![]() |
#10642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() 16:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Non Max. He was killed by Sir'Zeerker. Smiesznie padles ![]() Co do sawia.. zrobil to co chcial, jego decyzja ![]() Ostatnio edytowany przez Phil128 - 20-08-2008 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Przybądźcie z nieba na głos naszych modlitw,
mieszkańcy chwały wszyscy święci Boży; Z obłoków jasnych zejdźcie aniołowie, Z rzeszą zbawionych spieszcie na spotkanie. Anielski orszak niech twą duszę przyjmie, Uniesie z ziemi ku wyżynom nieba, A pieśń zbawionych niech ją zaprowadzi, Aż przed oblicze Boga Najwyższego. Niech cię przygarnie Chrystus uwielbiony, On wezwał ciebie do królestwa światła. Niech na spotkanie w progach Ojca domu Po ciebie wyjdzie litościwa Matka. Promienny Chryste, Boski Zbawicielu, jedyne światło, które nie zna zmierzchu, bądź dla tej duszy wiecznym odpocznieniem, pozwól oglądać chwały Twej majestat. Amen. ![]() Ostatnio edytowany przez AverSqun - 20-08-2008 o 18:45. Powód: Przybądżcie z nieba, melodia 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10644 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Carlin
Imię: Non Max
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 96
Skille: 0/0
Poziom mag.: ?
|
![]() Cytuj:
@savio dzien przed warem mowiles inaczej az sie rwales do walki a po przegranych uciekasz hmm ale ok twoj wybor pzdr all Gl dedly fusion |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Stojowice
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 117
Skille: 94+
Poziom mag.: 20
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() niepisalbym posta bo w sumie sie spiesze ale chce podziekowac gosciowi co 3x wpadl swoim 50+ ed (paladyn arte czy jakos tak)i mnie siokal szkoda ze hajsu niemialem zeby bless zakupic gdzies ape furki poznajduje posprzedaje to na poty chociaz bedzie anyway wojna sie dopiero zaczyna wiec no panic plx
![]()
![]() |
#10647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Stojowice
Poziom: 117
Skille: 94+
|
![]() roro panku xD wyremontuje pokoj to jojne do was, narazie mam lipe bo robie z pokojem i na prawko zasowam albo chodze chlac pod stara szkole
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Gosu Amidamaru
Profesja: Paladin
Gildia: Ejk
Skille: 96/81
![]() |
![]() Haha, fajnie tak sobie forum poczytac, te wszystkie pociski, bluzgi i wszytskie wyciagane brudy. Smiechowo jak zawsze
![]() Dajecie w warze cisniecie ! A ty Jasiek, wez sie w garsc i zacznij cos grac tym moim charem ;>, bo padasz tylko narazie. Sawio Piotrek musimy sie na jakies bro styknac w koncu >.>. Pozdro Wam wszytskim =*, chyba ktos jesszcze mnie pamieta ?. Ale mielismy farta Kogut ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Imię: Szalony Kogut
Gildia: Black Fusion
Poziom: 70
|
![]() Dzisiejszy dzien byl juz sporo lepszy dla nas chodz w raz przegralismy, mowi sie trudno meybe next time sie uda.Jesli bedziemy robic postepy (rowniz mowa i o mnie)to moze cos sie jeszcze wykmini
![]() Commanderem nie jestem na battle bo sie do tego nie nadaje ale Ci co ich nie bylo albo mnie nie slyszeli "jak tylko sprzedam sova pisac do mnie, kasowo na bless i runki itp oddam "razem sie cos wymysli tylko musimy sie ogarnac z deka i moze byc juz tylko lepiej(no moze byc jeszcze gorzej^^). Latino prawdopodobnjie juz bedzie helpac wiec ludzi do zabijania jest w chu. Jestem w stanie poswiecic wszystko dla ludzi ktorzy sa znami dzieki za to. Dzisiaj sporo osob mi pisalo ja nie ogarnialem bo mialem spam w chu. sorry nie bylem w stanie all wylapac.Jutro przyjda nowe mysli i trzeba je wykorzystac. @gosu nom pamietam smiesznie bylo only pare minut ale fajne chwile milo Cie wspominam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Stojaca Zoka
Świat: Olympa
Poziom: 29+
Skille: ?/?
|
![]() Pozdro dla Prawdziwych
Kolejny lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10651 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Gildia: Insomniacs
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Vodur
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kamikadze Resurection
Poziom: 50
Skille: 101/100
Poziom mag.: 50
|
![]() @Roro
A tej osobie co cię z pierwszego trapa uratowała to nie podziękujesz? ![]() ![]() Dla tych co nie byli: to Roro przeżył ![]() @Gosu No, żeby własny real mnie nie pozdrowił ehh szkoda ![]() @Battle Akcja była dobra tylko niepotrzebnie ze schodów s*******aliśmy... Po tym jak się wycofywać zaczęliśmy nikogo chyba nie zajebaliśmy :/ (chyba że ten brazol w trapie na ghoulach, ale nie do końca zrozumiałem z czego oni się tak cieszyli ![]() @Fathit Wielkie podziękowania dla tego Pana za to że uratował dupe mi i Glocksonowi ![]() @Aluzux GRATZ Ten Frost Dragon Hatchling (obok ciebie) to chyba jakiś mutant bo jest niewidzialny ![]() Ostatnio edytowany przez Vodur - 21-08-2008 o 02:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10653 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2008
Lokacja: Silesia <KAtowice>
Imię: robin of Sherwood
Profesja: Paladin
Poziom: 60
Skille: 80+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() A ja wam powiem tyle dolaczylem robinem do wara bede pomagal polakom a dlaczego ? bo chce!
Teraz tak akcja wczorajsza na poczatku byla dobra nasze noobki zablokowaly przez chwile wejscie do edron do miasta i dzieki nim padla 1-2 osoby juz nie pamietam ![]() ![]() Za duzego lvl nie mam na war ale H** kazde te zadane przezemnie 70+ obrazenia napewno sie przydza..Wczoraj pierwszy raz walczylem i juz rs wbilem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Kostrzyn
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro Dla My Firend ~~$$$GoGo 50 GoGo$$$~~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10655 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2008
|
![]() Dokladnie Fathit dziekowa ziomal, uratowales nam dupy i sam padles, zyskales w moich oczach szacunek w chuuuuj.
@War Jest coraz lepiej, grunt to sie nie zalamywac ![]() ![]() ![]() I movie http://www.tibiauploads.com/download/1223 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2008
Imię: Gosu Amidamaru new owner
Gildia: Zagubieni
Poziom: 96
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
|
![]() Dokladnie nie ma co sie lamac w sumie to tylko gra a jeb*** stracone lvle sie odrobi
![]() Jak jest jakis filmik to wyslijcie mi na priv plx :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#10657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Vodur
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kamikadze Resurection
Poziom: 50
Skille: 101/100
Poziom mag.: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: katowice
Imię: zabujca max 1owner :)
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zaleze Team
Poziom: 142
Skille: 96/90
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() i pomyśleć ze w grudniu bedzie rok juz jak to w tibie sie przestało grać xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Jony Druidka
Profesja: Druid
Gildia: A co was to??^^
|
![]() Gosu
pamietamy o Tobie xDD All Trzymac sie nakopiecie jeba....:* Max A co swedzi cie powrot do gry?^^ Byle nie offtop ![]()
![]() |
#10660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]() Jesli ktos ma z nim kontakt to prosze o priv msg jak najszybciej plx
![]()
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" |
![]() |
![]() |