|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Oława
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rookstayer Thorin
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaard Insomniacs
Świat: Elysia
Poziom: 10
Skille: 16/17
|
![]() @up no napewno xD
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2008
Lokacja: wąchock
Imię: hmm... jakie ja mam imie
Profesja: Knight
Gildia: niemam, chce ktoś mnie
Świat: HARMONIA (: :)
Poziom: 18
Skille: cienkie
|
![]() o a ja mam taką piosenke:
Hej dzieci jeśli chcecie zobaczyć TIBII świat, pszed monitor dziś zapraszam was. Teraz druga zwrotka: kto sie boi ORSHABALA niechaj zaraz idzie wiać bo on EDRON atakuje tak(no atakował, ale Harmonie) krótkie, wiem, ale posatram sie o więcej, będzie dłuższe i śmieszniejsze(jak wymyśle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cytuj:
zajebsite, tak sie usmialem ze mi lzy lecialy xD respekt dla autora ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2008
Lokacja: wąchock
Imię: hmm... jakie ja mam imie
Gildia: niemam, chce ktoś mnie
Świat: HARMONIA (: :)
Poziom: 18
Skille: cienkie
|
![]() ja mam taką fajną piosenke
Ile dał bym by zapomnieć cię wszystkie bany te i newbie też. I tu pojawia się pytanie czy wiać czy na stopniu stanąć już czas. Chodzisz Se ścieżką spokojnie a tu gość ci widzi i naparza cię ogniem, niemasz z nim szans jednak wiesz że za TIBIE lepszą walczyć chcesz. W świecie TIBII niema lekko albo giniesz albo dedniesz. niemożesz nawet spać bo musisz grać, skille lvl-e nabijać pszez spory czas druga zwrotka potem narazie niemam czasu Ostatnio edytowany przez Iro - 15-08-2008 o 13:13. Powód: pojęcia nimom |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Sami nienormalni>.< To tylko gra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Xantera
Poziom: 46
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Stachurski - Jedwab
Ofiaruje memu sorcowi z piachu Ankrahmun utkany, tombik w którym wylooci całkiem niezły itemek.... jaki ? Znowu przyjdzie expienie co wieczór w zimnych dekoracjach vampirów. Przy ghoulach i przy szkieletach a nad sobą mam shamblery. Tak... tak tylko stalker mnie wqrw***aaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() StoProcent tour -> zwrotka Gurala
W tibi z chmury duzy deszcz i tornado czasem tez murzyn , rusek , hipis zwiez i uzytek robie z addona babci gieni hoduje kilo zieleni a na niebie w tibi zenit addona zrobie se murzyna i jego 30 centymetrowa pale o yeee. Kawalek tylko bo i tak pewnie nikt tego nie zna na tym lamerskim forum ; p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Z kumplem bez przerwy to śpiewamy!! "A w mieście weź maaanasy huntuj deeeemodrasy blokuj wciąż... no blokuj wciąąąż.." "Spójrz czasem na HP manasuj sie!! NO MANASUJ SIEEE II!!! chodź tu do mnie poczuj się swoobodnie przecież to! TIBIA TYLKOOO! I level! I level!" Te teksty są de best! Wiem że tak sie jaram, ale co ja poradzę że tak mi sie podoba xd Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 19-08-2008 o 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
chciałbym to usłyszeć z ust Gurala : D
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Dziś w depo zimno, ciemno i nudno, bo na Selenie żyje się trudno
Na expie pusto , w kieszeniach goło, bo na tym serwie nie jest wesoło Więc chodźmy razem dzisiaj na DL'a, wylootujemy z niego DSM'a Więc chodźmy wszyscy razem na Gie eSki (Giant spidr ^^), ja mam uh'y ty masz sd'ki... Ref: Więc chodźmy na DL'a, Hero, Black Knighta lub Giant Spidera! (x3) Zawsze botujesz w piątki na Jamerze (serwer ;p) a później płaczesz, że padłeś na pekerze ja wieże w to, że szczęscie nadejdzie i twoje konto zostanie usunięte Nie chce mieć knight'a, musze mieć druta Tak myśli pall skillujący na mamutach jak sorc master z elder druidem tak elite knight z royal paladinem Ref: Więc chodźmy na DL'a, Hero, Black Knighta lub Giant Spidera! (x3) T.Love - Polish Boyfriend xD
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ Ostatnio edytowany przez juran_se_spychowa - 19-08-2008 o 23:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Od dziś mam pacca,oczy świecą jak raca
ręce lepkie od potu i spocona glaca wreszcie coś lootne lepszego niż maca idę na ekspa i za kwartał wracam może mi z barba fur boots wyleci może z piratów pirate secik czary miał będę najlepsze w klasie śmigać na haste już teraz da się i walić z visa w lodowe smoki kłaść noobów strzałem z ue szerokim z djinnem zielonym będę handlował outfit mi zrobi spocony kowal a frajer z faccem niechaj się schowa nie będę z plebsem już konwersował Już tylko muszę włączyć tą stronę i wcisnąc yyy rejecjt i już zrobione taki mały żarcik ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
Lokacja: A bo ja wiem skąd Postów : 1,218
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blessed Sword
Świat: Refugia
Poziom: 42+
Poziom mag.: 43
|
![]() Cytuj:
spadlem z krzesla,codziennie mnie wkurza ta piosenka w radiu ale tera sobie jej poslucham..aghahaaahaha nie moge |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() A mi sie podoba Piosenka.. nie chodzi o kał tylko o pomysł. jak dla mnie i tak dobra ;D humor poprawia
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pieke ciacho (Peja) - Kolejny stracony dzien
Kolejny stracony dzien z chara po za kontrola. Jak MPA zlocone prosto z demona . Tak cieszy kazdy dzien z softami w ramionach. Zasypiam i sie budze , przy hunceniu sie nie nudze . Przyjazni nie zamieniam , na loocika nie zamieniam . Nie przelicze ide dalej , wiadomo nie ma lekko . Gmow czas wynoobil tibia to juz jest pieklo , Jeb to ,jeb to dla Cipsoftu instytucji otwarta nienawisc God nas nie moze zabic . Pieke ciacho , onmato , sd walcze , piach pod butem . Tutaj tibi spoleczenstwo zagra pod zyciowa nute . I Dla Knight z sca , rozwiazan szukam , dla female tez cos mam typu dziwka czy suka. Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 20-08-2008 o 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Imię: Szto
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Friends
Świat: -=Harmonia=-
|
![]() @up to akurat Ci się udało
![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tutaj daje najlepsza piosenke o tibi jaka jest , przynajmniej w moich oczach .
http://pl.youtube.com/watch?v=_Ig1aucQz6k Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 20-08-2008 o 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
|