|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() Witam !
W sobote wpłaciłem na podane na tibia.com nr banku ... wszystko dobrze wypełnione ... tutaj screen ![]() I pacc'a nie widac... Moze jeszcze kasa nie doszła ? Moze źle wypisałem ? Proszę o odp. osoby które sie na tym znaja , albo mieli podobny problem Pozdrawiam, Ostry~
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 25-08-2008 o 21:27. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Banki nie pracują w weekendy.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() banki nie dzialaja w weekend, oraz cipsoft zastrzega sobie kilka dni na zaksięgowanie wpłaty
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak wiem , nie pracuja . Ale kumpel gadal ze jak wplacil kase to po 5 min bd pacc wiec spanikowałem.
Ale dzieki ; )
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2008
|
![]() Zapewne chodziło mu o płatność kartą kredytową którą w kilka minut masz pacc. A przelewem tak jak ty jest to przeważnie od 2 do 8 dni.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak , dostałem własnie e-maila od Cipsofta i do 5 dni roboczych idzie kasa.
Temat do usuniecia ; ) I dzieki za odp. ;p Pozdrawiam, Ostry~
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |