ms, najłatwiej bedzie ;] 
				__________________ \_\_\_Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w górę _/_/_/ | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 08 2008 Posty: 5 | Na PVP licza sie umiejetnosci... Osobiscie polecam grac Rookstayerem, to zaoszczedzi troche nerwow twoich i tych co potrafia grac  | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 11 2007 Lokacja: Gostynin Wiek: 32 Posty: 34 Stan: Aktywny Gracz Imię: Lavido Profesja: Royal Paladin Świat: Thoria Poziom: 76 Poziom mag.: 17   | Jak patrze na niektórych to żal... Na pvp knight nie no brawo... Zobacz sobie na wojnach kto najczesciej fraguje, fragował i fragowac bedzie. Oczywiste ze MS lub ED osobiscie polecam MS, sam mozesz robić SD i jeśli do pvp to musisz liczyć sie z dedami, wiec lepjejmiec WOI która kosztuje 3k niz hailstorm rod, która jest droższa. 
				__________________ http://C:\Documents and Settings\All...nakopiaep4.gif | 
|  |   | 
|  | #18 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 04 2008 Lokacja: Skrzyszów Wiek: 34 Posty: 43 Stan: Aktywny Gracz Imię: Juchasek Profesja: Knight Świat: Titania Poziom: 8+ Skille: 10+/10+ Poziom mag.: 4+ | Cytuj: 

__________________ Nightwish <For! System of a down <Ever! Serj Tankian <In my heart ! | |
|  |   | 
|  | #19 | |
 2. msem robić sdki żeby z nich strzelać? posrało cie? 3. hahahhaha wybiore msa bo ma o 2k tańszą różdzke niż druid, dobry argument xDDDD 
|  |   |