|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: ZwD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gelundi
Profesja: Knight
Gildia: chcę nową lepszą nie bocącą :(
Świat: Calmera
Poziom: 31
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Witajcie! Mam takie pytanie XD. Nie wiem czy wiecie ale u sama można sprzedać Magick Plate Armor za 6400 gp o ile dobrze pamiętam.
I teraz takie pytanie czy ktoś mu go sprzedawał? Bo nie wystarczy wpisać trade i wejśc w zakładkę sell tylko Hi>jego gatka>Sell magick plate armor>on zszokowany pyta czy naprawdę chcesz mu sprzedać tą wspaniałą zbroję>yes>? nie mam i mówi abym się odwalił bo wezwie straż. Czy to jakiś qest? A może tylko kupuje armor za tyle. Albo da coś w zamian. Ja bym to zrobił gdybym go miał XD. Ale mam 45 lvl i nawet gdybym chciał to tego nie zrobie bo nie mam kasy. To znaczy jak w jakiś cudowny sposób zdobędę ten armor to go sprzedam XD. Ale nasuwa mi się takie pytanie czy ktoś by mógł mu sprzedać? Albo czy mu sprzedał? Nie zachęcam nikogo do robienia tego ani nie wymuszam aby ktoś to zrobił bo mi szkoda kasy ale chodzi o tą zagadkę co on zrobi dalej ![]() O i mam prośbę jeżeli masz pisać jakąś bzdurę bo Ci się temat nie podoba to się nie wypowiadaj.
"A ja nie wiem" takie ironiczne znajomej przez które zawsze padam i leże xD ![]() http://forum.tibiaspy.com/index.php?referrer=834 klik here and join! Ostatnio edytowany przez Happie - 25-08-2008 o 13:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Można go sprzedać, tyle że za niską cenę. Nic nie dostaniesz w zamian, zahandlujesz jak za każdy inny przedmiot. Jest jeszcze kilka przypadków takich wiele wartych itemów, które można sprzedać u NPC za bezcen. Póki co to niczemu nie służy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
|
![]() To jest poprostu po to, żebyś przez przypadek nie sprzedal. Wg. mnie nie ma żadnego questu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Skoczów
Imię: Kaiser De'Spax
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 99
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Tak samo jest np. u NPC H.L. można u niego sprzedać [ITEM]Dragon Scale Legs[/ITEM] za 180gp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: ZwD
Imię: Gelundi
Gildia: chcę nową lepszą nie bocącą :(
Świat: Calmera
Poziom: 31
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
|
![]() To, że u H.L się sprzedaje super itemki to wiem XD. Ale u Sama jest ta inność, że się do niego to pisze. Jeżeli naprawdę nic się nie dostaje to sprawa wyjaśniona. Możliwe jest taki sposób bo MPA praktycznie uda się zdobyć a przedmioty do H.L teoretycznie XD. Pewnie dlatego tak jest. Dzięki, że nie zlinczowaliście XD.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pamietam, ze byla juz kiedys taka rozkminka. Na test serwerze ludzie probowali sprzedawac MPA, ale dostawali tylko i wylacznie pieniadze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Thor Kolegzinha
Profesja: Elder Druid
Gildia: Motomyszy
Świat: Lucera
Poziom: 101
|
![]() Może kiedyś, jak cena MPA spadnie tak strasznie (z powodu zbyt wielkiej ich ilości na serwerach) że będzie się bardziej opłacało sprzedac ją u Sama niż u graczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() To MPA jeszcze nie rozdają przy wyjściu z rooka? Toż ta gra jest trudna!1
|
![]() |
![]() |
#10 |