![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Stan: Niegrający
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() Mam nadzieje że najpóźniej jutro next part ujrzy światło dzienne, strasznie się niecierpliwie...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Super Fake bardzo mi sie podoba
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mystick Sorcer
Gildia: sprawdz na tibia.com ^^
Świat: Secura
|
![]() Zaaaaa**bisty
![]() ![]()
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
|
![]() Autor chyba porzucił ten fake...
Co z nim? @Down Żal.pl mi cię Noobie. Nic dla tego forum nie zrobiłeś, a Alusair to beznadziejna nazwa z Forgotten Realms, tak więc ja bynajmniej wymyśliłem coś ciekawego, a że Cię rodzice nie kochają, i uznali cię za mutanta (True Land) no to hehe. Tępię szkodniki, tak więc wywalaj z tego forum,
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 26-08-2008 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]() @up
Zacierasz rece, nie? W koncu wiecej twoich ukochanych komentarzy dla ciebie, wladco wegla. Władco, jakiż ty drażliwy. Ale to smieszne, wiesz, ze tylko umiesz mnie nazwac "noobem', i ze mnie "rodzice nie kochaja, mutancie"... Jakies ciekawsze 'obelgi' by sie przydaly, bo to nudne juz jest. I mozesz nawet z Bluzgatora skorzystac, w koncu lubisz wykorzystywac innych teksty, no nie? Poza tym, jestes falszywym fiutem, ktory mowi cos innego prytwanie, a cos innego na forum. A to wszystko dla tych calych komentarzy. Kurna, toz to Gosia Andrzejewicz, albo jakas inna cerekwicka z ciebie jest. Tompior, cos ci cinko idzie. Tyle naspamilem, a tu zadnego warna? :< Musze sie bardziej postarac. @top Czekam na next parta. ^^ W porownaniu z innymi fake'ami ten jest miły dla oka, chociaz ta fabula troszke sie pogarasza ![]() @up Aha, jeszcze cos. Jedynym szkodnikiem tutaj jestes ty, i to wlasnie ciebie probujemy sie pozbyc, a ty, tasiemcu sie nie chcesz odpier**** =* @down ;p nie wiem. cicho! Xddd Ostatnio edytowany przez Alusair - 26-08-2008 o 19:32. |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Napisałem że skończe ten fake tak?!
Skoro tak napisałem to skończe. Na razie nie mam weny i czasu a nie chce zrobić syfiastego parta na odpi*rdal... Jak uda mi się jutro wcześnie wstać to może zrobie nexta parta ![]() Btw. Alusair ujawnisz się kiedyś? ![]() ![]() @down Wiem, że wielu obiecywało bo już jakos "gość" oglądałem fake'i i wkurzało mnie jak ktoś niedokańczał ![]() I wiem, że możecie mi teraz nie wierzyć, że skończe ten fake... ale skończe! ![]() @Carbon A to, że długo nie pojawia się part to nie znaczy, że sobie odpuściłem.. Arashel też w swoim HoA tak często partów nie wstawia nie? A chyba sobie nie odpuścił ![]()
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 26-08-2008 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Imię: Godne podziwu
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() @Up
Taaa? bardzo się cieszę @Alusair Mi też ciebie żal, jesteś na tym forum niecały tydzień i zachowujesz się tak jakbyś był jakimś wielkim znawcą fake'ów, a tak szczerze to gówno o tym wiesz, więc nabierz trochę doświadczenia, zanim coś lub kogoś skomentujesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @Alusair
Wyjdz i niewracaj... @topic Fake badzo ciekawy podoba mi się zmiana czasu :> nagle zack jest 18 latkiem fabuła ciekawa i dobra :> 6/10
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirek Safon
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: hu*owe
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Wszystko super ^^ 9/10 i nie mogę się doczekać next parta
![]() a tak przy okazji PS: Aragami, mam dla ciebie coś, co możesz zrobić, Zamówienia na Grafiki ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Guest
|
![]() Wciągająca historyjka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
|
![]() Już się nie mogę doczekać!!!
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej mam prośbe.. Przestańcie mnie męczyć tymi PW ^^
Jak mnie dzisiaj nikt nie wyciągnie z domu to może jeszcze dzisiaj wstawie next parta.. A jak nie dzisiaj to jutro. Macie! Powiedziałem kiedy wstawie... Tylko mnie nie męczcie jak coś mi wypadnie i się nie wywiążę :/
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2008
|
![]() 9/10 ale tylko z tego powodu że widziałem troszeczkę lepszy ale to tylko 1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 01-06-2009 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirek Safon
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: hu*owe
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() dobre, oceniam ten part na 8/10, tylko, ską Wezer wiedział, że ktoś tam był? Książka była zamknięta O.o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
|
![]() Part Dobry, miły dla Oka, Fajny, Pdoba mi się, ale mgłeś coś lepszego wymyślić, niż ta "TIBIJSKA" Ramka z tekstem (now ież to gdzie wyroki były). Bogłeś Pergamin zrobić i na nim czy coś. 8,5/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Zabije cię za te ściany!!!!
Są brzydkie i stare!!! Reszta jest O.K. @Zirek_003 Jest wiele sposobów na sprawdzenie czy jakiś kretyn twojego pokroju nie ruszał moich rzeczy... @PS. Poproś adminów aby pousuwali nasze posty-kłótnie, bo jest ich za dużo, a Part'ów za mało i trzeba szukać... Tylko nie płakać że potracicie posty które nabiliście! Ostatnio edytowany przez Arashel - 25-09-2008 o 17:11. |
![]() |
![]() |