![]() |
#1782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() bo jest uber-pro-ivul-mega-hiper-niesmiertelną-postacia?
a Kishi nazwał serie Naruto bo anime Sasuke istnieje? [lata 80-90]
![]() |
![]() |
#1783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() No ostatnio sasquacz mocno dostał... Kishi chyba pokazuje że to nie saske był tak pro ivul tylko orochimaru siedziący wewnątrza pana S. A bez Pana O Pan S już taki wszechpotężny nie jest.
Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dobra nieważne. Ja coś ostatnio miałem przerwę z anime. Muszę nadrobić jakimś fajnym tytułem. Choć kurde na razie shounenów mam dość. Coś poważniejszego muszę wytrzasnąć. Albo odświeżę sobie GiTSa. To jest dopiero anime!
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I rozumiem czemu mamy tak przeciwne zdania.... moja opinia odnosi się jedynie anime. Jeśli miałbym ocenić mangę to muszę powiedzieć że jest sporo drastyczniejsza, a i przedstawienie pewnych rzeczy w anime jest inne.
Ja oglądałem Clannad... tzn 1 sagę. Tą z Fuka. Bardzo mi się spodobało i polecam ci je. Corgar |
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Użytkownik Forum
|
![]() @myst
Widziałem całego Clannada i gorąąąąąąąąco polecam ja tylko czekam na 2 serie =] clannad: after story @myst-topic tak,ale za dużo ich do powiedzenia xD @eerion obejrzyj sobie ecchi =] bardzo dobre jak na ecchi jest to love-ru i ciągle wychodzi choc jest troszke inna od manga ale to nvm... a jak nie ecchi to obejrzyj Shakugan no : )
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 16-08-2008 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Obejrzalem CG i odcinki drugiej serii, ktore wyszly. Na poczatku, tak jak mowilem, wydaje sie to znacznie lzejszym DN z duza iloscia walk. Z postepowaniem fabuly jednak, wydaje mi sie, ze problemy Leloucha wcale nie sa prostsze niz te, ktore mial Raito. CG moze nie miec az tak rozwinietego watku psychologicznego (podczas ogladania DN przechodzila mi przez glowe czytana "Zbrodnia i Kara"), natomiast ma znacznie wiecej ciekawych postaci oraz watkow. Do tego, sama postac Lelouch'a jest sympatyczniejsza niz Kira, a jego cele takze bardziej wyniosle. Seria wedlug mnie jest warta polecenia, nawet jesli ktos nie przepada za wszedobylskimi mechami
![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 16-08-2008 o 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Do wykreowanego przez siebie ; ).
![]() |
#1791 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy ja wiem czy chciałbym... może na jakiś czas. Napewno nie na zawsze. A jak miałbym wybrać świat to myślę że świat Bleacha byłby w sam raz.... w normalnej postaci dalej byłbym zwykłym szarym Corgarem... a z drugiej strony shinigami który bez mrugnięcia używa Kidou z poziomów 100+.
Dziwnie trochę się gada o takich fantazjach... zwłaszcza jak pytanie zadaje Mystlich ;p Edit. Grocix nowy avatarek widzę ;p ale tamten był lepszy... Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 17-08-2008 o 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Co do swiatow, szczerze mowiac to ja chyba najbardziej chcialbym sie znalezc w tym z ZnT :<
Pi eS Jak sie nowy avatar podoba?^^ Tym razem C.C. @Edit up Niee, z ta postacia laczy mnie ta sama pasja... PIZZA! @Edit dwa Nadrobilem zaleglosci z SE (19 ep, nic ciekawego) i Ikkitousen (3 epy, ilosc cyckow i majtek starczy do konca wakacji...) @Edit tszy (zeby nie bylo ze nabijam posty) Wie ktos kiedy ma smigac anime-planet?:< Ostatnio edytowany przez Grocix - 17-08-2008 o 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mnie pasją łączy z Choujim.... ale tego gru... ciiii dobrze zbudowanego shinobi nie mam zamiaru do avataru dawać.
Od paru dni chce zmienić avatar, ale anime-planet nie działa a do podpisu ciężko będzie coś dobrać. A w Soul Eaterze zaczyna się rozwijać akcja... epek widziałem ale wersje RAW i do tego polskich napisów jeszcze nie było... więc niewiele zrozumiałem. Pare słów+tyle co się domyślam ;p Ale podobała mi się walka wersji Chibi postaci ;p Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 17-08-2008 o 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Gratulacje! Swoim postem nakłoniłaś mnie do obejrzenia tego anime ; P. Tzn. podoba mi się z nazwy i, doczytane, z opisu ; P. W każdym razie dziś kończę Aira i zaczynam Slayers.
![]() |
#1796 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Mystlich - 17-08-2008 o 07:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Anyway wybór dobry, bo i anime niczego sobie. Świat w którym chciałbym się znaleźć? Woah... za dużo by tego wymieniać. Właściwie w żadnym na stałe, ale po trochu w każdym, gdzie występują magowie - czemu by nie? ![]()
![]() |
![]() |
#1798 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Grocix
fajny avatar z C.C , C.C+Pizza kojarzy mi sie z hentaiami bo ost. widziałem pare zaczynających sie od tego jak je pizze :3 @myst może świat SE? @-- mnie z Mizuru-chan z R+V łączy wspólnie lubienie deszczu,śniegu,lodu i nie lubienia opalania ^^...
![]() |
![]() |
#1799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sqito of Knight
Profesja: Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Hum Co do swiata tylko i wylacznie Seiren ;p (z Girls bravo ofcoz) no jak powazniejsze to chyba te z ikkitousen ;p
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |