![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() #Ambaro
Proszę nie wysilaj się tu są osoby w wieku 10-13 lat.... Nie zrozumieją tego...(Sam mam 14 lat) #Topic Dobra załóżmy tak: Coś jest za Neptunem, ale nie wiemy co, ale wiemy ze coś jest.(Trochę bezsensu) Ale OK. Dobra ale gdzie zdjęcia hmm?Nie ma.... A skąd się wzięły piramidy,sfinks itp? Człowiek w tamtych czasach mógł takie coś wybudować, coś musiało mu pomagać. W tamtych czasach nie było technologi: -Komórek -Internetu itp. Więc jak się komunikowali? Posłańcami...Długo im to zajmowało... Kręgi w zbożu mogą być mapami... ![]() ![]() Czy to nie dziwne? A teraz to : ![]() Co do Kalendarza Majów może tylko do 2012 roku mogli wyliczyć dni... Jeśli ma ktoś temat o Kalendarzu Majów proszę o link ![]()
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#103 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#104 | |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Święte słowa Dragon ![]()
![]() |
#106 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
@Edit Posty Yoha zabijają ![]() Ostatnio edytowany przez Ditto - 25-08-2008 o 20:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
Z twoich niektorych postow wynika, ze ta planeta jest myslaca, poniewaz wie gdzie i kiedy trafic, zeby spowodowac te katastrofy klimatyczne. Bo jak wspomniales ,,W Marsa nie uderzy, bo tam takie zmiany nie zajda''. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Ale popatrzcie dupki, jest wielka czerwona Nirbu która zmierza w strone Ziemi. Świetnie. Tylko co my, jako ludzie możemy zrobić? Nic. Nie uratuje nas ani ucieczka, ani oświecenie w tej sprawie całego świata, ani nawet znalezienie środka orbity tej planety. Co ma się stać, to sie stanie, tego nie powstrzymamy. I w razie katastrofy choćbyś się modlił do Jahwe czy Allaha zginiesz jak wszyscy.
^Zamor: On twierdzi, że przy zderzeniu nie dojdzie do zmian w ekosystemie Marsa ponieważ ''Mars nie posiada klimatu''. ^Lightr: Masz błąd w podpisie, polonisto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Tana - 26-08-2008 o 00:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]() one1oen1neon1eoe1n!!!!
a ja mam 8 lat !!! to tylko mit o czyms co jest za neptunem lecz w pewnym sensie nie wiadomo o czym. ALE JA WIEEEEEM !!!! RESPI SIE TAM PAPA SMERF !! I ROZDAJE JAGODY !!! Btw. Bzdety, bzdety i jeszcze raz BZDETY @down zobacz po co były budowane piramidy a potem pisz. Ostatnio edytowany przez pozeracz_arbuzow - 25-08-2008 o 22:29. Powód: nic |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
@Sphinx Też poddaję wątpliwości w teorie pozaziemskich istot pomagających nam budować. Ciekawi mnie natomiast fakt, że jakieś piramidy, oddalone od siebie setki kilometrów (nie pamiętam już dokładnie) były ustawione dokładnie w tym samym kierunku, co ciekawe wykluczano możliwość komunikacji tych dwóch cywilizacji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Szczerze?
Nie mówie, że "tego czegoś" nie ma, ale z tym końcem świata to moglibyście se odpuścić bo z tego co kojarze to już za rok ma być kolejne. Apropo planety "X" wyjebane mam na nią, gówno mnie ona obchodzi, ale jak widze jak wy piszecie o tym to wam powiem żebyście zaczeli już se groby kopać bo nie zdarzycie do tego 2012 roku :s @down przejrzałem temat pi razy dzwi i widziałem pare takich postow na temat konca swiata zreszta w poscie autora tematu też jest nawiazka do tego, więc pozwoliłem sobie skomentować, a polska to wolny kraj i nikt mi tego nie zabroni bo mnie gadanie o końcach świata śmieszy niemało Ostatnio edytowany przez Dregar - 25-08-2008 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Arcan - 25-08-2008 o 22:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]() Tak naprawdę to raczej temat był stworzony żeby porozmawiać o micie a nie robić tak jak pan Arcan plotkarnie o tym co może być.
Ostatnio edytowany przez pozeracz_arbuzow - 25-08-2008 o 22:32. Powód: fewf |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wskaż zatem jeden mój post "plotkarny o tym co może być".
Ostatnio edytowany przez Arcan - 25-08-2008 o 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() czytal ktos to co napisalem? gdyby na serio istniala planeta Nibiru ktora na dodatek musi posiadac gen X jak reszta z xmenow zeby sobie od slonca odlatywac na tyle by terazniejsza technologia nie mogla jej zlokalizowac, a pozniej przylatywac , mniejsza z tym, GDYBY ISTNIALA, DAWNO BY NAS NIE BYLO! zczajcie to ku%wa w koncu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() Ja tam w to wierze, tzn. w ta planetę, na pewno, jeżeli faktycznie przeleci wokół słońca to będą niezłe jaja =d
||
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() @up
W momencie jak ostatni raz Nibiru było obok ziemi, Mojżesz przeprowadzał żydów przez morze, które "cudownie" rozstąpił...
Ostatnio edytowany przez Piranezi - 25-08-2008 o 22:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacznę od tego, że jestem chrześcijaninem i to co teraz napiszę wcale nie odbiega od tego co zostało napisane w Biblii. Otóż, gdy Mojżesz doszedł do morza nastąpiło niedaleko trzęsienie ziemi, które wysunęło wodę na tyle, że dało się przejść z jednego lądu na drugi. Jest to bodajże udowodnione naukowo, ostatnio emitowali ten program na discovery.
|
![]() |
![]() |