|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
Ja mam opaskę naruto xD
Wyglądam jak debil ale hoi ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
Z tych rzeczy, to mam tylko fajnego shurikena , czasami sobie porzucam w drzewo : )
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 10-06-2008 o 18:35. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zbanowany
|
Shurikena*
![]() A ja nie mam nic hyyh ![]() grr kto mi tam posty edytuje! Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 22-08-2008 o 21:12. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
[tam na górze napisałem bo chciałem mieć to uczucie wyższości]
Ja na Animatsuri planuje sie przebrać za : Deidare albo Grimmjow'a albo Soul Eatera albo L : D
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
|
A ja mam bokkena :<
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
|
Ja mam ochraniacz Konohy z przekreślonym znakiem ; )
@rayza missing-nin jeden :<....fajnie.... Ostatnio edytowany przez Rayza - 25-06-2008 o 02:11. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
a ja pozwolę sobie wkleić wam trochę linków do najfajniejszych cosplayów jakie widziałam
![]() Vash de Stampede - Trigun Vash de Stampede - Trigun Ulquiorra - Bleach Uwaga poniekąd spoiler bleacha - Nel Ichimaru Gin - Bleach Hellsing Gaara - Naruto Rock Lee - Naruto Niespodzianka ;3 - Naruto A za cholere nie wiem, ale imponujące - Naruto Hatsune Miku - Program Vocaloid Darker than Black Misa - Death Note Angel Sanctuary Na pierwszy rzut tyle pewnie starczy ![]()
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
a ja mam opaskę z 'Naruto' z wzorem wioski skały z animatsuri :>
btw: na fotkach z AM był fajniejszy Gin =],ale Nel tu Odersvank [tak sie pisało?] wygląda jak kawaii ![]() a te kuleczki na patylu mozna kupic w barze z jap. jedziem w złotych taras w wawie za 3zł. smaczne były
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 22-08-2008 o 21:45. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
The Witch
|
Cytuj:
![]() Chodzi ci o tokio express czy akashe?
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 23-08-2008 o 00:29. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
The Witch
|
Uf... Czyli w tokio express. Taniej!
![]() A żeby zakończyć offtop i nas za niego ukarać... Pamiętajmy tez o ciemnej stronie cosplayów ;3 Faye Valentine - Cowboy Bebop
|
|
|
#14 |
|
The Witch
|
Te ciastko to Daifuku. Masa ryżowa z nadzieniem ze słodkiej fasoli. Uwielbiam je! W Tokio express stołuję się regularnie. znajoma chodzi na nalesniki obok, a ja na sushi maki
![]() Co do Nel... wiem, że to PS. ale jedyny spośród tego, co dałam. Dziewczyna, która to zrobila zajmuje sie przerabianiem ładnych fot na cosplaye.
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Pro Chidori
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: Sła/be
Poziom mag.: 2
|
Ja mam tylko Shurikena i niewuiem jak to sie nazywa to biala bron ma 2 zakrzywione ostrza a raczka jest posrotku i se chyba opaske naruta kupie
![]()
|
|
|
#16 |
|
The Witch
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
Notes smierci (Death Note), katane, opaske Narutarda - czarna konochy, sakate, full cosplay L'a.
|
|
|
|