![]() |
#1861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() man..it's so old.....
![]() http://img81.imageshack.us/img81/6159/paczyv7.jpg Ostatnio edytowany przez Rayza - 19-08-2008 o 13:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() ![]() Podreczyć Rayzeee ![]() I pomyśleć co by obejrzeć po wspaniałym Lovely Complex. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Siódmy odcinek ZnT obejrzany... ujdzie. ;p Przynajmniej z całą pewnością lepszy od szósteczki.
Jako że Eclipse nadal ma zaległości w tłumaczeniu serii, a strona Osu! przestała działać w tym tygodniu, zapodaję linka: http://tracker.anirena.com/download.php?id=12148 ----- Co do pierwszego openingu Bleacha - aż mi się łezka w oku zakręciła. Boże, kiedy to było... ![]()
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 19-08-2008 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Taaa.... dawne czasy. Wtedy jeszcze do gimnazjum chodzilem...a bleacha sciagalem w najmniejszym dostepnym chyba rozmiarze.... 40mb/odcinek. Pamietam tez ze ten op bardzo mi sie nie podobal. A teraz wydaje mi sie taki wypasny... chyba sie starzeje.
Co do wybielacza... dalej leca fillery? Pamietam jeszcze jak pierwszy raz ogladalem Bleacha ( bo ogladam go 3x).... ogladalem na laptopie 3 albo 4 odcinek, chcialem siegnac po szklanke z coca-cola i mi sie na laptopa wylalo -.- Ale szybka interwencja, a naet tak szybko ze udalo mi sie gniazdo zasilania wyrwac... ale zadnego spiecia nie bylo a laptop zyje do dzisiaj. I oczywiscie jak rodzice przyszli to ja bylem w swoim pokoju, odrabialem lekcja a o laptopie nic nie wiedzialem ;p ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++ Offtop: Gra ktos w LineageII? Bo szukam serva z niskim rate, ale zeby mana potiony byly w sklepach, a Soulshot'y nie do kupienia w sklepie... Szukalem troche ale znalazlem z Xp x 25 a troszke duzo... zna ktos taki serv? Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 19-08-2008 o 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() W wybielaczu chyba cały czas fillery... kiedyś oglądałem anime ale po tym jak zaczęli odbiegać od mangi olałem je i zostałem przy mandze. Żadnych fillerów a za to fajne chaptery z przeszłości ^^
Z Bleach anime robią to co zrobili z FMA >.> To tak jak z ekranizacją książki, nie należy dodawać rzeczy, których w książce nie było, nawet jeżeli film wydaje się być nudny bez powiewu zmian. A co do openingu, wiem że stare, ale nostalgia rzecz fajna.
![]() |
#1866 |
Użytkownik Forum
|
![]() @illya
![]() @rothes a pamiętasz ten op. jak ktoś [gin?] obejmuje po szyi Ragniku co to był za op. Blicza ? ![]() @Frizz ja rok temu [ta wakacje] obejrzałem pierwsze 20 odc. na raz taki byłem zafascynowany... @-- heh,zawsze op. podobają sie po skończeniu serii/lub po którymś tam razie? xD
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 19-08-2008 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() polecicie mi jakąś fajną komedie ecchi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Green Green, jesli widziales to Kanokon ale to bardzo ecchi ;p Mozesz tez zobaczyc He is my master.
Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już wiem , Wolf and Spice albo GIFT eternal rainbow. Chyba że oglądaliście ( w co bardzo wątpie po tym jak polecacie sobie lawky star ) i macie jakieś zastrzeżenia.
![]() p.s żalośnie robisz te swoje imgi rayza D: Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 19-08-2008 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nudzi mi sie na chacie to sie zaczelem bawic w paincie.... wersje pomniejszone bo org rozmiary wygladaja okropnie ;p :
Blair ![]() Soul ![]() Stein ![]() Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra to teraz ja pokaże moje '3 rysunki' x]
Ukryty tekst:
odrazu mowie ze Deidara12 to ja na 1 obrazku jest dowod....
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 19-08-2008 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak narazie:
ZnT - 7odc. Clannad - 1odc. Jedyne co mi sie nie spodobało w ZnT to jedna rzecz(spoil!): To, że Forquet został złapany już w następnym odcinku po odc. w którym dopiero sie pokazał :/ Dziś muszę sobie odrobić zaległości ![]() @up Fajne obrazki Rayza ![]()
Misja ma na tym forum dobiegła końca. Mam już to co potrzebne mi jest. Nawet nie wiecie jak naiwni byliście ;] "...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni." Ostatnio edytowany przez Mystlich - 19-08-2008 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Hahaha 1 obrazek nie najgorszy ale 2 i 3 ..........byly (przepiekne/ironia) ;s
Takie pytanko dla fanow higurashi ile jest oavków ?? do tej wspanialej seri ?? Bo na stronce gdzies tam wyczytalem ze sa 2 aktualnie 0o ??
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Uhm... a teraz pytanie ode mnie. Czy wie ktoś może, gdzie znajde 15sto minutowe winter-special Di Gi Charat?
Nie moge ich nigdzie znaleźć ![]()
![]() |
#1878 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Jest jakaś różnica między winter special a christmas special? Znalazłem coś takiego, ale nieco dłuższe to od 15 minut. ;p
http://megavideo.com/?v=OPHW6RXE No offense, ale wygląda to strasznie kretyńsko, jak ty to możesz oglądać? ![]()
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 20-08-2008 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZnT - 9odc.
Clannad - 3odc. ![]() Mam pytanie.....czy warto oglądać Green Green? I jakie polecacie najśmieszniejsze anime ![]() Pzdr.
![]() |
#1880 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Genshiken/Lovely Complex/FMP. |
||
![]() |
![]() |