![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
|
![]() FAKE Twój jest coraz lepszy. Musisz trochę jeszcze po pracować nad grafiką i będzie o wiele lepiej.
Ale tak to i już jest dobre. @Mikes1 Kiedy następny part? Ostatnio edytowany przez Absters2345 - 14-08-2008 o 23:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Hah z Aragamim jeszcze nigdy nie zamieniłem słowa, więc nie róbcie z nas duetu ^^
@ Verious Własne outy stopniowo się pojawiają... A reszta uwag to chyba do pierwszych partów co? Kropki w ścianach? O.o A wiadomo, że fabuła nie może się podobać wszystkim ![]() Dobra.. Troche offtop się zrobił, więc nie piszcie już więcej ![]() Może tylko ktoś jednego posta walnąć, żeby nie było double jak wstawie parta kiedyś tam? ![]()
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 14-08-2008 o 12:49. Powód: literówki, orty itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic: Fake fajny. Mam nadzieję że szybko zrobisz next parta ( no i poprawisz co nieco ;] )... P.S.: I tak ktoś po mnie napisze... jak znam życie... @edit: No jak mówiłem...
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 15-08-2008 o 09:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2008
|
![]() czyli dokonczysz tego fake jak sie nauczysz robisz dobre efekty? bo mi sie bardzo podoba za fake 9/10 a za efekty 6/10 ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Ja go nauczyłem robić efekty ^.^ Dawaj Next Part'a. I może jakąś rekrutację? Narazie 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() Rekrutacja to dobry pomysł , jestem za.
I STRESZCZAJ SIĘ Z NEXT PARTEM!!!11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Here I am.
Cytuj:
Poza tym wśród większości <nowych> fake'owców ich dzieła stają się z każdą częśćią coraz lepsze, więc patrząc na ostatni part można ocenić poziom skilli autora. A jeżeli twój fake się pogarsza z każdym rozdziałem, lub jest tak samo wtórny to nie był warty mojego komentarza ;< Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nidgy się nie podobało, a nie mogłeś tego napisać wtedy w komentarzu? Teraz po latach mnie dobijasz takim combosem ;< Co do określenie "Fake Leży", to byś musiał poznać moją skalę ocen, w której oznacza on = niby może być, ale dużo mu brakuje. Taa. Obejrzałem dwa następne party znowu ich nie czytając. Mała rada, staraj się jak najbardziej unikać efektów w fake. Są niepotrzebne i z czasem stają się wtórnę. Może niedługo będę miał czas przeczytać ten fake i ocenić tą super elo 3 2 0 fabułę. ;;
![]() |
![]() |
#248 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niestety, ten fake był zakończony, tuż po moim powrocie do fake'ów, więc nie mogłem go skomentować ( szczególnie po końcówce gdzie wszyscy piszą " 10/10!!! rup dalei! "* ( no dobra, nie wszyscy... ) nie wypadało się tak odróżniać, czepiając się tego co było dawno... A dla mnie fake liczy się jako całość, a nie jako końcówka ;s ). Cytuj:
@topic: No to rób dalej xd * - tak, niektórzy do zakończonych fake'ów mówią: rób dalej... bądź też wymieniają błędy z prologu / parta 1 / tego, co jest na pierwszej stronie.
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 17-08-2008 o 21:00. Powód: Jedno słówko zjadłe... zjadła mi myszka ;/ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2008
Lokacja: Kazimierza Wielka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Atekdrutek
Profesja: Knight
Świat: Grimera
Poziom: 23
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() kiedy next part??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2008
|
![]() Coś nie ma trochę next parta a my czekamy............... xD Daje 9,5/10 (małe błędy)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() I chyba nie będzie. Już powinien być.
Coś autor nie pracuje nad nim. Nie będę pisał dlaczego, bo nie wiem. Szkoda, że nie dał następnego parta, a dopiero co się akcja rozkręcała. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() Autor (mikesjeden) da next Part'a dziś, bo tak mi powiedział. Ciekawe czy można mu ufać. Czekamy, bo jak narazie Fake oceniam na 9/10. Mikesjeden, jak zrobisz dobrego parta będziesz miał 10/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 01-06-2009 o 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajny Efekt, Fake też Fajny... Jesteś dobry... Sukienka xD
No ehh... 9,99/10 Mało Akcji, mało bijatyk. Fajniuchcne. Byś miał 10/10, ale za długo czekaliśmy. Jak się pośpieszysz będziesz miał 10/10. I czemu nie było mojego oszpeconego O.<? Jeszcze jeden tekst w stylu władco węgla, a odgryzę Ci jajca, zrobię z nich wisiorek, a z pałki zrobię trofeum ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Imię: Top SeCreT
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 1+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() o.O Sukienka
![]() Ladnie wciagle coraz lepiej Ladny Efekt
Dzieki przyjaciolom powstalam, przy nich upadne. Tylko Przed Bogiem upadne na kolana Byly sobie trzy obrazki, Byly sobie trzy obrazki, Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały 0wn3D nie nabija postow - 0wn3D ma wiele do przekazania 0wn3D nie myli sie -0wn3D ma inne zdanie 0wn3D nie obija sie - 0wn3D czuwa 0wn3D nie obraza innych - 0wn3D dobitnie zwraca uwage forumowiczom |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Pro Chidori
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: Sła/be
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Kiedy go dodales 5 minut temu?XD? jest 16:24
Neas to moja ulubiona postac!
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej no co jest?
Comment plox...
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładna sukienka...
![]() Ładny Part... Żadnych literówek, w ogóle jest cudownie teraz... Akcja coraz bardziej wciąga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @Komentarze
Cytuj:
A w duecie z Arhtyp'em anihiluje całe piękno... Cytuj:
Cytuj:
@Fake Lokacje ładne. Efekt prawie ładne... Postacie średnie powyżej normy... Fabuła, nie wiem ostatnio nie czytam... Ogólnie Dobrze... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2007
Lokacja: Blachownia
Imię: Royal Moro <-- New Char
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
![]() |
![]() ZAJEBISTY FEJK !!!!!!!! Dawaj więcej albo wpierdol !!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Drezynka - 19-08-2008 o 21:31. |
![]() |
![]() |