|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Venominus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Endless Nightmare
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 51
|
![]() Kupilem domek tam jak w tytule a mowiliscie ze kazdy tam ma dosteo szukalem na ulicy avenue i znalzlem tylko domkii z numerem 1 -.- . gdzie moj dom jest ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Sorcerer's Avenue 1a
Sorcerer's Avenue 1b Sorcerer's Avenue 1c Sorcerer's Avenue 5 Sorcerer's Avenue Labs 2a Sorcerer's Avenue Labs 2b Sorcerer's Avenue Labs 2c Sorcerer's Avenue Labs 2d Sorcerer's Avenue Labs 2e Sorcerer's Avenue Labs 2f Sęk w tym, że kupiłeś domek, o którym nikt jeszcze nie słyszał ;p Jeśli chodzi Ci o któreś z laboratoriów to wstęp tam mają tylko sorcerer'owie ;p Są one dokładnie pod gildią Magów w Thais... @down A nie lepiej było iść i sprawdzić gdzie jest ten domek? Może obejrzeć swój zakup wcześniej? Dobrze, ale ja już mu na to wyjaśniłem...
Ostatnio edytowany przez Avallach - 25-08-2008 o 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ktorys z tych 2 A pytalem sie was czy tylko sorce maja dostep a wy powiedziwliscie ze to tylko ulica cool
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Niestety w tej sprawie ci nie pomogę, nie mam pojęcia gdzie się znajduje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Z tego co pamiętam na Tibia.com przy opisie każdego domku jest mapka z zaznaczoną dokładną jego lokalizacją.
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 25-08-2008 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() patrzyłem ale strzalka poikzywala na bagna wiec sie was spytalem i jak otrzymlaem odpowiedz ze sie tam dostane to kupilem domek -.-
|
![]() |
![]() |